Şimdi Ara

BEYAZ iphone 4'ü olanlar bi bakabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1)Beyaz aldığınız için pişman olduğunuz oldu mu ?
    2)Ne kadar zamandır beyaz iphone 4 kullanıyorsunuz,telefonda bir sararma veya kirlenme oldu mu ?
    3))Siyah iphone'a göre daha kalın olduğu doğru mu ?
    Yardımlarınız için teşekkürler

• 1- Pişman değilim
    2- Mayıs 2011'den beri kullanıyorum. Hayır olmadı
    3- Göz yanılması sanıyorum o. Bir sitede kumpasla ölçmüşlerdi aynıydı kalınlıkları.
  • Bende beyaz tercih ettim, 1 aydır kullanıyorum 4S.

Siyahta güzel ama beyazın ayrı bir havası var. Kirlendiği doğru ama temizlemesi problem değil :)
  • Suan elimde hem beyaz hemde siyah ip4 var, beyaz daha kalın aylarca konusu oldu forumda.bu arada beyaz daha güzel dürüyor zevk meselesi..
  • siyah ip4 kullandım 5 ay şuan için beyaz 4s kullanıyorum 2 gün oldu kesinlikle beyazı tavsiye ederim muhteşem
  • beyaz iphone nin parlak ve kızlara hitap eden bir tonda oldugu doğru mu yoksa mat mı?
  • Beyazda siyahta güzel fakat herkezin bakış açısı farklı, bana oyuncak ve çabuk kirlenecek gibi gelirken başkası muhteşem ne oyuncağı tam benim için yapılmış diyebiliyor. Beyaz ile siyah arasında bir kalınlık farkı varmış evet, sert plastik iPhone kılıfımı siyah telefonuma takınca cup diye otururken beyaza taktığımda ise bastırarak köşeleri oturtabiliyorum ama atıyor Silikon kılıf yada biraz daha bol bir sert kılıf kullanan tüm beyaz iphone 4/4s kullanıcısı hayatta anlayamaz beyazın kalın olduğunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 17 Aralık 2011; 16:43:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 yildir iPhone 4 temmuzdan beri de beyaz iphone kullaniyorum ayri bi guzellik katiyor ilk basta cikmadigi icin mecbur siyah almistim...

saygılar
  • Pişman olmadım.Çünkü herşey siyah siyah biraz renkli olsun istedim.özellikle parlak ahmet(parlaiment) renginde bir kapak ile mükemmel duruyor.
    Kirlenme dedigin üstündeki ekran koruyucu terden dolayı biraz rengi değişiyor.Bu doğru pekte sorun yapmadım çünkü aşırı bi göze batma durumu yok
    kalınlığı hiç ölçmedin ama gerçekten farklı olsun dersen beyaz al gitsin
  • Doğru söylüyorsunuz,sonuçta telefon çizilmesin diye koruyucu takıyoruz bu,telefonun renginin değişmesini de önlüyordur.Kirlenince o koruyucuyu çıkarıp yeni bir koruyucu takmak herşeyi çözer sanırım..
  • 1-pişman olmadım
    2-kesinlikle sararma vs yok
    3-Hiç karşılaştırmadım ama bildigim kadarıyla öyle birşey yok
  • 1) beyaz olduğu için tek birşey'den pişman oldum,erkeğin kullanabileceği bir kılıf bulamadım:) Kılıfsız kullanıyorum.
    2)Temmuz 2011'den beri kullanıyorum en ufak bir sararma ya da renk değiştirme olmadı.
    3)Evet ben karşılaştırdım daha kalın beyaz.Ancak kafaya takacak birşey değil çünkü kolay kolay farkedilecek bir fark yok.

