Şimdi Ara

BeyazKahraman Market Uygulaması (Hazır)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
3
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet yine android için türkiyede ilk olarak tarafımdan yapılmış market uygulaması artık hazır.

Programın amacı: Çeşitli repo adreslerindeki uygulamaları indirmeye yarar ;)

Ekran görüntüleri:

Download için Beyaz Kahraman adresini ziyaret ediniz.Güzel bir tasarım sizleri bekliyor ;)

• Güzele benziyor görünüş olarak da.. Anlamadığım şu.. Android market telefonunda yüklü olmayanlar, android marketi kullanamayanlar, android marketin Trde desteklenmediği telefonlara yükleyemezsiniz diyorsun yani benim gibi? E ne anladım ben bu işten :)
  • Thenorth, güzel bir adım.

Eclipse üzerinde mi geliştirdin_?

not. apk linki cevap vermedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanefe

Güzele benziyor görünüş olarak da.. Anlamadığım şu.. Android market telefonunda yüklü olmayanlar, android marketi kullanamayanlar, android marketin Trde desteklenmediği telefonlara yükleyemezsiniz diyorsun yani benim gibi? E ne anladım ben bu işten :)

Aceleye geldiği gözümden kaçmış :) Düzelttim

#Gurol

Apk barkod linki düzeltildi + sayfaya direkt link eklendi.
  • Orijinalden alıntı: TheNorth

Güzele benziyor görünüş olarak da.. Anlamadığım şu.. Android market telefonunda yüklü olmayanlar, android marketi kullanamayanlar, android marketin Trde desteklenmediği telefonlara yükleyemezsiniz diyorsun yani benim gibi? E ne anladım ben bu işten :)

Aceleye geldiği gözümden kaçmış :) Düzelttim.Sayfada direkt indirme linkini ekledim

#Gurol
    Apk barkod linki düzeltildi + sayfaya direkt link eklendi.Aslında açık lisanslı bir projeyi geliştirdim denebilir.iPhone kullanıcılarının aşina olduğu Cydia programının android versiyonu bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNorth -- 20 Ekim 2010; 22:32:13 >
  • quote:

Aceleye geldiği gözümden kaçmış :) Düzelttim.Sayfada direkt indirme linkini ekledim

#Gurol
    Apk barkod linki düzeltildi + sayfaya direkt link eklendi.Aslında açık lisanslı bir projeyi geliştirdim denebilir.iPhone kullanıcılarının aşina olduğu Cydia programının android versiyonu bu.
  • Ben de geliştirmeye başladım, vakit oldukça uğraşacağım, ilk demem bir sözlük. Göz atarsan sevinirim. Şimdilik tüm databasei atmadım. İstediğim düzeye gelince yayınlayacağım.

http://caydas.com/gurol/?p=64
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • indirdim işlem tamam, teşekkürler..
  • Çalışmalarını tebrik ediyorum. Gerek android için türkçe programlar olsun gerek türkçe market olsun. Forumda gördüğüm en yararlı çalışmaların başında geliyo yaptığın eserler. Umarım marketi dahada büyütebilirsin. Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffaarruukk

Çalışmalarını tebrik ediyorum. Gerek android için türkçe programlar olsun gerek türkçe market olsun. Forumda gördüğüm en yararlı çalışmaların başında geliyo yaptığın eserler. Umarım marketi dahada büyütebilirsin. Kolay gelsin.

Teşşekürler.Çevirdiğim programları ekliyorum sürekli olarak.
  • acaba bu htc hero ( Romsuz yani marketsizde) çalışırmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: lekera41

acaba bu htc hero ( Romsuz yani marketsizde) çalışırmı

Evet özellikle onlar için yapılmış bir uygulama
  • Ya niye appkaydedici çalışmıyor lütfen acil lazım
  • Arkadaşlar niye uygulamaları sd carda atamıyorum lütfen yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lekera41 -- 23 Ekim 2010; 15:13:45 >
  • TheNorth
    tesekkurler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.