Şimdi Ara

BEYLER Acilen casual oyuncu için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öğrenmesi çok zor olmayan, grafikleri ortalama veya üzerinde bir mmorpg arıyorum. bir iki ay wow oynadım. öncedende çok eskiden metin2 knight karahan falan saçmasapan oyunlar oynamıştım. wow key alma durumum olsa wow oynarım ama maalesef.

ırk seçenekleri falan olursa güzel olur elf ork gnome undead gibi.

• gw2 oynayabilirsin. Oyun sürekli sana birşeyler kastırtmaya çalışmıyor ama. Buda bazı oyuncuları sıkabiliyor iyice araştırırsan sana hitap edip etmediğini anlarsın.

Sen bedava oyun istiyorsan sana şunu söyleyeyim "bedava oyun olmaz. Hele mmo hiç olmaz. Ya özürlü muamelesi yapıp 7-24 farm yaptırırlar yada "item satışı" olur, diğer oyunların aylık ücretinden çok daha fazlasını ödüyor olursun".
  • Tera online...
  • Dragon Nest. Irk yok ama PvP'si, grafikleri ve heyecan olarak en iyi oyun diyebilirim
  • Tera online.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • casual oyuncu tera yı nasıl oynasın acaba? oyun grind üzerine kurulu kore oyunuymuş. Son lvl a geldiğinde zindan zindan gezip farm yap, gold farmla felan derken iş uzuyor. Casual oyuncu nasıl becerecek acaba bunu?
  • c9 oyna
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkansen

casual oyuncu tera yı nasıl oynasın acaba? oyun grind üzerine kurulu kore oyunuymuş. Son lvl a geldiğinde zindan zindan gezip farm yap, gold farmla felan derken iş uzuyor. Casual oyuncu nasıl becerecek acaba bunu?

tera yüklüyorum ya casual dediysem dungeon boss raid falan biliyorum iyi kötü. cloth mloth. ucundan başlıycam.
  • pvp'sinin kötü olması yüzünden tera'yı bıraktım sağlam pvp rıyorsan başlama derim
  • quote:

casual oyuncu tera yı nasıl oynasın acaba? oyun grind üzerine kurulu kore oyunuymuş. Son lvl a geldiğinde zindan zindan gezip farm yap, gold farmla felan derken iş uzuyor. Casual oyuncu nasıl becerecek acaba bunu?

Tera oynadinmi?

• Henüz oynamadım. Ama araştırdım.

Peki sen casual diyince ne anlıyorsun? Şimdi casual oyuncuyum diyelim, günde 1-2 den fazla takılmamak şartı ile diğer oyunculardan geri kalmayacağım birşey olsun isterim. Forumlara baktığımda "bilmem kaç aydır oynuyoruz, bilmem nerede oynayan 1-2 yıllık oyuncular geldimi üstümüzden geçiyorlar" diye ağlama yazıları gördüm. Şimdi bu yazıdan ne anlamam gerekiyor? oyun casual oyuncuya hitap ediyor mu anlamam gerek? madem öyle ise niye bu son level a gelmiş bir kaç aylık oyuncular ağlıyor?
    Başkasıda "60 oldun herşey yeni başlıyor önce eşek gibi gold kasacaksın, sonra bilmem nerenin zindanlarını bitireceksin, oradan şuraya geçeceksin, nexusları kaçırmayacaksın sonra gidip bilmem ne setini kasacaksın" diye anlatmış.

