Şimdi Ara

Beyazlarla Kapıştık. Aynasızlar VS Ben Sadece Bir Zenci. [Dövüş sahnesi eklenmiştir]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün zenci günümde zenci olarak zenci zenci yürüyordum. Tabii siz şimdi zenci olduğum için bana kızarsınız da neden biliyor musunuz? Çünkü sizin zencilerle sorunlarınız var. Bir zenciyiz ve sizden daha yakışıklıyız. Bunu kıskanıyorsunuz. Zenci günümde yürürken zenci mahallesine Beyaz Aynasızlar geldi. Evet o aşağılık aynasızlar. Ellerin de tekçelilerle bizi taramaya başladılar. Biz teslim olduk çünkü elimiz de hiç bir silah yoktu. Sonra bizi karakola götürüp sorguya aldılar.
    Beyaz Aynasız:
    -Seni aşağılık zenci mallar nerede söyle. Yoksa seni çakamşur suyuna basarım dedi.
    Ben:
    -Biliyor musun dostum git annenin omzunda ağla dedim.
    Sonra, bana bir yumruk attı. Ağzımdan kan akmaya başladı.
    Sonra dedim ki,
    -Zenci olduğum için bana böyle davranamazsın vatandaşlık haklarım var seni dava edeceğim dedim.
    Sonra bana dedi ki,
    -Seni aşağılık zenci seni kim takar ha kim takar. dedi.
    Ben:
    -Bu onur kırıcı bir davranış dedim. Ben kadınlarımla olurken sen sütünü içiyor olacaksın dedim.
    Sonra aradan zaman geçti. Ben konuşmaya niyetli değildim. Beni öldürmeye karar verdiler. Kıvrak bir hareketle iki beyazı yere indirdip ve telefonunu istedim.
    -Güzel oluyormuymuş ha güzel oluyormuymuş dedim.
    Verdi telefonu bizim zenci mahallesinden arkadaşları çağardık. Sonra kurtuldum.

Kaçış bölümü:
    Ben telefonla aradıktan sonra 2 kişi beni kurtarmaya geldiler. Silaha gerek yok adamım biz katil değiliz. Sonra patlayıcılarla sorgu odasını patlattılar. Tam kaçarken önümüze 200 kişilik bir birlik çıktı. Etrafımızı kuşattılar mecburen kalıp dövüşektik adamım. Ve ilk atak başladı. Adam bana jopuyla vurdu. Jopu tuttum karnına bir yumruk. Suratına bir yumruk nakavt. Sonra 6 kişi geldiler sırt sırta yaptık. Gelene vuruyoruz adamım gidene vuruyoruz. Acımak yok. Tam adam bana vurucakken ayağına vurup onu takla attırdım. Sonra dizlerimin üstünde belini kırdım. Her taraf kandı dostum. Sonun da o beyazları öldürdük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-PB -- 21 Ağustos 2010; 3:40:23 >

• HEYYY DOSTUM BUGÜN KENDİNE Bİ İYİLİK YAP VE Bİ İÇKİYLE ÖDÜLLENDİRR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Mac 26 -- 21 Ağustos 2010; 3:03:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Mac 26

HEYYY DOSTUM BUGÜN KENDİNE Bİ İYİLİK YAP VE Bİ İÇKİYLE ÖDÜLLENDİRR

Sen ısmarlıyorsan olur dostum. Zenci olduğum için bana acımıyorsun değil mi?
  • seni lanet olası pislik
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-PB

quote:

Orijinalden alıntı: T-Mac 26

HEYYY DOSTUM BUGÜN KENDİNE Bİ İYİLİK YAP VE Bİ İÇKİYLE ÖDÜLLENDİRR

Sen ısmarlıyorsan olur dostum. Zenci olduğum için bana acımıyorsun değil mi?

Bende zenciyim adamım onları hakladık ha hakladık adamım
  • OLMUYOR OLMUYOR OLMUYOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: # sLh #

başlarda hafif gülümser gibi oldum ama sonunu iyi getirememişsin be dostum. bi dahaki sefere

Avatarında ki o beyaz sen isen dostum. Senin sorunların var. Bu hikaye de anlatılanlar sizin o beyaz dizilerinize benzemez tamam mı? Bunlar gerçek zencilere haksızlığı kınıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/m_42311035/tm.htm

Yarışmaya katılabilirsin !

O hayal gücü sende var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÜNAHSIZ_LORD

http://forum.donanimhaber.com/m_42311035/tm.htm

Yarışmaya katılabilirsin !

O hayal gücü sende var.

Seni zenci kılığında ki beyaz. Senin popon çok büyük olduğu için sorunların var.
  • FORUMDA ZENCİLİ DAKİKALAR
  • Adamın rengini tutturamamışlar beyler fabrikada.
  • seni lanet zenci,senin sorunun he lanet pisli,fake off
  • Siz renksiz insanların sorunu var dostum. Siz ölseniz ne olur biliyor musunuz tüm dünya ayağa kalkar. Peki bir zenci ölse ne olur biliyor musunuz? Hiç birşey lanet olsun hiç bir şey olmaz.
  • Konu güncel lanet beyazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-PB

Konu güncel lanet beyazlar.

/>
    />
    />
    />
    />

• Dövüş sahnesi eklendi beyazlar.
  • Gunayman zenci olduğum için konuyu kitleyecek hakkımı arayın.
  • öp su lanet olası kıcımı dedim sana
  • bunu kutlamalıyız ahbap.sabah kahvaltisi icin bildigim iyi bir yer var.hemen 2 blok otede.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.