Şimdi Ara

Beyaz sabun zehirler mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar annem rahatsız bu yüzden evi ben temizliyorum fakat bende de aşırı temizlik takıntısı var bu yüzden cam silleri bilirsiniz işte onun içine baya bir beyaz sabun ve aspirin denen deterjandan koyup çalkalayıp evi temizledim fakat şimdi karnım ağrıyor hafif başım dönüyor zehirlendim mi acaba? Su an balkonda oturuyorum ne olur ne olmaz diye.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Tek sanırım zehirlemez de keşke karıştırmasaydın,kimyasallar karışınca tehlikeli olabiliyor.Limon kesip ye,kokla iyi gelir

• Kimyasalları karıştırmışsın hocam sen. Lisede kimya dersinde görmedin mi bazı maddeler karıştırıldığında tepkime oluyor hatta zehirli gazlar bile meydana çıkarabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok şükür bise olmadi arkadaşlar o an biraz oyle hissettim geçti sonra :) Ve evet lisede tabiki gördüm ama dediğim gibi takıntı işte...

• Domestosla Cif'i karıştırıp iki gün hastanede yatmışlığım var. Bir dahakine yapmayın öyle şeyler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohol Oula kullanıcısına yanıt
    Evet hocam yapmam bundan sonra

• Helal olsun sana be. Senin gibi insanlar kaldi mi? Kimi gorsem "Annemle babam cirkin o yuzden ben de cirkinim lanet olsun onlara" ayarinda gezip duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.