Şimdi Ara

Beyin Tümörü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
13.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu başlık altında beyin tümörü hastası olanlar varsa onlarla veya benim gibi beyin tümörü ile yasayan hasta yakınları ile hastalık hakkında ve bir çok konuda konusmak isterim.

Yönetici arkadaşlardan ricam bana haber vermeden konuyu silmemeleri veya başka bir bölüme taşımamaları çünkü bu konu belkide forumdaki EN CİDDİ konu o yüzden buraya actım. Bize katılan diğer arkadaşlarında gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyorum.

Saygılar, sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SezerEkrem -- 31 Ocak 2014; 12:51:17 >

• bundan 3 yıl önce bende yaşadım sinirli olma hali,baş ağrısı tepkilerini aşırı gösterme vs. şikayetlerimden psikiyatriste gittim
    EEG ve MR istemişti o gün ilk defa hayatımda gerçekten yıkıldım hani daha önce hayatta üzüldüğüm şeylerin nekadar boş olduğunu anladım
    hele istanbulda meşhur bi cerrahın odasında gördüğüm muamele varya ismini yazmıyorum adam sonuçları gördü eliyle kafamı yokladı
    ve aynen şunu dedi ''çok önemli değil acelesi yok 30.000 lira hazırlayın gelin'' sorulara net cevap yok detaylı incelemeden böyle bişey yaptı
    hemen başka bi doktora gittik oda meşhur biri sağolsun benimle 2 saat ilgilendi tabi önce 3D tomografi istedi kitleyi daha net görmek için sonra ekranda bana anlattı
    2 saat sonunda okadar rahatladımki ee hadi nezaman yapıyoruz ameliyatı dedim :)
    dur bakalım 1 haftam dolu dedi sonra tıp bayramına denkl geldik derken 10 gün bekledim ama o 10gün varya gelin bana sorun
    herneyse ben şanslı olanlardanım kemik içinde oluşmuş bi tümör kemiği eritmiş deforme olan kemik çatlamaya yüz tutmuş
    eğer düzgün bi psikiyatriste gitmeseydim ki yıllarda 10 tane değiştirdim kimse EEG yada MR istememişti bunlar ortaya çıkmıycaktı
    ve yıllar sonra o tümör kemiği eritip beynime yayılabilirdi sonuç olarak benim ameliyatım 5 saat kadar sürdü kafa tasımın bi kısmı kullanılamaz hale gelmiş
    onun yerine titanyum plaka takıldı ve 3 gün sonra hastaneden çıktım sonra dikişler alındı vs.
    yılda bir tomografi ile kontrol ediliyor tekrarlama varmı diye şuana kadar bişey yok
    bir süre deforme olan sinirlerin düzelmesi için ilaç aldım ve psikiyatristle sohbetler vs.
    bu konularda doktor inanılmaz önemli doktor isimlerini isteyen olursa özelden mesaj atabilirim
    yazım uzun oldu ancak faydalanmak isteyen derdi olan oturup okur zaten
    hasta olan herkese allah şifa versin erken teşhis çok önemli bi olay bunu anladım
    konuyu açan arkadaşım sanada geçmiş olsun konuyu açtığın için teşekkür ederim
  • Gecmis olsun kardes iyi huylumu kotu huylumu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeightLesS

Gecmis olsun kardes iyi huylumu kotu huylumu ?

Cok teşekkür ederim. İyi huylu kötü huylu aslında biraz halk ağzı kaçıyo. Grade olarak yani derece derece. 1 ve 2 iyi 3 ve 4 kötü diye biliniyo. Fakat bazı şeyleri aşmak gerek. İyisi kötüsü hastanın kafasında bitiyor diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SezerEkrem -- 27 Kasım 2011; 21:11:38 >
  • geçmiş olsun tedavisi nedir?
  • Maling selim diyelim farklari var olmaz mi derste gordugum kadar bilgim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

geçmiş olsun tedavisi nedir?