Ancak asıl sorun markada,dışarda teli cebimden çıkarmaya utanıyorum herkesin elinde iphone.İlk firsatta ipad2 alacağım ( ios şaheserinden vazgeçemediğim için ) iphone'u satacağım.
  • bu konuda çok kararsız kalıp en sonunda en uygununun beyaz olduğuna karar vermiştim.
    Nedeni siyahın sürekli yağ kir pislik olması en ufak parmak izini bile belli etmesiydi. Aldığım anda ön arka mat ekran filmi
    yapıştırdım. Hiçbir problem yok. Ancak iş en ince şeffaf arka kapaklardan takmaya gelince pişman oldum. Gerçektende arka
    kapaklar beyaz ip4 lere oturmuyor. 25 Liraya aldığım şeffaf kapağı takmaya çalışırken kırdım. Ancak bu kapak siyaha cuk diye
    oturuyor. Bende aradım taradım belkinin şeffaf arka kapağını buldum. Adamlar illaki güzel bişey yapmışlardır diye. Belkin ise oturuyor ancak
    kapak yanlardan açıkta kalıyor kasılıyor. Bunun sonucundada şarj soketi civarı biyerden belkinde çatladı. Sonuç olarak silikon kılıf falanda almak
    istemediğim için şuanda ön arka mat film ile kapaksız idare ediyorum. Tek pişmanlığım bundan kaynaklanıyor. Onun dışında beyaz gayet güzel.
    Ancak siyahında aluminyumla uyumu ve parlaklığı şıklığı bambaşka. Herkes bu kararı kendisi vermeli. Bence iyi düşünün tercih yapmadan

• Şuan hem siyah hem bayaz elimin altında. Beyazın biraz daha albenisi yüksek gibi.

Birçok arkadaş beyazda en üstte bulunan 2. cizgiden müzdarip. Tercih meselesi. Ben kendi kullandığım S2'yi de özellikle beyaz renk aldım..
  • Youtube'daki iphone 4 videolarının heppsini izledim.Şuna karar verdim; kapalıyken SİYAH iphone 4,cihaz açıkken veya uygulamalar kullanılırken BEYAZ iphone 4 hoş duruyoor :) iphone 4'ü kendiniz için mi(açık hali) yoksa başkaları için mi(kapalı-masa üstünde dururkenki hali) alıyosunuz ona göre rengine karar verebilirsiniz belki,karar veremeyenler için söylüyorum..

Not: Renklerin duruşunu kendi zevkime göre anlamlandırdım.Siyah gösterişlik,beyaz kullanımlık olarak algılanmasın lütfen..
  • Şu an siyah kullanıyorum ama yağından,lekesinden bıktım kılıfsız kullandığım için.Bir daha alacak olursam bir de beyaz denerim.
  • Bence siyah nedeni ortalıkta yapıla çoğu iphone 4/4s hep beyaz neden bilmiyorum ama beyaz telefon bana hep çakma hissi vermiştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkusuz314

Bence siyah nedeni ortalıkta yapıla çoğu iphone 4/4s hep beyaz neden bilmiyorum ama beyaz telefon bana hep çakma hissi vermiştir

hort?
  • 1. Asla pişman olmadım aksine " iyi ki " diyorum.
    2. Yaklaşık 1,5 yıldır beyaz kullanıyorum. ( daha öncesinde siyah ) . Herhangi bir sararma vs. problemim yok.
    3. Daha kalın daha ince gibi bir durum yok aynı.

( iphone 4s )

>>> Konu tarihine de bakmadık, biri gereksiz yere hortlatmış konuyu ... <<<

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 22 Mayıs 2014; 16:44:01 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Beyaz yakut var mıdır bilmiyorum ama 3 boyutlu ve ayrıca desenli sert bir helatinle kaplayınca beyaz iphone 4 yakut gibi oldu güneşte falan müthiş görüntü veriyor . Siyah iphone 4s kullandım beyaz olsun istemiştim uygun fiyata bulamamıştım. Şimdi iphone 4 ümü beyaz aldım . İkisini de yanyana koyup inceleyin derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.