Bu okuduklarımdan oyun "casual oyuncu için uygun değil" anlamını çıkarttıysam hata bende mi?
  • Anlamıyorsunuz. Denemede bişeyin iyi yada kötü olup olmadıgına karar vermenin ne demek oldugunu bilmiyorsunuz. Ben lineage 2 oyuncusuyum. Tam 9 yıl oynadım. Youtube'de bir çok pvp videolarım var. Gerek takımla gerek tek. 9 kişiyle 45 kişiye el öptürecek kadar pvp delisi bi insanım. Buna ragmen tera online başladım ve oyun bana pvp istegi aratmıyor. Eger sizin gibi önyargılı olsam asla oynamazdım ama tera 5 yıldır takip ettigim bi oyun oldugu için adamların oyunu bedava yaparak önümüze sundugu bu fırsatı degerlendirdim ve girdim. İnanın oyunda pvp aradıgınız zamanlar çok nadir. Dungeon ve bamlar gerçekten çok kafa yoruyor pvp istegi uyandırmıyor. Tera'nın bam sistemi hiç bir oyunda olmadıgı için pvp sistemine fazla önem gösterilmemiş. Fakat pvp yok denmez buna. 60 dan sonra Battleground lar falan başlıyor. Guild savaşalrı var. Dualler var. Bunun dışında pvp serverleri var istedigin her yerde pk olup egonu tatmin edebilecegin yerler... Ve pvp side oldukca taktiksel. Oynamadan karar vermeyin.

Bu arada casual falan bunlar hikaye. Az oyun oynayan insan olmaz. Oynayamayan insan vardır ;) Aksi halde bütün oyuncular günde en az 3 saat ayırır bir oyuna. Ki özel işler varsa onu bilemem. Adam ister oynar istemez oynamaz. Takmayın bu muhabbetlere bu kadar :) Online oyun mantıgıda bu degilmi zaten? Açarsın bi karakter. 5 yıl girmezsin 5 yıl sonra o karakter odugu gibi durur. Yani istedigin zaman girer istedigin zaman çıkar ve kaldıgın yerden devam edersin. Herkesle eşit olmak istiyorsan zaten casual oyuncu degilsindir. Daha farklı bir hırsla beraber sürdürürsün oyunu ve daha farklı şeyler elde edersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stormfang -- 7 Nisan 2013; 12:23:06 >

• casual diyince Guildwars 2 uzerıne tanımam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slnt -- 7 Nisan 2013; 15:58:49 >
  • EvE online
  • free 2 play olan cogu oyunda para harcamadan ıtem yapabılmek ıcınbaya gold farm yapmanız gerekır bu her oyunda boyledır.

• Ayrıca şaşıyorum l2 gibi fastpaced bi rpgden sonra tera nasıl oynanır slowmotion gelir adama resmen :D Bende Gracia dan beri l2 oyuncusuyum bu kış bitirdim hikayeyi daha ufak daha similar oyun olan c9 oynuyorum çünkü l2 nin devasalığı casual oyuna el vermiyordu dediğin gibi ama artık casual oyuncularada hitap eden oyunlar var c9 gibi Woi gibi gw2 gibi

Ayrıca Bakınız : nerd psychology = Ego tatmin etmek için hırs için mmorpg oynayan oyuncular
  • Wow sert çocuk. Biraz araştırsan teranın aslen l2 nin devam oyunu oldugunu bilirdin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stormfang -- 11 Nisan 2013; 15:29:53 >
  • quote:

Henüz oynamadım. Ama araştırdım.

Peki sen casual diyince ne anlıyorsun? Şimdi casual oyuncuyum diyelim, günde 1-2 den fazla takılmamak şartı ile diğer oyunculardan geri kalmayacağım birşey olsun isterim. Forumlara baktığımda "bilmem kaç aydır oynuyoruz, bilmem nerede oynayan 1-2 yıllık oyuncular geldimi üstümüzden geçiyorlar" diye ağlama yazıları gördüm. Şimdi bu yazıdan ne anlamam gerekiyor? oyun casual oyuncuya hitap ediyor mu anlamam gerek? madem öyle ise niye bu son level a gelmiş bir kaç aylık oyuncular ağlıyor?
    Başkasıda "60 oldun herşey yeni başlıyor önce eşek gibi gold kasacaksın, sonra bilmem nerenin zindanlarını bitireceksin, oradan şuraya geçeceksin, nexusları kaçırmayacaksın sonra gidip bilmem ne setini kasacaksın" diye anlatmış.

Bu okuduklarımdan oyun "casual oyuncu için uygun değil" anlamını çıkarttıysam hata bende mi?

Arkadaşın dedikleri doğru terada 56 lvl warior kastım ve cidden zor iş günde 6 saat 7 saat vermezsen ilerleyemiyeceğin bir oyun tera online.Onun yerine c9 vindictus league of legends archeblade deneyeiblirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.