Bildirim
Lokal boya ile hallor mu? Derin çizik??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Çok derin değil gibi geldi. Pasta cila kurtarabilir tabi bilemedim. Bence boyatmayın kalsın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi sakın boyatma bu çizik için. Türkiyede boyalı araca pert muamelesi yapılıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu çizik için boyama yapılır mı hocam ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Boyanmadan nasıl hallolur?? Astara kadar gitmiş,pek pasta cilalık değil..
Zaten aynı yerde lokal boya var , açıkçası gözüme takılıyor ,böyle gezmektense ince bir lokal boya ile 200 e falan olursa hemen boyatirim.
Önce bir pasta cila yapın sonra çiziğin durumuna göre rötuş yaptırın. Bu çizikten dolayı lokal boya yaptırmayın rötuş yeterli olur bence. -
Servise gidin ince bi fırçayla boyasınlar olmadı siz boya koduna bakarak sanayiden boya alıp halledin.Bunun için o bölge komple boyatılmaz
Boyatma, ben benzer şekilde boyattım pişmanım.
benim hatam kayınpederin motorunun arkasında sac parça varmış geri geri çıkarken ona sürttü...
boyatmadan pasta cila ve rötüşa karar verdim..
tüm yazan arkadaşlara teşekkürler... -
Bundan daha derin çizik olan aracıma rötuş yaptırdım, hiç gözükmüyor. Aman lokal baya yaptırmayın boş yere. Yalnız iyi bi usta bulun rötuş konusunda usta çok önemli.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- mobil yağ hangi benzinlikte satılır
- evde bakım maaşı araba alınca kesilir mi
- golf 7 1.2 tsi yorumlar
- tırnak takılan çizik giderme
- otomatik vites araba gaz yemiyor
- opel mokka elektrikli yorumlar
- cupra terramar ne zaman gelecek
- renault megane e-tech türkiye fiyatı
- byd 2025
- volvo xc90 elektrikli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X