9 yaşındaki ilkokullu kardeşimin facebook hesabından. Bu da takip ettiği hayran sayfaları, profili vs: Üniversiteden eve döndüğümde yıkıldım. Ne desem bilemiyorum, beni affedin.
quote:Orijinalden alıntı: Profesör Extremenevar la bunda En azından çocuk 15-16 yaşındaki kız(kezban)lardan daha iyi Türkçe kullanmaya çalışıyor.
quote:Orijinalden alıntı: Sciuridae En azından çocuk 15-16 yaşındaki kız(kezban)lardan daha iyi Türkçe kullanmaya çalışıyor. Çok doğru.
quote:Orijinalden alıntı: Bonelliaquote:Orijinalden alıntı: Sciuridae En azından çocuk 15-16 yaşındaki kız(kezban)lardan daha iyi Türkçe kullanmaya çalışıyor. Çok doğru. Alıntıları Göster İsmini sansürlemişsin de facebookta bulmak için "ebubekir sıddık" yazmak yeterli oluyor zaten, fotosunuda kapataydın bari :D
quote:Orijinalden alıntı: Bonelliaquote:Orijinalden alıntı: Sciuridae En azından çocuk 15-16 yaşındaki kız(kezban)lardan daha iyi Türkçe kullanmaya çalışıyor. Çok doğru. Alıntıları Göster quote: tokum yokum hahahaha ben adamı böyle şaşrtırım
quote:Orijinalden alıntı: Bonelliaquote: tokum yokum hahahaha ben adamı böyle şaşrtırım Alıntıları Göster Kaşgarlı mahmut ılk ogretım okulu
quote:Orijinalden alıntı: ettuncBu mesaj silindi.Alıntıları Göster bence garip birşey yok o yaşa göre normal boş konuşuyorlar tabi o yaşta bir çoçuktan ne konuşmasını bekliyordun
quote:Orijinalden alıntı: AMDPhenombence garip birşey yok o yaşa göre normal boş konuşuyorlar tabi o yaşta bir çoçuktan ne konuşmasını bekliyordunAlıntıları Göster yalnız profil fotosu tam caps lik
quote:Orijinalden alıntı: Bonelliaquote:Orijinalden alıntı: Pkmn yalnız profil fotosu tam caps lik Gerisi geliyor.Alıntıları Göster