Şimdi Ara

Beyin sisi nasıl geçer arkadaşlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beynim durgun. Şu günlerde beynim bilgiyi işlemiyor okuduğumu anlamıyorum. bir şey okuyorum beynim sanki onu okumuyor gibi. Yani beynim algılamıyor. Beynim sanki durmuş gibi. Üzerine örtü atılmış gibi. . Bu durum antidepresan içtikten sonra aşı olunca kafamdaki sis dahada arttı.. Ama dediği gibi olmadı bu durumu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi?​ Çok kötü bir durum bir şey okuosun beynin sanki okumuyor gibi. Beynim algılamıyor hiç. Sanki kafamın içinde bir şey yok gibi. bir şey okuyorum beynim onu okumamış gibi oluyor. Beynim açlığı bile hissetmiyor. Kafamın içinde sanki bir şey yokmuş gibi.​ Glutensiz beslenme gerekli diyenler var .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• B12 hapı iç haftada 1 kez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 21 Kasım 2021; 12:55:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • r/brainfog subreddit'ine bakabilirsin, oradaki yöntemleri sırasıyla dene bakalım ne olacak

• Beyin sisi nasıl geçer arkadaşlar ?
  • barryallenn kullanıcısına yanıt
    Anlamadım hocam

• mustafax4567 M kullanıcısına yanıt
    Reddit diye bir uygulama var, subredditler var böyle sadece belli konular için açılan sayfalar gibi, insanlar bunlarda sadece o konuyla ilgili konuşuyor, futbol subredditi tarih subredditi gibi gibi zibilyon şey ile ilgili subreddit var.

Reddite girip arama kısmına brainfog yazarsan sonuçlarda r/brainfog diye bir subreddit belirir, tıklarsan insanların beyin sisi (brain fog) ile ilgili yüzlerce yazı paylaştığını göreceksin. Birbirine yardımcı oluyor ve tavsiye veriyor insanlar o konu hakkında işte. Bu sana yardımcı olabilir, olmasa bile kendini yalnız hissetmemiş olursun.

• barryallenn kullanıcısına yanıt
    Uygulama yabancı dil de k ingilizce)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.