< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SezerEkrem -- 31 Ocak 2014; 12:51:17 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SezerEkrem -- 31 Ocak 2014; 12:51:17 > |
bundan 3 yıl önce bende yaşadım sinirli olma hali,baş ağrısı tepkilerini aşırı gösterme vs. şikayetlerimden psikiyatriste gittim
EEG ve MR istemişti o gün ilk defa hayatımda gerçekten yıkıldım hani daha önce hayatta üzüldüğüm şeylerin nekadar boş olduğunu anladım hele istanbulda meşhur bi cerrahın odasında gördüğüm muamele varya ismini yazmıyorum adam sonuçları gördü eliyle kafamı yokladı ve aynen şunu dedi ''çok önemli değil acelesi yok 30.000 lira hazırlayın gelin'' sorulara net cevap yok detaylı incelemeden böyle bişey yaptı hemen başka bi doktora gittik oda meşhur biri sağolsun benimle 2 saat ilgilendi tabi önce 3D tomografi istedi kitleyi daha net görmek için sonra ekranda bana anlattı 2 saat sonunda okadar rahatladımki ee hadi nezaman yapıyoruz ameliyatı dedim :) dur bakalım 1 haftam dolu dedi sonra tıp bayramına denkl geldik derken 10 gün bekledim ama o 10gün varya gelin bana sorun herneyse ben şanslı olanlardanım kemik içinde oluşmuş bi tümör kemiği eritmiş deforme olan kemik çatlamaya yüz tutmuş eğer düzgün bi psikiyatriste gitmeseydim ki yıllarda 10 tane değiştirdim kimse EEG yada MR istememişti bunlar ortaya çıkmıycaktı ve yıllar sonra o tümör kemiği eritip beynime yayılabilirdi sonuç olarak benim ameliyatım 5 saat kadar sürdü kafa tasımın bi kısmı kullanılamaz hale gelmiş onun yerine titanyum plaka takıldı ve 3 gün sonra hastaneden çıktım sonra dikişler alındı vs. yılda bir tomografi ile kontrol ediliyor tekrarlama varmı diye şuana kadar bişey yok bir süre deforme olan sinirlerin düzelmesi için ilaç aldım ve psikiyatristle sohbetler vs. bu konularda doktor inanılmaz önemli doktor isimlerini isteyen olursa özelden mesaj atabilirim yazım uzun oldu ancak faydalanmak isteyen derdi olan oturup okur zaten hasta olan herkese allah şifa versin erken teşhis çok önemli bi olay bunu anladım konuyu açan arkadaşım sanada geçmiş olsun konuyu açtığın için teşekkür ederim |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SezerEkrem -- 27 Kasım 2011; 21:11:38 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|