Şimdi Ara

Beyaz dişler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dişlerim rahatsız edecek kadar sarı . Dişlerimi beyaz yapmak istiyorum yani en azından sarılıpın gitmesini istiyorum. Yöntemler nedir ? Var mıdır ürün kullanabileceğim veya evde yapabileceğim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Karbonatla bir şeyler yapılıyordu ama tam hatırlamıyorum bir araştır google da illa ki çıkar. Günde en az üç kere fırçala, ben ekstra hiç bir şey yapmadan sabah akşam fırçalıyorum gayet beyaz
  • Işıklı aletler var ama ne kadar etkilidir bilmiyorum.Diş teniniz sarı ise ciddi operasyon lazım kanımca öyle internetten getirttirip olacağını pek sanmıyorum.Ama genel olarak bilinir karnonatla dişlerini sil diye buna limon tarçın falan karıştırıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starbucksunstari -- 4 Ekim 2016; 0:15:19 >
  • dişler çok sarardığında tek çözüm diş bleaching oluyor. öyle internette 10-15 liralık malzeme değil de sağlam bi diş doktoruyla kalıcı olarak tanıdıksa min 400 ortalama 500-600'a beyazlatabilirsin.
    onun dişinde abartılacak bir şey değilse internette limondu, kaliteli diş macunuydu, karbonattı ya da kabartma tozuna kadar değişik değişik şeyler var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.