Şimdi Ara

Beyaz Eşya Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyaz eşya alırken öncelikli olarak dikkat edilmesi gereken garanti süresi, enerji verimliliği ve boyutudur. Beyaz eşyada ihtiyaca göre teknolojik özellikleri ve ileri seviye fonksiyonlarına dikkat edilmelidir. Bu özelliklerin yanında beyaz eşyanın uzun süre dayanıklılık göstermesi de iyi olur. Beyaz eşyada son zamanlarda daha çok tercih edilen farklı renk seçenekleri de güzel görünüm açısından ve eşyalar ile uyumu için önem verilebilir. Ben evimdeki beyaz eşyaları yenilerken bunlara dikkat ederek aldım. Bu aralar beyaz eşyalar pahalı olduğu için almadan önce kampanya araştırması yaparken karşıma Bankkart'ın Vestel'de olan kampanyası çıktı. Bu kampanya ile beyaz eşyaları 9 taksitle aldığım için öderken zorluk yaşamıyorum.

• Referans da önemli bu gibi durumlarda yaptığımız işlerden ve duyumlardan yola çıkarak belirtiyoruz. Kullanan var ise danışılmalı. Teşekkürler. https://www.metropolendustriyel.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metropolendustriyel -- 24 Kasım 2024; 17:14:59 >
  • Beyaz eşya alırken her şeyini en ince ayrıntısına kadar düşünüyoruz. Eskiye çok daha fazla fiyatları arttı ki yine artacak. Bir de Verimlilik ve enerji sınıfları değişti sanırım. baktığım hiçbir yerde A sınıfı göremiyorum. her yerde D,E ve F sınıfı var. Bunlar iyi midir onu da tam olarak bilemiyorum. B sınıfı olsa zaten onların fiyatı kat be kat daha yüksek. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Tavsiye veren satıcılara ve tamircilere itibar etmeyin.

ÇÜNKÜÜÜÜÜ

Dedex55 Easy Tabii Ki Deyoutube
    #MeyzileDikeyCanlıYayın Çamaşır makineleri, bulaşık makineleri ve buzdolaplarıyla ilgili tüm sorunlara ve sorulara cevap niteliğinde videolar çekerek tamamladım. Buzdolaplarıyla da ilgili sorunlara çözüm niteliğinde videolar çektim. Kanalımda bir videoyu arıyorsanız Youtube arama kısmına "Dedex55 soru (sorunuzu)" yazarak arama yapmanız yeterli. Kanalıma abone olarak destek verirseniz sevinirim. #keşfet #beyazeşya #tavsiye #bilgi #siziniçin
    https://www.youtube.com/live/tzr8MbsLmFg?feature=share
  • Hocam bütçeniz yetiyorsa Bosch alın direkt yetmiyorsa da kullanıcı yorumlarına bakarak alın ne alıyorsanız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.