Şimdi Ara

Beyaz Eşya Hasarlı Çıkarsa?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birçok yerde gelen ürünün kutusunda sıkıntı yoksa içine bakmayın servis gelsin açsın diye yazılmış ama servis gelip kutunun içerisinde sıkıntı görürse hatalı kargo yazıp işin içinden sıyrılıyormuş. İçine açıp bakmadığımız için de kargo tutanağı tutturmamış oluyoruz. Bu durumda ürün elimizde patlıyormuş...

Örnek,
    www.sikayetvar.com
    Media Markt Beyaz Eşya Satın Aldım... Makineyi Yakmak Üzereyim!
    https://www.sikayetvar.com/media-markt/media-markt-beyaz-esya-satin-aldim-makineyi-yakmak-uzereyim

Şimdi ben buzdolabı aldım ve korkuyorum. Sizce kargoyu teslim alınca nasıl bir rota izleyeyim?

• Öncelik ile hayırlı olsun hocam,

Kargoyu teslim aldıysanız herhangi bir şekilde ambalajı açmayın servisi arayın kendıler açıp kurulumu kendiler gerçekleştirsin ben o şekilde yaptım sorun yaşamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali.kose

Öncelik ile hayırlı olsun hocam,

Kargoyu teslim aldıysanız herhangi bir şekilde ambalajı açmayın servisi arayın kendıler açıp kurulumu kendiler gerçekleştirsin ben o şekilde yaptım sorun yaşamadım
    Attığım linki okursan o biçimde de problem çıkabileceğini görürsün.

Banandolabı direkt servis getirdi, problem olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki hocam kusura bakmayın
  • Arkadaşlar markadan markaya prosedür değişiyor.

Mesela BSH gruptan mal aldığınız da getiren lojistik ekip size paketi açıyor ve kontrol etmenize olanak tanıyor, hasarlı mı çıktı almıyorsunuz ve tekrar yenisini gönderiyorlar.

Fakat bu GittiGidiyor vs gibi yerlerde kendi deposundan size normal kargo ile yolladıklarında geçerli olmuyor maalesef, sadece BSH İrsaliyesi ile yetkili bayi aracılığı ile aldıklarınızda oluyor, bayiden toplu ürün alıpta satanlardan aldıysanız o zaman başınız ağrıyacaktır. Yine iade edebiliyorsunuz fakat uğraştırıyor.

Saygılar.

Serdar Çetin
    05533976676
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.