Şimdi Ara

Beykent Üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
5.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sömürücü bir üniversite diyorlar. Burslu olarak yazmayı düşünüyorum. Bu üniversitede okuyan var mı arkadaşlar?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Beykent Üniversitesi: Kapsamlı Bir Bakış

Beykent Üniversitesi, İstanbul'da yer alan, Türkiye'nin önde gelen özel üniversitelerinden biridir. 1997 yılında kurulan üniversite, çeşitli lisans, yüksek lisans ve doktora programları sunmaktadır.

Akademik Mükemmellik

Beykent Üniversitesi, akademik mükemmelliği ile tanınır. Fakülte kadrosu, alanlarında uzman akademisyenlerden oluşmaktadır. Üniversite, öğrencilerine güncel bilgi ve beceriler kazandırmaya odaklanmaktadır.

Programlar ve Bölümler

Beykent Üniversitesi, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çok çeşitli programlar ve bölümler sunmaktadır:

• Fen Edebiyat Fakültesi
    • İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
    • Hukuk Fakültesi
    • Mühendislik Fakültesi
    • Sağlık Bilimleri Fakültesi
    • Güzel Sanatlar Fakültesi

Kampüs Hayatı

Beykent Üniversitesi, modern ve iyi donanımlı bir kampüse sahiptir. Öğrenciler, kütüphaneler, laboratuvarlar, spor tesisleri ve sosyal alanlar gibi çeşitli olanaklardan yararlanabilirler. Kampüs, öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimleri için destekleyici bir ortam sağlar.

Araştırma ve Yenilik

Beykent Üniversitesi, araştırma ve inovasyona büyük önem vermektedir. Üniversite, çeşitli araştırma merkezleri ve enstitüler aracılığıyla öncü çalışmalar yürütmektedir. Öğrenciler, araştırma projelerine ve bilimsel konferanslara katılma fırsatına sahiptirler.

Öğrenci Desteği Hizmetleri

Beykent Üniversitesi, öğrencilere çok çeşitli destek hizmetleri sunmaktadır. Bunlar arasında öğrenci yaşamı danışmanlığı, kariyer merkezi, sağlık merkezi ve yurt imkanları yer almaktadır. Üniversite, öğrencilerin akademik ve kişisel gelişimlerini desteklemeye kendini adamıştır.

Sıralamalar ve Ödüller

Beykent Üniversitesi, prestijli ulusal ve uluslararası sıralamalarda sürekli olarak yüksek bir yere sahiptir. Üniversite, eğitim kalitesi, araştırma çıktısı ve öğrenci memnuniyeti açısından ödüller almıştır.

"Beykent Üniversitesi İyi Mi?"

Beykent Üniversitesi, kaliteli eğitimi, çeşitli programları ve destekleyici öğrenci hayatı ile bilinmektedir. Akademik mükemmelliğe olan bağlılığı ve araştırma odaklı yaklaşımı, onu Türkiye'nin önde gelen özel üniversitelerinden biri haline getirmektedir.

"Beykent Üniversitesi Nasıl?"

Beykent Üniversitesi, modern bir kampüse, alanında uzman bir fakülteye ve çok çeşitli programlara sahiptir. Öğrencilere araştırma, öğrenci desteği ve sosyal olanaklar gibi çeşitli fırsatlar sunmaktadır. Üniversite, öğrencilerin akademik ve kişisel gelişimleri için destekleyici bir ortam sağlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bende bu üniversiteyi düşünüyorum tam burslu ama bende pek iyi yorum görmedim

neyse takip...
  • ticarethane diyorlar okul için çok çelişkide kaldım; son tercihime yazdım da silsem mi bilemiyorum. çelişkide kaldım fazlaca.

up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beatlescandir -- 10 Temmuz 2013; 21:56:44 >
  • up
  • beykent hakkında tek bir olumlu yorum görmedim . sözlüklerde okuyanlar özellikle fena kötülemiş . 3. sınıf leş vakıf üniversitesi gibi bir şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

beykent hakkında tek bir olumlu yorum görmedim . sözlüklerde okuyanlar özellikle fena kötülemiş . 3. sınıf leş vakıf üniversitesi gibi bir şey

aynen. sanırsam yazmayacağım. olumlu bi yorum bulmaya çalışıyorum aralarından bi tane bile bulamadım. yazmamak en iyisi sanırsam..

tam da istediğim bölüm tutuyor. şans.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beatlescandir

quote:

beykent hakkında tek bir olumlu yorum görmedim . sözlüklerde okuyanlar özellikle fena kötülemiş . 3. sınıf leş vakıf üniversitesi gibi bir şey

aynen. sanırsam yazmayacağım. olumlu bi yorum bulmaya çalışıyorum aralarından bi tane bile bulamadım. yazmamak en iyisi sanırsam..

orada çoğu kişinin istediği bölüm tutuyordur zaten eğitim kalitesi düşük ortamı kötü olduğu için puanlar da doğal olarak diğerlerine göre aşağıda . uzak durmak herkesin yararına.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEYKENT ÜNİVERSİTESİ CENG
    5 yıl önce açıldı
    Kırıkkale Üniversitesi
    9 yıl önce açıldı
    Kırıkkale Üniversitesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beatlescandir

quote:

orada çoğu kişinin istediği bölüm tutuyordur zaten eğitim kalitesi düşük ortamı kötü olduğu için puanlar da doğal olarak diğerlerine göre aşağıda . uzak durmak herkesin yararına.

aynen sildim şimdi tercihlerden. ortam hadi bi yana elbet bulunur ama eğitim en önemlisi..

