Şimdi Ara

beyaz duman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyaz duman atıyor hemde çok yogun ... turbodan dediler bugün turbocuya götürdüm söktü hiçbir sorun yok dedi ( sanırım yağ kaçagı olurmuş sorun olsa içinde ) motor ustasıda motorunda sorun olmadıgını söylüyor ... neden olabilir? bi kaç yerde mazot pompa avans ayarı filan okudum ama bunlarda olmadıgını söylüyor kimiside elektronikmiş bu modellerde .. (aracım 2009 fiesta tdcı titanium x) ne yapmalıyım kime nerye nasıl güvenebilirim ...istanbul alibeyköyde oturyorum ...

• Motor kapağını açıncamı atıyor,nerden atıyor tam yazarmısınız.
  • Enjektör gibi geldi bana..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizellerde yüksek devirlerde duman atabilir

Yağ eksiliyor olabilir

En iyisi Ford yetkili veya özel servisine götürün en sağlıklı bilgiyi oralardan alırsı
    nız.

Bu arada aracın km nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cancan. -- 29 Eylül 2013; 20:36:30 >
  • egzos dan atıyor kırmızı ışıklarda uyaracakları kadar çok ... aracın gidişinde hiçbir sıkıntı yok yağı eksik degil hatta defalarca kontrol ettik fazla ( fazlalıktan da yapabilir dediler ama? )
  • 118 bin km de ... gaza basınca egzosdan çıkan beyaz dumanı net bi şekilde görebiliyorum dikizden ...
  • Subap contalari da olabilir; boyle bu sorun hatirliyorum; cozumu basitti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motordan beyaz duman gelmesi...
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende corsa 1.7m dizel vardı ondada beyaz duman atması + ilk çalışmada zorlanarak çalışması vardı
    mazot pompası olduğunu söylediler serviste 3500 tl dediler
    bende bosche car diesel servis e götürdüm orda garantili olarak 1200 tl ye tamir ettirmiştim
    hatta araç tamir edildikten sonra arkadaşıma sattım hala sıkıntısız kullanıyor 40000 km yapmış
  • Subab contalarına baktırın. Bence yakıt püskürme sisteminde bir sorun var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.