593 saattir cs go oynuyorum. Son zamanlarda inanamadığım şeyler oluyor biri bana bunu açıklasın lütfen. Ping 75-90 arasında değişiyor. Şimdi ak ile B'den A'ya 2 saniye bile geçmeden 3 adama headshot atmayı geçtim bu arada bunu yapan adamın ping değeri de 63. ölüm maçında adamların her sıktığı çömelerek yürüyüp ses çıkarmadan gittiğimiz halde ya da zıplarak pat diye çıktığım halde headshot atmasını da geçtim (sanki dakikalardır aynı yere bakıyor ve tek tek bakıyorum ping değerlerimiz arasındaki fark max 10). B'nin içinde kapı arasından pompalıyla CT'ye headshot atmak nedir ya. Bu kadar saat oynadım neredeyse 2 haftadır bu sorunu çekiyorum hesap seçkin. Napayım şimdi hile mi bu milletin hepsi profesyonel sporcu mu oldu ? EDİT: Adam doubledoor dan çıktı yana doğru zıplayarak en uzaktaki duran beni ve birini aynı anda öldürdü ve headshot. Tamam iyi oynamıyorum ama bu kadarı da fazla değil mi zıplayarak sıkıyor anında duraksamadan öldürüyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Zebani -- 18 Ağustos 2021; 14:36:56 > |
Bildirim