Şimdi Ara

Beyler acil yardım internete giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İnternete giremiyorum bakın anlatıyorum

Windows 8. Kullanıyordum sıkıldım ve windows 7 ye geri donmek istedim ultimate 64 bit format attım herşeyi sildim
    Neyse pc açtım format attıktan sonra ve internet yoktu interneti ortak kullanıyoruz windows 8 ken hiç sıkıntı yoktu 7 yüklememle internete girememem bir oldu driver yükledim olmadı bi kaç kez daha format attım olmadı 32 - 64- bit denedm home basıc format attım olmadı pc arkasında internet yeşil yanıyor ortak kullandığım şahsın evine gittim modemde ışık yanıyor normalde zaten var ınternet wifidende bağlanıyorum onlarda pclerinden bağlanıyor lütfen allah için yardım edin .... Edit : kqbloyu hiç görmüyor bu arada bağdaştırıcılarda falan hiç bişey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poseideimos -- 16 Kasım 2014; 20:31:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilen yokmu ya :((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarınızdaki ethernet (ağ) kartının drıverlarını (sürücülerini) yüklemeniz gerekiyor.
  • Anakarta bağlı ethernet için ayrı bi kart yokki

• Poseideimos kullanıcısına yanıt
    Ağ kartı anakart üzerindedir zaten, anakart cd'si varsa içinde tüm drıverlar vardır.
  • Peki deneyip gelicem çok teşekkür ederim :)

• Poseideimos kullanıcısına yanıt
    driverlarının yüklü wriless bağlantının yapılmış olması durumun da internete girmemen için bi engel yok gibi.aygıt yöneticisinden wriless ve athernet driver larının yüklü olduğundan emin ol.32 bit windows a 64 bit driver yüklenirmi bilmiyorum ama böyle bi yanlışlık yaptıysan sorun yaşayabilirsin ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar acil yardım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.