Şimdi Ara

Kaporta da oluşan kahverengi noktalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2007 aytozu gri renginde focus um var kaportanin neredeyse tamaminda iğne ucu büyüklüğünde neden olduğunu anlayamadığım kahverengi noktalar oluşuyor noktalar yikamayla çıkmıyor tırnağınız noktayı kaziyabiliyorum noktanın altındaki boyada da herhangi bı sıkıntı göremedim daha önce böylenizde basına gelen oldumu nasıl kurtulabilirim bu noktalardan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Park ettiğiniz yerde ağaç varsa bundan oluşabilir belki
  • Boya damlamış olabilir park ettiğiniz yerlerde mantolama boya gibi çalışmalar varsa ordan damlayabilir tırnakla dikkatlice kazıyınca çizilmeden çıkarılıyor resim eklerseniz daha sağlıklı yorumlar yapılabilir
  • ağaçlardan damlıyor o lekeler.gölge diye bende sürekli ağaç altında bırakıyorum aracı.aynı sorun benim araçtada var.arabayı yıkarken biraz fazla yoruluyorum sadece lekeleri çıkarmak için.
  • Kuru pasta oneririm. Ustune bide cila gecin arabaniza tekrar asik olursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akasya ağacının altına gece bırakmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anka0658

ağaçlardan damlıyor o lekeler.gölge diye bende sürekli ağaç altında bırakıyorum aracı.aynı sorun benim araçtada var.arabayı yıkarken biraz fazla yoruluyorum sadece lekeleri çıkarmak için.

+1
    aynen hocam gölge diye ağacın altına park ediyorum ondan oluyor demek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Reçine temizleyici ürünü var birçok markanın.Bunları kullanarak temizlemenizi öneririm.Sakın tiner vs. ile temizlemeye kalkmayın arabanın boyasına zarar verirsiniz.
  • çok rahatsız ediyorsa görüntüsü büyük marketlerde satılan temizleyiciler var.onlarla pratik bir şekilde temizlersin.ama ağaç altına park ettiğin sürece aynı şey gene olacak.ben arada bir krem cifle temziliyorum.hani bayanların mutfaklarda ocak dolap gibi yağlanan yerleri temizledikleri cif.onun krem olanında alın marketten bol sulu süngere biraz döküp deneyin aracın ufak bir noktasında.sonucu görün sonra tüm arabayı ciflemeye başlayın yanlız aracı önce ıslatınki hem daha rahat çalışın hemde daha iyi sonuç alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anka0658 -- 13 Temmuz 2012; 22:06:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.