Şimdi Ara

Saç Dibinde Beyaz Beyaz Biriken Yağ Parçaları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Simdi de bu olay çıktı

2 gün üst üste duş almazsam 3.gunden itibaren saçımda bunlardan çıkıyor yağ gibi bir sey iğrenç yıkanırken bile hepsi çıkmıyor saçımın dibinde hep varlar

Bizim berber de gördü bu çok fazla kişide var stresten oluyor ne yaparsan yap geçmez dedi

Başka bundan yasayan var mı özellikle saçımın tam tepesinde oluyor

edit: sirke iyi gelir mi buna geçen sıktım saç diplerim acıdı biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 2 Haziran 2024; 18:33:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Derma görün mantar olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim saç ve sakallarda beyaz renkli pul pul deri döküntüsü vardı kaşıyınca dökülüyodu ketoral şampuan aldım geçti

• benim arkadaşta da öyle başlamıştı, sonra helvasını yedik. bana helva borcu vardı, helvacıdan çıktıktan sonra dedi yeni bi şampuanla çözdüm sorunu dedi, bak dedi kafasını gösterdi saçlarının arasından zebani çıktı. pazar pazar iş getirdiler pc'yi açmak zorunda kaldım kafam bozuldu saçmalıyom

şimdi şöyle, benim kepek sorunum hiç yoktu. 2 senedir falan ara ara kepek sorunu oluyo. bence yaş ilerledikçe bişeyler değişiyo. stres falan belki etki etmiştir bendeki duruma. gerçi çok sık duş alıyom, her gün neredeyse.

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Kışın saçım daha uzun olmasina rağmen daha azdi

Yazin kisacik kestirdim gene oluyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

direkt deriden geliyor saçın uzun olduğundan fazla pullanıp üste çıkamamış kısaltınca kabak gibi çıkmış işte. malesef kaç aydır çözemedim ben de.

• Saçınızı çok sıcak suyla yikiyorsaniz o da yapar. Mantar değilse sebum da olabilir. Saçınızı neyle yikadiginiz da çok önemli. Sabun mu kullaniyorsunuz yoksa sampuan mi? Mesela bazi sampuan/sabun sacinizi rezil de eder vezir de.Sac çok sıcak suyla yıkanmaz, taraklarinizin temizligini ne kadar sürede bir yapıyorsunuz bir de? Ne kadar sıklıkla sac yikiyorsunuz? Yag kullanıyorsanız sac diplerine sürüyor musunuz? Saçınızın uzunluğu nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diamante35 -- 2 Haziran 2024; 21:35:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • diamante35 kullanıcısına yanıt
    güzel bilgiler. teşekkürler.

• bende de oluşmuştu bundan elimi saçlarıma götürüp silkelemeye başladığımda pul pul dökülürdü ışıkta fln kar yağıyormuş gibi nerdeyse belli olurdu head & shoulders clinical strength aldım kullandım ve daha ilk yıkamadan geçti. Bu beyaz beyaz şeyler ayrıyeten kaşıntı da yapar bende hem o beyaz beyaz şeyler gitti hem kaşıntı. pahalı şampuandır ama bu kadar net işte yaraması beni şaşırtmıştı bundan bi önceki şey olarak çam katranı sabunu denemiştim hiçbir işe yaramadı.

• Up

• sirke ve şampuan değişimi bir işe yaramadı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.