Şimdi Ara

Beta Taç Yaprak Çay 500gr 6,31 TL // 1000gr 18,36 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
5
Favori
10.708
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla yüzde 30 da fena değil 17.70 e geldi 1 kg taç yapraklı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackkjack

Valla yüzde 30 da fena değil 17.70 e geldi 1 kg taç yapraklı
    Kargo dahil mi? yoksa 100 tl. yi geçtiğin içinmi ? 100 tl.alışveriş yaptı isen herkes bu kadar alışveriş yapmak zorundamı?Onlara 25 liraya gelecek,zaten bazı marketlerde ,örneğin Eskişehir simge markette 23.5 tl.
  • sabah aradılar şimdide pazarlama müdürü arıyor dedim benim için sorun yok ama bizim çocuklar sizi rahat bırakmaz dedim :D
  • serden kullanıcısına yanıt
    herkesin aksi birşey yazarak lince uğrayacağım ama yazayım yine de. firma siparişleri 2-3 gün bekleyip "stok yokmuş pardon" veya "aa yanlış fiyat" diye iptal etse veya iadelerde sorun çıkarsa, veya iptal ettiği halde aynı fiyattan satışa devam etse kötü niyet ithamlarınıza katılırım ama belliki kısa süreli bir hata olmuş ve (yazanlara göre) iadeler yapılmış. firmanın üstüne fazla gidilmiyor mu? elbette memnuniyet anlamında makul bir çek veya indirim kodu verilse herkes için iyi olur ama sistem hatalarından yararlanmak ile hak aramak arasında kalın bir fark olduğunu düşünüyorum. sistemsel hatalar sıcak fırsat değil benim için. farklı düşünceleri de kınamıyorum, herkesin kendi bileceği iş...
    tamam lince başlanabilir:)
  • blackkjack kullanıcısına yanıt
    Kilosu 35 lira hocam. Yuzde 30 indirimle nasil 17.70 oluyor?

• Sabah 25 di doğru diyorsun 35 olmuş suan

• blackkjack kullanıcısına yanıt
    O zaman iyi fiyatmis onu da kacirdik 😀

• Firmadan beni de arayıp özür dilediler. Indirim çeki de vereceğiz dediler. Bakalım çek daha gelmedi. Gelirse belki kullanırım. Belli ki bir hata olmuş özür diledikleri için benim takdirimi kazandılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt
    Firma ise bir tane sorumlu 24 saat çalıştıracak. Yok öyle hata olmuş vs diye hem para hem kocaman bir veri bankası toplamak. Hemde bedava. Benim adresim tc telefon bütün bilgilerimi bedava alıp sonra istediğine satıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiiliyol kullanıcısına yanıt
    %30 çek vermişler ee fiyatlar piyasadaki en yüksek fiyattan bile pahalı. Dalga geçmek bu.

Üretici firma olmasa küçük bir firma olsa e hadi idare edelim de sen kocaman üretici firmasın. Misal piyasadan daha az fiyata ürün satamaz mı. Yada 100 tl sipariş verdiğimize özür mahiyetine 2 çay yollasa yada sepeti yarım yollayıp yarı para iadesi yapsa batar mı?

2 kişi çalıştırıp kontrol edemezler mi?

Patronu neden savunayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt
    Bir de şu taraftan bak. Firma hata olmuş dedi siparişi iptal etti. Peki benim 101 liralık alışverişim bugün provizyondan çıkıp dönem içi işlemlere düştü mü düştü. 2 gün sonra ben o parayı peşin olarak ödeyecek miyim evet paşa paşa ödeyeceğim. Tamam mahsuplaşma olacak ama ben gerçekte paramı 40 gün sonra almış olacağım. Sence bunda firmanın hiç sorumluluğu yok mu? Onun ciddiyetsizliğinin ve amatörlüğünün bedelini ben mi ödeyeceğim? Ayrıca kaç liralık indirim olursa bunun adı sistem hatası olacak kaç liralık indirim olursa bunun adı gerçek indirim olacak? Buna kim karar verecek?
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt
    firmayı savun demiyorum neden alındın sinirlendin anlamadım.
    patronu savun diyende yok. adam aradı özür diledi benim için konu kapandı. bir hata olmuş belli ne yapalım. thh ye gidersen hakkını alabilirsin ben almak istemiyorum sorun değil. verileri sattıysa o ayrı elinde delil varsa göster bizde diyelim haklısın. verilen indirim artırılabilirdi. isteyen istediğini yapar, kimseyide ilgilendirmez adamları tanımam etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysahin2000