Birçok tedavi yöntemi var. Kemoterapi,radyoterapi,immünoterapi vs vs cok detaylı bilmiyorum ama ülkemizde yaygın olarak kemo ve radyo.
  • bundan 3 yıl önce bende yaşadım sinirli olma hali,baş ağrısı tepkilerini aşırı gösterme vs. şikayetlerimden psikiyatriste gittim
    EEG ve MR istemişti o gün ilk defa hayatımda gerçekten yıkıldım hani daha önce hayatta üzüldüğüm şeylerin nekadar boş olduğunu anladım
    hele istanbulda meşhur bi cerrahın odasında gördüğüm muamele varya ismini yazmıyorum adam sonuçları gördü eliyle kafamı yokladı
    ve aynen şunu dedi ''çok önemli değil acelesi yok 30.000 lira hazırlayın gelin'' sorulara net cevap yok detaylı incelemeden böyle bişey yaptı
    hemen başka bi doktora gittik oda meşhur biri sağolsun benimle 2 saat ilgilendi tabi önce 3D tomografi istedi kitleyi daha net görmek için sonra ekranda bana anlattı
    dur bakalım 1 haftam dolu dedi sonra tıp bayramına denkl geldik derken 10 gün bekledim ama o 10gün varya gelin bana sorun
    herneyse ben şanslı olanlardanım kemik içinde oluşmuş bi tümör kemiği eritmiş deforme olan kemik çatlamaya yüz tutmuş
    eğer düzgün bi psikiyatriste gitmeseydim ki yıllarda 10 tane değiştirdim kimse EEG yada MR istememişti bunlar ortaya çıkmıycaktı
    ve yıllar sonra o tümör kemiği eritip beynime yayılabilirdi sonuç olarak benim ameliyatım 5 saat kadar sürdü kafa tasımın bi kısmı kullanılamaz hale gelmiş
    onun yerine titanyum plaka takıldı ve 3 gün sonra hastaneden çıktım sonra dikişler alındı vs.
    yılda bir tomografi ile kontrol ediliyor tekrarlama varmı diye şuana kadar bişey yok
    bir süre deforme olan sinirlerin düzelmesi için ilaç aldım ve psikiyatristle sohbetler vs.
    bu konularda doktor inanılmaz önemli doktor isimlerini isteyen olursa özelden mesaj atabilirim
    hasta olan herkese allah şifa versin erken teşhis çok önemli bi olay bunu anladım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEYİN CERRAHI OLMAK
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle geçmiş olsun kardeşim.. ben de izmirdeyim.. hatta ege de TIP okuyorum,,

ekrem seni ekledim MSN adresinden konuşmak isterim,

Hakan kardeşim sana da geçmiş olsun yazın inan çok üzdü, ve yeminle duygularını biraz da olsun yaşar gibi oldum ve üzüldüm... gerçekten Anlattığın gibi doktorlar çokça ülkemizde, Milletin gözünü para bürümüş bu mesleği dahi parası için yapıyorlar.. ama emin ol gelecek nesil çok daha ilgili, şimdinin asistanları ve sonrası gerçekten bilinçli yetişiyor... bakmayın eski zihniyettekiler hep kötü bilinmiş bu durum türkülere dahi yansımış..

Allah sağlık sıhat versin diyorum hepinize, kötü niyetli insanları özellikle doktorları islah eylesin.. olmuyorsa bizlerden uzak eylesin diyorum...

ve yazıyı okuyan diğer arkadaşlara da diyorum da belirtileri önemsememezlik yapmayın.. ara sıra kanayan bir burun kanaması bile çok önemli bir şey olabilir.. ihmal etmeyin 2011de sağlk sistemi çok daha rahat ve düzenli, Aile hekimine gidiniz, ve sağlığınıza dikkat ediniz..

