Şimdi Ara

Beyazıtta Özel Yurt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar beyazıtta İ.Ü'ye yakın bildiğiniz güvenilir temiz mümkünse şartları iyi olan özel yurt var mı?

• aynn .. arkadşlar bilen varsa yardmcı olsn
  • Bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen..
  • benden bi up
  • bendende up
  • bi up da benden
  • beyazıtta değil de yakın civarlarda var.fatih çapa şehremini oralarda yurtlar var.aksarayda var bikaç tane.tramvayla 15-20 dk ya sürer ya sürmez bu dediğim yerler. beyazıt çok merkezi bir yerde illa beyazıtta olmasına gerek yok yani yurdun . en yakın bir kız yurdu var.beyazıt veznecilerde.Kyk yurdu.

kyk birde edirnekapı,cevizlibağ da var.buralar hep yakın yerler. internetten araştırırken bu semtlere de bakın derim .

Fatih çapa şehremini topkapı cevizlibağ zeytinburnu .kısa mesafeler buralar.başka sorunuz olursa sorabilirsiniz.bildiğim kadarıyla yardımcı olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilekperisi

beyazıtta değil de yakın civarlarda var.fatih çapa şehremini oralarda yurtlar var.aksarayda var bikaç tane.tramvayla 15-20 dk ya sürer ya sürmez bu dediğim yerler. beyazıt çok merkezi bir yerde illa beyazıtta olmasına gerek yok yani yurdun . en yakın bir kız yurdu var.beyazıt veznecilerde.Kyk yurdu.

kyk birde edirnekapı,cevizlibağ da var.buralar hep yakın yerler. internetten araştırırken bu semtlere de bakın derim .

Fatih çapa şehremini topkapı cevizlibağ zeytinburnu .kısa mesafeler buralar.başka sorunuz olursa sorabilirsiniz.bildiğim kadarıyla yardımcı olurum.

İnternetten araştırıyorum çıkan yurtların çoğunda fotoğraf yok görmeden de seçmek olmuyor tabii..
    sanırım yurt ismi verebilirseniz daha iyi olacak gidip gezmemiz gerekecek hepsini..

• quote:

Orijinalden alıntı: missdrav

quote:

beyazıtta değil de yakın civarlarda var.fatih çapa şehremini oralarda yurtlar var.aksarayda var bikaç tane.tramvayla 15-20 dk ya sürer ya sürmez bu dediğim yerler. beyazıt çok merkezi bir yerde illa beyazıtta olmasına gerek yok yani yurdun . en yakın bir kız yurdu var.beyazıt veznecilerde.Kyk yurdu.

İnternetten araştırıyorum çıkan yurtların çoğunda fotoğraf yok görmeden de seçmek olmuyor tabii..
    sanırım yurt ismi verebilirseniz daha iyi olacak gidip gezmemiz gerekecek hepsini..

anladım.İsim olarak bilmiyorum inanın.hele erkek yurtlarını hiç bilmiyorum.Sadece fikir edinmeniz açısından bir seçenek daha olsun önünüzde diye yazdım.zaten çoğu yurdun internet sitesi bile yoktur.

ha birdde şu var.kayıda gideceksiniz ya kampüse.oralarda dolu tanıtım için broşür falan verir çeşit çeşit yurt.hiç olmadı orda bakarsınız.öğrenciden çok tanıtıma gelenler oluyo

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: missdrav

quote:

anladım.İsim olarak bilmiyorum inanın.hele erkek yurtlarını hiç bilmiyorum.Sadece fikir edinmeniz açısından bir seçenek daha olsun önünüzde diye yazdım.zaten çoğu yurdun internet sitesi bile yoktur.

ha birdde şu var.kayıda gideceksiniz ya kampüse.oralarda dolu tanıtım için broşür falan verir çeşit çeşit yurt.hiç olmadı orda bakarsınız.öğrenciden çok tanıtıma gelenler oluyo

Teşekkürler.. Duruma göre bakıcaz artık :)

• konu yukarı çıksın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.