herkesin aksi birşey yazarak lince uğrayacağım ama yazayım yine de. firma siparişleri 2-3 gün bekleyip "stok yokmuş pardon" veya "aa yanlış fiyat" diye iptal etse veya iadelerde sorun çıkarsa, veya iptal ettiği halde aynı fiyattan satışa devam etse kötü niyet ithamlarınıza katılırım ama belliki kısa süreli bir hata olmuş ve (yazanlara göre) iadeler yapılmış. firmanın üstüne fazla gidilmiyor mu? elbette memnuniyet anlamında makul bir çek veya indirim kodu verilse herkes için iyi olur ama sistem hatalarından yararlanmak ile hak aramak arasında kalın bir fark olduğunu düşünüyorum. sistemsel hatalar sıcak fırsat değil benim için. farklı düşünceleri de kınamıyorum, herkesin kendi bileceği iş...
    tamam lince başlanabilir:)
    Migrosa veya başka bir markete gittin,etikette 7 lira yazıyor ürün ucuzmuş dedin aldın,kasada 10 lira çıktı.Tüketici olarak 7 liradan alma hakkın var,çünkü etiket değiştirme sorumluluğu mağazada..Sen tüketici olarak kasada gerçekliğini sorgulamak zorunda değilsin.Sistem hatasından faydalanmak ne demek? Sistemi illegal yolla ben mi manipüle ediyorum?

Peki son bir soru,bir kanun çıksa,deselerki tüm fiyat hatalarından satıcı kesinlikle sorumludur.ve kaç liraya olursa olsun göndermekle mükelleftir,hemde thh ye gitmeden,hiç bir firmada bu tip yanlışlıklar olurmu?

Asla olmaz değil mi,çünkü ona göre sıkı tutar ona göre personel alırlar,eee öyleyse kanunun güdük kalmasını kullanmıyorlarmı şimdi şirket sahipleri?

Hiç mi bilmiyorlar neredeyse onlarca firmanın fiyat hatalarını bahane ederek ürünleri göndermeyip thh ile davalık olduklarını?

Heee,yapılacak tek bir şey kalıyor,birden fazla ürün alanların bire tanesini zararına olsa iyi niyet göstergesi olarak göndermek,ama anında siparişleri tek taraflı iptal edip,fiyatlardaki normal indirimleri bile kaldırıp,tavan fiyata çekip,alın size sus payı %30 indirim tanımlayıp,hatalarına tüy dikerek,uyanıkla işin içinden sıyrılınmaz.Bunları küçük ve basit firmalar yapar anca,kurumsal büyük firmalar değil.

Bu bir linç değildir,gerçeğin ta kendisidir..

• %30 indirim çeki bir şeye yaramıyor.Eğer hediye çeki de tanımlayacaklarsa ben de olayı kapatma taraftarıyım.

• Meceraya atladım bakalım sonuç ne olacak Adam gibi önce arayıp durumu izah etselerdi siparişi iptal etmemiz gerekiyor deselerdi saygı duyardım Ama kafalarına göre siparişi bilgi vermeden iptal edip müşteriden tepki gelince ilgili firma gibi davranmaları nedeniyle ben hakkımı arıyacağım

Beta Taç Yaprak Çay 500gr 6,31 TL // 1000gr 18,36 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Reaver -- 26 Ağustos 2019; 23:28:8 >
  • bu ülkede hatalı fiyatlandırma olayı hiç bitmeyecek
    tabi firmalara dost ahbap diye hak etmeyenler doldurulunca şaşmamak lazım
  • Konuyu gördüm ama devamında bu pahalı çay kullanmayacağım için almadım. Firma üretici, ürünleri istediği fiyattan satar, nasıl ki market fiyatları pahalı olduğu için ben tercih etmediysem, tercih eden kişilere göndermelidir. Firma %100 haksız ve hukuka aykırı davranmıştır. Sitedeki indimli fiyatlara bile tercih etmediğim bu firmayı hayatımdan ve çevremden sileceğim

• Ilginc bir sekilde firma tarafindan arandim. Ben firmanin a muduruyum yasanan hatadan dolayi arayip ozur dilemek istedik vb. bir konusma yapti. Onemli degil tesekkurler dedim toplantiya gitmem gerektigi icin. Beta shop firmadan bagimsiz kucuk bir firma mi acaba? Musterileri arayan kurumsal firma gormedim ben cunku.

• Bizim firmaların daha 40 fırın ekmek yemesi lazım...
    Böyle sıkıntılı bir durum mu oldu, hakikaten teknik bir sıkıntı mı yaşadın, siparişleri tak diye iptal etmeden önce ararsın;
    5 er 10 ar alanlara dersin ki "teknik bir sorun oldu, dilerseniz bu fiyattan tanıtım niyetine maks 2 adet gönderebiliriz" vs.
    bahaneyle reklamın olur, şimdi yaptıkları daha mı iyi oldu?..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.