Şimdi Ara

Beyler 2 sorum var acil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben hazırlıkta okuyorum normalde muhendislik okuyacaktım.Dilekçe yazmam gerekiyor.Sorum su;
    1-Okuduğum fakülteyi Hazırlık fakultesi diye mı yazıcam?
    2-Okudugu program kısmına ne yazmam gerekiyor.

• up cok acıl
  • xxx üniversitesi mühendislik fakültesi dekanlığına diye yazacaksın

xxx bölümü hazırlık sınıfında xxx numarayla kayıtlı öğrencinizim. gerisi sorununu yaz. giriş böyle yap.

En son olarak da

bilgilerinize sunarım. yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmhungrydude

xxx üniversitesi mühendislik fakültesi dekanlığına diye yazacaksın

xxx bölümü hazırlık sınıfında xxx numarayla kayıtlı öğrencinizim. gerisi sorununu yaz. giriş böyle yap.

En son olarak da

bilgilerinize sunarım. yaz

arz ederim falan kısımlarını yazdım bide alta sunları yazmam gerekiyo

Fak. / Y.O. / M.Y.O. :bu ikisini dolduramadım.Hazırlık okuyorum fakat mekatronik muhendisiyim nasıl yazıcam buları.

Programı :Fkulte derken hazırlık fakultesimi yazıcam

Öğrenci No :

TC Kimlik No :

Cep Tel. :

E-posta :

Adres :
  • Hayır hazırlık fakültesi yazmayacaksınız. Hazırlık sınıftır fakülte değil. Keza Mekatronik de bölümdür fakülte değil.

Siz mühendislik fakültesi mekatronik bölümünde okuyan hazırlık sınıfı öğrencisisiniz.

Fak/Y.O/M.Y.O dediğiniz kısma Mühendislik Fakültesi/Mekatronik Bölümü (veya Yüksekokulu) yazarsınız.

M.Y.O dediği ise meslek yüksek okuludur ve 2 yıllıklar için kullanılır. O kısım kullanılmayacak sizin dilekçenizde.

En sona arz ederim yazma. Artık kullanılmayan bir tümce arz etmek. Onun yerine bilgilerinize sunarım kullanılıyor. Önemli bir ayrıntı değil orası ayrı mesele

Özetlersek;

Fakülte: Mühendislik
    Program/Bölüm/Yüksekokul: Mekatronik Mühendisliği
    Sınıf: Hazırlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmhungrydude -- 21 Ocak 2015; 15:27:29 >

• Eyw hocm sagol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • örnek veriyorum , eğer dilekçeni okuduğun bölümün ögrenci işlerine vericeksen şu şekilde olucak , yani mekatronige vericeksen ...

istanbul teknik üniversitesi mühendislik fakültesi dekanlığına

Fakülteninizin mekatronik mühendsliği bölümü 00000 numaralı ögrencisiyim ( bu kısımda kendini tanıttın bitti )

5.12.2014 tarihinde yapılan teknik analiz dersinin ara sınavına sağlık sorunlarım nedeniyle giremedim , Bu dersin telafi sınavına girmeyi taleb ediyorum

bilgilerinize arz ederim ( bu kısımda konu kısmıydı )

bu kadar olmasıyla birlikte ,

öğrenci işlerinde mutlaka örnek dilekçe vardır , yoksa eğer görevli memurlara sor onlarda yardımcı olurlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.