Şimdi Ara

BETON MİKSERLERİ HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul/Maslak'ta bir beton mikserinin devrilmesi sonucu 20 yaşındaki bir genç hayatını kaybetti.. Emniyet'in Tofaşlardan önce önlem alması gerektiği araçlar beton mikserleridir. Bu kamyonlar trafikte kural dinlemeden tapa gaz gidiyorlar. Karşımdan gelince gidebildiğim kadar sağa yanaşıyorum, önümdeyse 50 metre geriden takip ediyorum. Kafasına göre şerit değiştirmek, sinyal vermeden dönmek, otomobillerle yarışmak hepsi var bunlarda. Yetkililer acilen önlem almalıdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• sadece bunlar değil sarı damperli hafriyat tırlarıda çok tehlikelidir. her türlü hız, şerit ihlali , tonajı aşmak ve damperden aşırı yükten dolayı taş toprak düşmeside cabası.
    ancak bu vatandaşlarında dokunulmazlığı vardır bu ülkede , kimse dokunamaz.
  • baha_81 kullanıcısına yanıt
    Niye dokunamaz ? Arkalarında ki zenginlerden dolayı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baha_81

sadece bunlar değil sarı damperli hafriyat tırlarıda çok tehlikelidir. her türlü hız, şerit ihlali , tonajı aşmak ve damperden aşırı yükten dolayı taş toprak düşmeside cabası.
    ancak bu vatandaşlarında dokunulmazlığı vardır bu ülkede , kimse dokunamaz.

Daha dün TEM'de bir tanesi ile 100 km/sa hızla arkalı önlü gittim.
  • Siz bir de Şile Otobanı'nı görün

• Sile yolunda hdr670 lerden çok var hele gece daha tehlikeli

• İnşaat rantında olan kimseye dokunamazsınız boş yere kendinizi yormayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Modern cellatlar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hafriyat kamyonlarının yanından geçerken daha dikkatli olmaya çalışıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu araca göre şoför kıyaslaması çok acayip. Bağdat caddesinde çiçekçiyi ezen bmw sürücüsü ile beton mixeri ile tehlike sacarak araç süren ve ölüme sebep olan sürücü arasında ne fark var. Önemli olan araç değil sürücü. Genelleme yapmadan önce mantıklı düşünmek lazım.

• Araca göre kategorize olması bizim suçumuz değil. O veya bu sebeple, beton mikserlerinin %80'i bu şekilde gidiyor mu gidiyor, bitti. Bu kamyonların sürücülerine trafiğe yüksekten bakınca bir haller mi oluyor yoksa içinde bulundukları vasıtanın ebatı ile egolarının ebatı doğru orantılı mı artıyor bilemem, ama gerçek bu. Şimdiye kadar binlercesine rastladım, bir tanesi bile düzgün gitmez mi be kardeşim? Karıştıkları kazaların da haddi hesabı yok. Neden böyle bilemiyorum ama özellikle emniyetin buna ciddi önlemler alması lazım, yoksa bu mikser terörü daha çok can almaya devam edecektir.

• Bende insaat iscisiyim az cok ne nedir biliyorum aralarinda psikopat kural tanimazlar var evet ama cogu amiri oyle istedigi icin boyle suruyo bu araclari adamlar yetismeyecegini bildigi halde kirk yere beton randevusu veriyo e haliyle adamlar kendi ve diger hayatlari hice sayiyolar bizzat kendi arkadasimda yasadik hadi hadiye arac kullandirdiklari cocuk virajli dag yolunda kamyonu devirdi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mücahit_

Araca göre kategorize olması bizim suçumuz değil. O veya bu sebeple, beton mikserlerinin %80'i bu şekilde gidiyor mu gidiyor, bitti. Bu kamyonların sürücülerine trafiğe yüksekten bakınca bir haller mi oluyor yoksa içinde bulundukları vasıtanın ebatı ile egolarının ebatı doğru orantılı mı artıyor bilemem, ama gerçek bu. Şimdiye kadar binlercesine rastladım, bir tanesi bile düzgün gitmez mi be kardeşim? Karıştıkları kazaların da haddi hesabı yok. Neden böyle bilemiyorum ama özellikle emniyetin buna ciddi önlemler alması lazım, yoksa bu mikser terörü daha çok can almaya devam edecektir.

Hiç kamyon kullandın mı?
  • İnşaat ile yürüyen ve ekonomik olarak başkaca bir numarası olmayan bir ülkede beton mikserleri,beton pompaları ve hafriyat kamyonları kutsal varlıklardır...
  • Bu duruma sebebiyet verenler kimler ise, devlet te ona göre bir tedbir almalıdır. Öyleyse bu işler amirin keyfine bırakılmamalı, denetimler sıklaştırılmalı ve bir şekilde önlem alınmalı. İnsanların hayatları rant uğruna tehlikeye atılmamalı.

• Hafriyat kamyonlari asla bitmeyecek. Şile de her gun 300 kamyon calisiyor en az

Bir sey gorduk sanan var ise Omerli tarafina gelsin de 120 ile giderken selektor yesin kendine gelir

Artik arac ici kameram var bana burada kamyon o kadar basamaz diyen yandaşlar vardi 1080p gosterecegim .

Daha pazartesi gunu yine 1 tanesi yan yatti 15 saniye ile kurtuldum Allah tan bosmus da yola bir sey gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 5 Ekim 2016; 21:26:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.