Şimdi Ara

BEYLER ACİL YARDIM !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler sol testisim ağrıyor.. baktığım zaman sol testis aşşağıda sağ testis yukarda.. ne olur bişeyler söyleyin..

Not : Lütfen dalga geçmeyin Sağlık bölümünde pek kimse yok onun için buraya da açmak zorunda kaldım.. yardım edin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funny00 -- 13 Ağustos 2013; 1:52:07 >

• Ameliyat lazim ciddiyim kuzenimdede olmustu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş Olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: 14bahar

Ameliyat lazim ciddiyim kuzenimdede olmustu

ne gibi hocam onun şikayeti nasıldı ?
  • Biri yukarda biri asagidaydi ve agriyordu doktora git

• benimde testislerde öyle ağrı sızı yok ama maymun yamuk duruyor her kalktığında sağa doğru yatık oluyo dik ve ileri doğru bakması için benim düzeltme gerekiyo anlıcağın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHound -- 13 Ağustos 2013; 1:55:15 >
  • quote:

Biri yukarda biri asagidaydi ve agriyordu doktora git

yarına kadar devam ederse yarın acile gideceğim.. oturduğum zaman ağrımıyor üstüne yürüdüğüm zaman ağrı yapıyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    beyler acil
    geçen yıl açıldı
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Usta bendede bundan 3 yil once cok fena agri oldu megersem kitle varmis ama iyi huylu Allahtan,ameliyatla aldilar,bir yokla bakim bisey varmi .

• quote:

Orijinalden alıntı: Cünübettin Döşükıllı

quote:

Biri yukarda biri asagidaydi ve agriyordu doktora git

yarına kadar devam ederse yarın acile gideceğim.. oturduğum zaman ağrımıyor üstüne yürüdüğüm zaman ağrı yapıyor..

Git nolur nolmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: IJessicaAlbaI

Usta bendede bundan 3 yil once cok fena agri oldu megersem kitle varmis ama iyi huylu Allahtan,ameliyatla aldilar,bir yokla bakim bisey varmi .

hocam bilmiyorum ilk defa başıma geldi.. galiba torbaya düştü araştırıyorum ama bişeyler anlayamıyorum..
  • Testislerinin biri diğerine göre aşağıda olması normalde , ağrıması normal değil. Acaba uzun süre ereksiyon halinde kaldın ve boşalamadın o yüzden mi oldu?
  • quote:

quote:

Usta bendede bundan 3 yil once cok fena agri oldu megersem kitle varmis ama iyi huylu Allahtan,ameliyatla aldilar,bir yokla bakim bisey varmi .

hocam bilmiyorum ilk defa başıma geldi.. galiba torbaya düştü araştırıyorum ama bişeyler anlayamıyorum..

Usta sen yarin hemen doktora git cekinmeden Allah korusun dedigim gibi biseyse buyumeden erkenden ameliyatla alinmasi daha saglikli ,ama illaki oledir demiyorum sadece bendede cok agri vardi basima bu geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Testislerinin biri diğerine göre aşağıda olması normalde , ağrıması normal değil. Acaba uzun süre ereksiyon halinde kaldın ve boşalamadın o yüzden mi oldu?

hayır hocam cinsel durumdan sonra olmadı bu durum... bugün otururken baktım bi ağrı oluştu.. boxer da sıkıyordu az. heralde dedim boxer yüzünden tahriş oldu.. şimdi bakıyorum hocam sol testis aşşağıda sağ taraf yukarda.. sol testis çökmüş gibi hocam. anlamış değilim korkuyorum kısır olmaktan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funny00 -- 13 Ağustos 2013; 2:06:12 >
  • quote:

quote:

quote:

Usta sen yarin hemen doktora git cekinmeden Allah korusun dedigim gibi biseyse buyumeden erkenden ameliyatla alinmasi daha saglikli ,ama illaki oledir demiyorum sadece bendede cok agri vardi basima bu geldi.

hocam bende aşırı ağrı yok bazen geliyor.. şu an oturuyorum bacaklarım açık birbirine sıkışında ağrı oluyor..

• Zaten biri aşağıda biri yukarıda olur genç arkadaşım ağrı uzun süre bol birşey giydiğin için olabilir geçmezse doktora git

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potansiyelfark -- 13 Ağustos 2013; 2:13:59 >
  • biraz mola ver bişeyin kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: potansiyelfark

Zaten biri aşağıda biri yukarıda olur genç arkadaşım ağrı uzun süre bol birşey giydiğin için olabilir geçmezse doktora git

hocam bu durum normal değil gibime geliyor.. kötü hissediyorum . çökmüş gibi ..
  • uppppp
  • Birinin aşağıda birinin yukarıda olması normal.o konuda rahat ol.
    Ağrı konusundada 1 gün bekle rahat sıkmayan birşey giy geçmezse bir doktora görün
  • öpeyim geçer

dememimi bekliyorsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.