Şimdi Ara

Beta Taç Yaprak Çay 500gr 6,31 TL // 1000gr 18,36 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
5
Favori
10.666
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özür mesajı geldi iptal olmuş konu kapandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şikayetvar a yazdım.Gelecek cevaba göre THH ye gidebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Şikayetvar a yazdım.Gelecek cevaba göre THH ye gidebilirim.
    Sana gönderecekleri sms e istinaden THH ye başvursan daha iyi olmaz mı.

• Acaba THH'ye yazacağımız kalıp bir metin var mı?

• merhaba27 M kullanıcısına yanıt
    Sms geldi zaten.THH ye de henüz başvurmadım.Şikayetvar dan olumlu sonuç alamazsam sms ve mailleri ekleyerek başvurabilirim.Şunu da belirteyim "Teknik aksaklıktan dolayı fiyatlarda değişiklik meydana gelmiştir" denilen iptal sebepleri çok saçma.Aklıma "Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu ama fark edemedik" sözü geldi.
  • newrophat kullanıcısına yanıt
    not: arkadaşlar çay ve bitki çaylarında son kullanma tarihi olmaz. gıda yönetmeliği nedeniyle 2 yıl süre verilmiştir ama biz çayları fabrikadan stoklu olarak alırız ve depolarız. şarap gibi yılı eski olanlardan itibaren kullanmaya başlarız. çay ne kadar kurursa o kadar fazla dem , koku ve tat verecektir.

(trabzon ve rize bölgesinde çay verenler yani satanlar çay alım fiyatı düşük olduğunda fabrikadan parasını değil çay olarak geri almaktadır.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem_61500

not: arkadaşlar çay ve bitki çaylarında son kullanma tarihi olmaz. gıda yönetmeliği nedeniyle 2 yıl süre verilmiştir ama biz çayları fabrikadan stoklu olarak alırız ve depolarız. şarap gibi yılı eski olanlardan itibaren kullanmaya başlarız. çay ne kadar kurursa o kadar fazla dem , koku ve tat verecektir.

(trabzon ve rize bölgesinde çay verenler yani satanlar çay alım fiyatı düşük olduğunda fabrikadan parasını değil çay olarak geri almaktadır.)
    En az 1 sene kalması lazım çayın. 1 seneden önce içmiyorum ben. Dün de iptalle alakalı iptal ederler demiştim yanıltmadılar..

Geçmiş olsun.
  • 2 ayrı sipaiş geçip, havale ile siparişte bulundum. Sabah sipaişlerin iptal edildiği belirtildi, parayı da şimdi iade ettiler.

Şahsen, markanın kızıl dem çayını kullanıyorum ve forumda da birkaç kez sıcak fırsat paylaşımında bulundum.

Firmanın marka değerine ve internet sitesine güvenerek sipariş geçtim.

Firmadan iptal yerine kargoları göndermelerini beklerim.
    İnternet üzerinden şikayet ettim. Satış sözleşmesinde Satıcının cayma hakkına ilişkin bir madde bulamadım.

Tüketici hakem heyetine gitmeyi düşünmüyorum, etrafıma kızıl dem çayını tavsiye ettiğim firmadan bir tatlılık bekliyorum.

Hata olabilir, büyük firma olarak karşılanabilir bence...
  • Beni şikayetvardaki başvurum üzerine aradılar.Yine teknik aksaklık vs dediler.Yaklaşık 200 sipariş almışlar.Tümünü de iptal etmişler.
    Ben de herkes öfkeli mağduriyeti hediye çeki mi olur,sipariş gönderimi mi olur bir şekilde giderin dedim.İlgili birime iletelim dediler.Ancak bir tek benden bir sonuç çıkmaz.
    Bence sizler de tepkinizi gösterin.Firma şikayetlere önem veriyor gibi.
  • Bende THH ye başvurdum.

• Ben de az önce şikayetvara mesajımı yazdım. Müşteri memnuniyetini hedefleyen kurumsal bir firma mı yoksa şark kurnazı esnaf mı oldukları belli olur artık.

• Bu da sitenin son hali:

Beta Taç Yaprak Çay 500gr 6,31 TL // 1000gr 18,36 TL

• Bende şikayetvar'a yazdım.herkes en azından buraya yazsın arkadaşlar.E-Ticaret yapan firmalar artık bu hatalara düşmemeli yeter artık.

Örneğin bir marketten alışveriş yapıyoruz, bir ürün etikette ''4 tl'' yazıyor, kasada ödeme yaparken ''7 tl.''

Çıkıyor,nasıl kasadaki değil etiketteki görünen fiyata göre malı vermekle yükümlü ise e-ticarette de böyle olmalı..
  • Firmadan telafi için %30 indirimli hediye çeki gönderildi.

• %30 indirim verdiler.

Dün yaptigim sepet 53.09 tl idi.
    Bugun ayni sepeti 41.80 e aldim

• quote:

Orijinalden alıntı: d_ragon

Firmadan telafi için %30 indirimli hediye çeki gönderildi.
    Bana da geldi ama bu şark kurnazlığından başka bir şey değil. Hem siparişleri iptal et hem de kazık fiyatlardan %30 indirimli(!) kazıklan. Olması gereken alt limitsiz hediye çekiydi. Firma işi yokuşa sürüyor. Milleti keriz yerine koyuyor. Açıkçası gidin THH'ye diyor. Kendileri bilir.
  • Sıvamışlar,zaten %30 indirimle piyasa ile aynı fiyata geliyor neredeyse tüm ürünler,hemde kargoyada para verilmiyor.Neden buradan alayım?
  • serin_su842 S kullanıcısına yanıt
    Yarın şikayetvar daki şikayetler tavan yapar.
    Siparişime 9 TL den eklediğim beta assam garnet Hindistan çayı 112 TL olmuş.Yuh diyorum.
    www.betateashop.com
    Beta Assam Garnet Metal Ambalaj 250 GR (Hindistan Çayı) - BetaTEAShop
    https://www.betateashop.com/Beta-Assam-Garnet-Metal-Ambalaj-250-GR-Hindistan-Cayi,PR-39.html

THH ne gitmeyi düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.