• Nasıl olumlu yorum bulamadınız anlamadım bende orayı tercih edeceğim. Bende diğer özellerle ilgili iyi yorum göremedim pek. koç sabancı bilkent vs üst düzeyleri kastetmezsek onlara bakmadım bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan955

Nasıl olumlu yorum bulamadınız anlamadım bende orayı tercih edeceğim. Bende diğer özellerle ilgili iyi yorum göremedim pek. koç sabancı bilkent vs üst düzeyleri kastetmezsek onlara bakmadım bile.

kaan bence bi dikkatle bak ticarethane diyorla o ün için ve okulda hep zengin insan çocukları var ve burslu okuyanlara yaklaşım , maddi durumun çok iyi değilse kantin fiyatları vs hep problem ve pek iyi yorum yapanları görmedim onun yerine tutuyorsa tobb bilkent koç sabanı bahçeşehir yeditepe tavsiye ederim
  • Şuan Kültür üniversitesindeyim ve bundan daha iyi bir tercih yapamazdım, hayatımın en iyi tercihlerinden diyebilirim. :)
  • Çakma bilkent fazla yoruma gerek yok
  • quote:

Nasıl olumlu yorum bulamadınız anlamadım bende orayı tercih edeceğim. Bende diğer özellerle ilgili iyi yorum göremedim pek. koç sabancı bilkent vs üst düzeyleri kastetmezsek onlara bakmadım bile.

benim arkadaşım beykentte okuyor
    çok kolay diyor,sınavlar test ve devamsızlığa önem verilmiyor diyor
    bende iyi yorumlar okumadım beykent üniversitesi hakkında ve arkadaşımın bu dedikleriyle emin oldum iyi bir üniversite olmadığına
  • quote:

Şuan Kültür üniversitesindeyim ve bundan daha iyi bir tercih yapamazdım, hayatımın en iyi tercihlerinden diyebilirim. :)

Hocam hangi bölümü okuyorsunuz ve durumlar nasıl yani nasıl bir üniversite ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaycees

quote:

Şuan Kültür üniversitesindeyim ve bundan daha iyi bir tercih yapamazdım, hayatımın en iyi tercihlerinden diyebilirim. :)

Bilgisayar mühendisliği fakat şuan ingilizce hazırlıktayım.

Şöyle söyliyim hayatımın en iyi tercihlerinden birini yapmış bulunuyorum. Hocalar gayet iyi gerçekten birşet vermeye çalışıyor bırakma gayeleri hiç yok. Gözü kapalı seçilecek bir yer. Hem okulun düşünce yapısıyla hem kadrosuyla.

Şuana kadar bir eksiğini görmedim diyebilirim, zengin fakir vs vs. Gibi bir durum yok herkes erişkin zaten. Bozuk tip yok öyle fazla.

• quote:

quote:

quote:

Şöyle söyliyim hayatımın en iyi tercihlerinden birini yapmış bulunuyorum. Hocalar gayet iyi gerçekten birşet vermeye çalışıyor bırakma gayeleri hiç yok. Gözü kapalı seçilecek bir yer. Hem okulun düşünce yapısıyla hem kadrosuyla.

Şuana kadar bir eksiğini görmedim diyebilirim, zengin fakir vs vs. Gibi bir durum yok herkes erişkin zaten. Bozuk tip yok öyle fazla.

Anladım hocam yüzde kaç burslu okuyorsunuz? Ne kadar oduyorsunuz ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım hocam yüzde kaç burslu okuyorsunuz? Ne kadar oduyorsunuz ?

hayatının en iyi tercihi

• Hayatımın en iyi tercihi yazmadım oraya en iyi tercihlerinden biri dedim, nedeninide açıklayayım ben Atatürkçü bir insanım orada ki olan durumu görünce ister istemez artı biz sevgim oluştuğu doğrudur onun dışında güzel bir tercih yaptığımı düşündüm ve artı olarak hocalar iyi ama basiclerde doluluk sıkıntısı var biz 17-20 en fazla onlar bayağı fazla. @undefined

Ben %50 bursluyum, ilk tercihim var birde %15 tabi bu %15 %50'si alındıktan sonra yaklaşık 10.50-11'e denk geliyor. @Jaycees

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustLetmego -- 16 Aralık 2013; 23:59:05 >
  • quote:

Hayatımın en iyi tercihi yazmadım oraya en iyi tercihlerinden biri dedim, nedeninide açıklayayım ben Atatürkçü bir insanım orada ki olan durumu görünce ister istemez artı biz sevgim oluştuğu doğrudur onun dışında güzel bir tercih yaptığımı düşündüm ve artı olarak hocalar iyi ama basiclerde doluluk sıkıntısı var biz 17-20 en fazla onlar bayağı fazla. @undefined

Ben %50 bursluyum, ilk tercihim var birde %15 tabi bu %15 %50'si alındıktan sonra yaklaşık 10.50-11'e denk geliyor. @Jaycees

peki hocam hakkınızda hayırlısı olsun ama kampüs berbat
  • quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

quote:

Hayatımın en iyi tercihi yazmadım oraya en iyi tercihlerinden biri dedim, nedeninide açıklayayım ben Atatürkçü bir insanım orada ki olan durumu görünce ister istemez artı biz sevgim oluştuğu doğrudur onun dışında güzel bir tercih yaptığımı düşündüm ve artı olarak hocalar iyi ama basiclerde doluluk sıkıntısı var biz 17-20 en fazla onlar bayağı fazla. @undefined

peki hocam hakkınızda hayırlısı olsun ama kampüs berbat

Şirinevler kampüsü için bu yoruma katılıyorum, şirket tarzında bir mekan, dershane değil kesinlikle. :D Ataköy ana mekan bence iyi zaten kaç tane sağlam kampüs var ki İstanbulda.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.