Malum havalar yavaştan ısınmaya başlar gibi olunca kaldırdığım Adidas Stan Smith'leri de çıkarayım dedim..Ayakkabılar beyaz olunca kirleri de gözden kaçmıyor malesef özellikle bağcıkların o bölümler ve kıvrım bölümleri
Stan Smith'in siyahı da vardı ben de fakat ön taraftan açıldı gittiler üstelik ne topa vurdum ne zarar vericek bir şey yaptım giydikçe açıldı gitti
Şimdi bunları makineye atsam açılır diye korkuyorum o yüzden nasıl temizlemeliyim sizce ? Taktik ve stratejlirinizi paylaşırsanız sevinirim
Bu arada ayakkabıların hâli de bu şekilde pek de kirli değil gibiler ama
at makineye hiç bir şey olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: *Mustafa
at makineye hiç bir şey olmaz
Bunların önleri yapıtşrıma olunca ve diğer Stan Smith'ler de açılıverince tırsıyorum makineye atmaya
quote:
Orijinalden alıntı: Gokhan43
Bunların önleri yapıtşrıma olunca ve diğer Stan Smith'ler de açılıverince tırsıyorum makineye atmaya
Alıntıları Göster
Ayakkabıcılarda Spor ayakkabı temizleyicisi vardır veya marketlerde migros vs bnde var köpürtüyo ayakkabıyı fırça ile siliyosun bez ile kirli köpüğü alıyorsun mis gibi oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: Achteruit
Ayakkabıcılarda Spor ayakkabı temizleyicisi vardır veya marketlerde migros vs bnde var köpürtüyo ayakkabıyı fırça ile siliyosun bez ile kirli köpüğü alıyorsun mis gibi oluyor
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: KaraDeluq
Migros'a vs. gidersem bakayım hocam sağol..Fakat bunlarun markası falan var mı direk Spor ayakkabı temizleyicisi diye mi geçiyor?
quote:
Orijinalden alıntı: Achteruit
Alıntıları Göster
Bezin ucuna çamaşır suyu damlatıp onunla sil. Ben öyle yapıyorum, harika oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Aytürk
Bezin ucuna çamaşır suyu damlatıp onunla sil. Ben öyle yapıyorum, harika oluyor.
Alıntıları Göster
bu ayakkaptan bndede var çok silmiom hafif kirli olunca daha gzl oluo
Alıntıları Göster
cif .... bizim burdaki adidasa sordum beyaz superstarı nasıl temizlerim diye cif i önerdi nemli beze az döküp sil dedi hala üşengeçliğimden yapmadım ama biraz pis hali daha güzel duruyor sanki
quote:
Orijinalden alıntı: edmond66
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Aytürk
Çamaşır suyu zarar vermez mi ya ? Bildiğimden de değil de hani çamaşır suyu deyince hep leke aklıma gelir benim de
quote:
Orjinalden alıntı: berkcanvardali
Hocam öyle de iplerin olduğu o bölümler motor yağı gibi olmuş ya kara kara
-------------
Bi de aylardır dolapta duruyor diğer ayakkabıların yanında kötü bi koku sarmış ayakakbıyı O kokudan nasıl kurtulacam ben yahu ayaklara da sinmesin sonra
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Aytürk
Çamaşır suyu zarar vermez mi ya ? Bildiğimden de değil de hani çamaşır suyu deyince hep leke aklıma gelir benim de
quote:
Orjinalden alıntı: berkcanvardali
Hocam öyle de iplerin olduğu o bölümler motor yağı gibi olmuş ya kara kara
-------------
Bi de aylardır dolapta duruyor diğer ayakkabıların yanında kötü bi koku sarmış ayakakbıyı O kokudan nasıl kurtulacam ben yahu ayaklara da sinmesin sonra
Alıntıları Göster
pamuk ve tiner ;)
quote:
Orijinalden alıntı: Zaris
pamuk ve tiner ;)
Alıntıları Göster
@kirman : Cif'i denicem hocam şuan için en kısa yol o gibi Bakalım mutfağı karıştırayım cif için bulursam deneme aşamasına geçicem
@Zaris : Hocam önerin için teşekkürler
Ayrıca ipleri bi çıkardım bütün pislik ortaya çıktı be!
quote:
@kirman : Cif'i denicem hocam şuan için en kısa yol o gibi Bakalım mutfağı karıştırayım cif için bulursam deneme aşamasına geçicem
@Zaris : Hocam önerin için teşekkürler
Ayrıca ipleri bi çıkardım bütün pislik ortaya çıktı be!
Alıntıları Göster
cif yada camasir suyu temziler ama bir muddet sonra sararir al eline uygun bir firca sabun ac muslugu yika
quote:
Orijinalden alıntı: nech84
cif yada camasir suyu temziler ama bir muddet sonra sararir al eline uygun bir firca sabun ac muslugu yika
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: nech84
Hocam sabun malesef o siyah yerleri sökemiyor cif de sarartır dedin kuşkulandım valla
quote:
quote:
Hocam sabun malesef o siyah yerleri sökemiyor cif de sarartır dedin kuşkulandım valla
Alıntıları Göster
fircayla yapinca cikarir ya dene bi olmazsa ciflersin :)
quote:
Alıntıları Göster
diş fırçası + cif
quote:
Alıntıları Göster
Dostum git ''SMART Sneaker Cleaner Renovator Spor Ayakkabı Temizleyici (Kir ve Leke Sökücü)'' al tüm derdin bitsin
quote:
Orijinalden alıntı: Permanent.
Dostum git ''SMART Sneaker Cleaner Renovator Spor Ayakkabı Temizleyici (Kir ve Leke Sökücü)'' al tüm derdin bitsin
Alıntıları Göster
ayakkabı ayağına biraz büyükmüş anlaşılan... heryerinde çatlaklar ve kabarıklar var. bu konu çok önemli belli bir yaşı geçtiysen ayağına tam olanı cuk diye oturmuş olanı alacaksın
quote:
Orijinalden alıntı: denyc
ayakkabı ayağına biraz büyükmüş anlaşılan... heryerinde çatlaklar ve kabarıklar var. bu konu çok önemli belli bir yaşı geçtiysen ayağına tam olanı cuk diye oturmuş olanı alacaksın
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: denyc
Hocam arka kısımdan ve parmakların ucuna kadar fazlalık yok uzunluk-numara olarak tam diyebilirim
quote:
Valla şimdi diş fırçasını alıp ciflemeye gidiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Permanent.
Hocam nerlerde satılır bu dediğin ?
quote:
Orijinalden alıntı: Permanent.
Alıntıları Göster
quote:
bunu yazmak için kaç dakika harcadın
quote:
Orijinalden alıntı: Nemanja BJELICA_8
quote:
bunu yazmak için kaç dakika harcadın
Alıntıları Göster
Evet elime aldım diş fırçasını ardından bir de bez..Önce bezi cifleyip genel olarak sildim ayakkabıyı sonra diş fırçası ile kıvrımlı yerleri fırçaladım..Genel anlamda sonuç aldım hatta ilk eklediğim resme göre baya bi sonuç aldım ama bazı yerler fırçayla bile çıkmadı