Şimdi Ara

BEYLER AJAN OLMAK İÇİN DOĞMUŞUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bu yetenek var bende hissediyorum.Sadece hissetmekle kalmıyor uyguluyorum da.Çok fena sorguluyorum insanları.Yalanları hemen çıkıyor fakat bozulmasını istemediğim için söylemiyorum.3 tane sevdiğim kız vardı.(3 ü aynı zaman değil tabi)Birincisini derse giren hocanın not defterinden aldım ismini gerçekten zordu çünkü not defteri gerçekten özel birşey.Alana kadar canım çıktı fakat aldım ve kızın ismini buldum 2.cisi ise feysbuktan buldum.Kızın adıyla ilgili en ufak bir bilgim yok sadece sima.Sonra hafızamı irdeledim ve bu kızı benim sınıfımdan bi kızla görüşürken görmüştüm bir iki kez.Dedim bi bakayım bişey farketmem.Benim sınıfımdan olan kızım feysine girdim teker teker tüm kardeşlerine baktım(aşağı yukarı 20 tane vardı) sonunda o kızıda bulmuştum En son ise yine kızla ilgili hiç bir fikrim yok.Onu nasıl bulduğum bende kalsın Bugünse gerçekten özel birşey yatım.Tam açmış matematik tsetimi çözüyordum ki bdışarıda bir bayan gördüm.Hemen erkeksi güdülerim harekete geçti fakat ben durdurdum.Elinde telefonla mesaj atıyordu,merak ettim.Gittim foto makinesini alıp geldim.Aramızda 400-500 metre var ve ben 6.kattayım.Sitede oturuyoruz bu yüzden etrafmda binalar var.Biri görürse adım sapığa çıkar diye tedbirli oldum.Fotoğrafı camndan çekmektense odanın en uç noktasına gittim.Kanepenin üstüne çıktığım hedefi görüyordum.Hemen makineyi ayarladım ve kıza odaklandım 3-5 pozun ardından istediğim pozu elde etmiştim .Telefonun ekranı bana dönüktü.Hemen dijital yakınlaşmayı kullanarak fotoğrafa zoom yaptım ve mesajı gördüm
    ''köşeyi döndüm, geliyorum''
    2 dakika sonra ir araba gelip kızı aldı.Ama bende istediğimi almıştım

• quote:

Aramızda 400-500 metre var

bu noktaya kadar inanmmıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: !LLéqaL

quote:

Aramızda 400-500 metre var

bu noktaya kadar inanmmıştım

Makine 12 mp 10x dijital yakınlaştırması var.Olayları abartarak yazdım fakat hepsi doğru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustakbel -- 16 Eylül 2010; 1:01:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustakbel

Bu yetenek var bende hissediyorum.Sadece hissetmekle kalmıyor uyguluyorum da.Çok fena sorguluyorum insanları.Yalanları hemen çıkıyor fakat bozulmasını istemediğim için söylemiyorum.3 tane sevdiğim kız vardı.(3 ü aynı zaman değil tabi)Birincisini derse giren hocanın not defterinden aldım ismini gerçekten zordu çünkü not defteri gerçekten özel birşey.Alana kadar canım çıktı fakat aldım ve kızın ismini buldum 2.cisi ise feysbuktan buldum.Kızın adıyla ilgili en ufak bir bilgim yok sadece sima.Sonra hafızamı irdeledim ve bu kızı benim sınıfımdan bi kızla görüşürken görmüştüm bir iki kez.Dedim bi bakayım bişey farketmem.Benim sınıfımdan olan kızım feysine girdim teker teker tüm kardeşlerine baktım(aşağı yukarı 20 tane vardı) sonunda o kızıda bulmuştum En son ise yine kızla ilgili hiç bir fikrim yok.Onu nasıl bulduğum bende kalsın Bugünse gerçekten özel birşey yatım.Tam açmış matematik tsetimi çözüyordum ki bdışarıda bir bayan gördüm.Hemen erkeksi güdülerim harekete geçti fakat ben durdurdum.Elinde telefonla mesaj atıyordu,merak ettim.Gittim foto makinesini alıp geldim.Aramızda 400-500 metre var ve ben 6.kattayım.Sitede oturuyoruz bu yüzden etrafmda binalar var.Biri görürse adım sapığa çıkar diye tedbirli oldum.Fotoğrafı camndan çekmektense odanın en uç noktasına gittim.Kanepenin üstüne çıktığım hedefi görüyordum.Hemen makineyi ayarladım ve kıza odaklandım 3-5 pozun ardından istediğim pozu elde etmiştim .Telefonun ekranı bana dönüktü.Hemen dijital yakınlaşmayı kullanarak fotoğrafa zoom yaptım ve mesajı gördüm

Zeki Mürende Bizi Görcekmi??

