< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 2 Haziran 2024; 18:33:10 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 2 Haziran 2024; 18:33:10 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
direkt deriden geliyor saçın uzun olduğundan fazla pullanıp üste çıkamamış kısaltınca kabak gibi çıkmış işte. malesef kaç aydır çözemedim ben de. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diamante35 -- 2 Haziran 2024; 21:35:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bende de oluşmuştu bundan elimi saçlarıma götürüp silkelemeye başladığımda pul pul dökülürdü ışıkta fln kar yağıyormuş gibi nerdeyse belli olurdu head & shoulders clinical strength aldım kullandım ve daha ilk yıkamadan geçti. Bu beyaz beyaz şeyler ayrıyeten kaşıntı da yapar bende hem o beyaz beyaz şeyler gitti hem kaşıntı. pahalı şampuandır ama bu kadar net işte yaraması beni şaşırtmıştı bundan bi önceki şey olarak çam katranı sabunu denemiştim hiçbir işe yaramadı. |
sirke ve şampuan değişimi bir işe yaramadı |