• hepinize gecmis olsun arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan1622

bundan 3 yıl önce bende yaşadım sinirli olma hali,baş ağrısı tepkilerini aşırı gösterme vs. şikayetlerimden psikiyatriste gittim

Hocam cok gecmis olsun size. ozelden psikyatr tavsiyesi isteyecegim sizden. bana mesaj atarsaniz.cok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatihlik

Öncelikle geçmiş olsun kardeşim.. ben de izmirdeyim.. hatta ege de TIP okuyorum,,

ekrem seni ekledim MSN adresinden konuşmak isterim,

Hakan kardeşim sana da geçmiş olsun yazın inan çok üzdü, ve yeminle duygularını biraz da olsun yaşar gibi oldum ve üzüldüm... gerçekten Anlattığın gibi doktorlar çokça ülkemizde, Milletin gözünü para bürümüş bu mesleği dahi parası için yapıyorlar.. ama emin ol gelecek nesil çok daha ilgili, şimdinin asistanları ve sonrası gerçekten bilinçli yetişiyor... bakmayın eski zihniyettekiler hep kötü bilinmiş bu durum türkülere dahi yansımış..

Allah sağlık sıhat versin diyorum hepinize, kötü niyetli insanları özellikle doktorları islah eylesin.. olmuyorsa bizlerden uzak eylesin diyorum...

ve yazıyı okuyan diğer arkadaşlara da diyorum da belirtileri önemsememezlik yapmayın.. ara sıra kanayan bir burun kanaması bile çok önemli bir şey olabilir.. ihmal etmeyin 2011de sağlk sistemi çok daha rahat ve düzenli, Aile hekimine gidiniz, ve sağlığınıza dikkat ediniz..

çok teşekkürler allaha şükür şanslıymışız erken teşhis ve düzgün operasyon atlattık sadece yüksek rakımlı yerlerde ve yağmurlu günlerde hava sıkıntılıysa başım ağrıyo daha doğrusu plakanın olduğu yerde tatlı bi acı oluyo oda hatırası diyorum ve hayatta neye üzülmem gerektiğini hatırlıyorum önemsiz şeyler için milleti üzmüyorum ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: SezerEkrem

Hocam cok gecmis olsun size. ozelden psikyatr tavsiyesi isteyecegim sizden. bana mesaj atarsaniz.cok sevinirim

teşekkür ederim mesajımı gönderiyorum şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: abc.xyz

hepinize gecmis olsun arkadaslar

Cok tesekkur ederim kendim ve tum arkadaslar adina..
  • Alakasız belki ama beyin ameliyatı oldum ( açık kalp ameliyatı dahil 10un üzerinde ameliyat oldum )yaşadığım en ağır ameliyattı 1 sene kendime gelemedim çok zor iş geçmiş olsun hepinize..
  • Bende geçen yıl beyin kanaması geçirdim.Kanama beyin zarının dışında olduğu için aniden gerçekleşmedi ve ameliyatım çok zor geçmedi ama neler çektim iyi bilirim.O yüzden yaşadığınız baş ağrılarını ve duygularınızı az çok anlayabiliyorum.Moralinizi iyi tutun.Çok geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun tanıdık birisi ameliyatla sağlığına kavuşmuştu.
  • Geçmiş olsun kardeşim, Allah şifalar versin.

@hakan1622 sanırım bu ağrı basınçtan kaynaklanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Geçmiş olsun kardeşim, Allah şifalar versin.

@hakan1622 sanırım bu ağrı basınçtan kaynaklanıyor.

bende onu düşündüm manisanın spil dağına çıktığımda fena bi sıkıntı yaşamıştım
    onun haricinde dediğim gibi bazı yağmurlu günlerde sıkıntı yaşıyorum
    bide duştan sonra başımı sert şekilde kurularsam çok fena oluyo :)
    yani her şekilde kendini hatırlatan bi parça var kafamda :)
  • önemli olan kalbimiz de tümör olmamasıdır . Geçmiş olsun Allah şifa versin sizlere .
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdurrahmanz

önemli olan kalbimiz de tümör olmamasıdır . Geçmiş olsun Allah şifa versin sizlere .

Bununla demek istediginizi tam anlayamadim ama erken tani olmassa beyin tumorletinin cogunlugu oldurucu seviyelere ulasiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.