• Güzel hikaye teşekkürler.
    3.Kattan aşağıdaki kadının elindeki telefonun fotoğrafını çektin ve dijital zoom yaptın elindeki fotoğraf makinası kaç mp ve sen profesyonel fotoğrafçı mısın bana biraz uydurma gibi geldi
  • quote:

Bu yetenek var bende hissediyorum.Sadece hissetmekle kalmıyor uyguluyorum da.Çok fena sorguluyorum insanları.Yalanları hemen çıkıyor fakat bozulmasını istemediğim için söylemiyorum.3 tane sevdiğim kız vardı.(3 ü aynı zaman değil tabi)Birincisini derse giren hocanın not defterinden aldım ismini gerçekten zordu çünkü not defteri gerçekten özel birşey.Alana kadar canım çıktı fakat aldım ve kızın ismini buldum 2.cisi ise feysbuktan buldum.Kızın adıyla ilgili en ufak bir bilgim yok sadece sima.Sonra hafızamı irdeledim ve bu kızı benim sınıfımdan bi kızla görüşürken görmüştüm bir iki kez.Dedim bi bakayım bişey farketmem.Benim sınıfımdan olan kızım feysine girdim teker teker tüm kardeşlerine baktım(aşağı yukarı 20 tane vardı) sonunda o kızıda bulmuştum En son ise yine kızla ilgili hiç bir fikrim yok.Onu nasıl bulduğum bende kalsın Bugünse gerçekten özel birşey yatım.Tam açmış matematik tsetimi çözüyordum ki bdışarıda bir bayan gördüm.Hemen erkeksi güdülerim harekete geçti fakat ben durdurdum.Elinde telefonla mesaj atıyordu,merak ettim.Gittim foto makinesini alıp geldim.Aramızda 400-500 metre var ve ben 6.kattayım.Sitede oturuyoruz bu yüzden etrafmda binalar var.Biri görürse adım sapığa çıkar diye tedbirli oldum.Fotoğrafı camndan çekmektense odanın en uç noktasına gittim.Kanepenin üstüne çıktığım hedefi görüyordum.Hemen makineyi ayarladım ve kıza odaklandım 3-5 pozun ardından istediğim pozu elde etmiştim .Telefonun ekranı bana dönüktü.Hemen dijital yakınlaşmayı kullanarak fotoğrafa zoom yaptım ve mesajı gördüm

Kırmızıya Aldığım Bölüm Yalan
    İlk Bölümün Aynısı Benim Başımdan Milyon KEz Geçmiştir

12mp Kameram Var İstersen MAkro Dene Mesajı Okuyamassın Camdan Ötesini Göremessin
    Madem Öyle Çektiğin Fotoyu Buraya Koy

•  BEYLER AJAN OLMAK İÇİN DOĞMUŞUM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Denizci olmak için.
    8 yıl önce açıldı
    Mutlu olmak için ne yapıyorsunuz
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AxiRyzz

quote:

Kırmızıya Aldığım Bölüm Yalan
    İlk Bölümün Aynısı Benim Başımdan Milyon KEz Geçmiştir

12mp Kameram Var İstersen MAkro Dene Mesajı Okuyamassın Camdan Ötesini Göremessin
    Madem Öyle Çektiğin Fotoyu Buraya Koy

Olmaz.Tamam lan abarttım mesafe 400 değil 50 metre filan 6.kat değil 4.kat da oturuyorum taaaaamm mı

• Yetkililere söylüyorum yeter artık alın şunu ya

Sen hem doktor hem mühendis hem ajan ve başka sayamadığım bir sürü özelliklere sahip dahi bir insansın amacın bunu duymaksa emin ol
    mutlu olman için herkes yazabilir bunu

-------------------------------------------------------

500-600 M'den telefondaki yazıyı okuyabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: karizmAlex

Yetkililere söylüyorum yeter artık alın şunu ya

Sen hem doktor hem mühendis hem ajan ve başka sayamadığım bir sürü özelliklere sahip dahi bir insansın amacın bunu duymaksa emin ol

Kasmana gerek yok,sorsan söylerdim;
    Ben öğrenciyim hemde lise. /color]

•  BEYLER AJAN OLMAK İÇİN DOĞMUŞUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker322

yüklenmeyın fazla adamda belki bundan vardir
    http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=146188702088105&ref=mf

• quote:

quote:

Ben kasmıyorum sen kendini tatmin etmek içinmidir bilinmez aptalca konular açıyorsun

Bkz :http://forum.donanimhaber.com/m_43019306/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_43009545/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43009545

Neyse yaşın gereğidir umarım

• quote:

quote:

quote:

Ben kasmıyorum sen kendini tatmin etmek içinmidir bilinmez aptalca konular açıyorsun

Bkz :http://forum.donanimhaber.com/m_43019306/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_43009545/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43009545

Neyse yaşın gereğidir umarım

I hope too

• Saçmalıyorsun filan ama güldürdün.

500 metreden telefonda ne yazdığını görmüş, ajanmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.