Şimdi Ara

beyaz esya secimlerim onay bekliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung RL62ZBSW

çamaşır makinesinde

Profilo CM1000PTR 8 Kg. 1000 Devir Yıkama Makinesi

bulaşık makinesinde

Bosch SMS30E02TR 3 Programlı Bulaşık Makinesi

mini fırında

Simfer M 4217

arkadaşlar ürünlere bu şekilde karar verdim set üstü ocak çıkacağımız evde mevcut o yüzden ihtiyaç yok bu ürünler hakkında yorum yaparsanız memnun olurum . hepsi buradaki önerilere göre seçilmiştir.

• yok mu yorum :( neyse teşekkkür ederim
  • Simfer fırın bizde var, 1-2 ay önce aldım.Pişirmesine birşey diyemem ama mesela fırın kapağının camı biraz eğri yapıştırılmış (milimetre düzeyinde ama göze batıyor), kapak çok sert,neredeyse çarparak kapanıyor ve alttan bir vida kendiliğinden düştü,tekrar vidaladım,sanırım gevşek vidalanmış.
    Bütün bunlar bana gösteriyor ki Simfer'de kalite kontrolü zayıf...

Buzdolabında Samsung iyi bir seçim (onu da 1-2 ay önce başka bir model olarak aldım) yalnız şuna dikkat etmek gerekiyor,bazı modelleri Çin üretimi ve kalitesiz.Orijinal Kore olanları gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
  • yorumlarınıza minnettarım. fırın konusunda aklım karışık onu iyi araştırmam lazım.

samsung buzdolabının kore ya da açin malı olduğunu nerden anlayabiliriz acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miss_s -- 19 Ekim 2011; 20:59:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: miss_s

yorumlarınıza minnettarım. fırın konusunda aklım karışık onu iyi araştırmam lazım.

samsung buzdolabının kore ya da açin malı olduğunu nerden anlayabiliriz acaba ?

Borcumu ödemiş oldum...Forum sayesinde birçok malı bilinçli aldım çünkü...
    Fırın çok kullandığınız birşeyse Bosch ya da Profilo'ya yönelin,genellikle beğenilen bunlar.Bizde neredeyse ayda bir kez ancak kullanıldığından Simfer yeterli geldi.
    Samsung konusuna gelince, zaten internetten alsanız bile bir bayide vb. görmekte fayda var,o zaman anlarsınız.İçinde ve/veya arkasında etiketi var ve ne malı olduğu yazıyor.Hiç olmadı, beğendiğiniz modeli buraya yazarsınız,ne malı olduğunu bilen birisi mutlaka çıkar.Kore malı olanlar gerçekten kaliteli,piyasada daha iyi buzdolapları elbette var ama o fiyatta değil,Samsung kalitesi muadili dolaplar bariz bir şekilde çok daha pahallı.

• Samsung RL62ZBSW

alacağım samsung buz dolabı daha bayide görme fırsatım olmadı . Biz amasyaya yerleşiyoruz. Burada samsung bayi hala bulamadım ama pazartesi istanbulda olacağım ona göre bakıp alacağım burada çoğu samsungu buzdolabı yönünden öneriyorlar. Buarda profilo bayine gittim hiç bir şey yok elinde ve bu ürünler hakkında bir şey bilmiyor :D simense gittim profilonun 8 kiloluğunun alman üretimi olduğunu söyledim kesinlikle karşı çıktı :) vall aslında ben kafamda kesinleştirmiştim profilo bulaşık makinası ve çamaşır makinasını öyle deyince kafam karışmadı desem yalan olur
  • Buzdolabı seçiminiz isabetli olmuş, kombi tarzında bi çok alternatiflere göre kıyaslarsak fiyatıylada üst sırada yer alacak bi ürün.. Profilo'nun 7 KG 1000 Devir olanında oldukça çok sattım bi tane şikayet almadım, iyi olduğu kanaatindeyim, ama üretimi konusunda bende tamamen Türkiye'ye geçiş yaptılar diye biliyorum. Bosch bulaşık isabetli bi seçim olmuş Siemens-Bosch grubu oldukça güzel, Siemens bulaşık için haber bekleyen müşterilerim bile var :) Termikel - Simfer - Çetintaş vs. vs. bu ürünler genelde birbirlerine yakın kalitededirler, ama benim gözümde bi Bosch'un midi fırını bunların yerini tutmaz.. Özellikle Termikel oldukça düzgün ürünleri var, ayrıca sadece ısıtma grubu yaptığından başarılı olduğunu düşünüyorum..
    Saygılar..
  • arkadşalar üzgün bir arkadaşınız acele yardım bekliyor

Samsung RL62ZBSW oarak seçmiştim buzdolabımı ama bu model en olarak çok büyük ve buz dolabı için ayrılan bölüme göre epey büyük hadi o problemi başka yere koyarak çözeyim ama iki kişi için bana biraz büyük geldi. ordu beslemicez :)

bana 1600 liraya kadar buzluğu altta olan bir model önerir misiniz????
  • samsung rt53maew 3 sene falan olacak sanırım yada oldu kore malı çok memnunuz iç kısmında yazıyo made in korea diye.

ben zamanında alırken satıcı adam gardrop tipi olanlar çin malı normal klasik tip yada solo tip olanlar kore demişti.
  • quote:

arkadşalar üzgün bir arkadaşınız acele yardım bekliyor

Samsung RL62ZBSW oarak seçmiştim buzdolabımı ama bu model en olarak çok büyük ve buz dolabı için ayrılan bölüme göre epey büyük hadi o problemi başka yere koyarak çözeyim ama iki kişi için bana biraz büyük geldi. ordu beslemicez :)

Soğuk hava deposu alıyosunuz, ne kadar büyük o kadar iyi diye düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithath

quote:

arkadşalar üzgün bir arkadaşınız acele yardım bekliyor

Soğuk hava deposu alıyosunuz, ne kadar büyük o kadar iyi diye düşünüyorum..

Samsung RL62ZBSW

almaya bugün kesin olarak karar verdim yarın alacğaız gardrop tipi olanlar çin malı mı? yani bu Samsung RL62ZBSW
    dolap ç,n malı mı oluyor??

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.