Şimdi Ara

beyler Allah rızası için yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler dün gece 00.00 da yatağa yattım tam hatırlamıyorum bi gözüme kirpikmi ne kaçtı heralde kaşıdım falan uyumuşum 01.00 da kalktım gözümü açtım sol gözüm bulanık görüyodu uyku sersemiyim takmadım yattım şimdi kalktım hala aynı
    DİKKAT ŞÖYLE BİRŞEY VAR SOL GÖZÜMÜ KIPMAZSAM 1.5 SANİYE SONRA NET GÖRMEYE BAŞLIYORUM KIRPARSAM BULANIK GÖRÜYORUM
    HASTANEYE GİTSEM ŞİMDİ BAKARLARMI NE OLUR YARDIM EDİN

• Git bi göz doktoruna sulanma gibi bi şey var heralde doktora git sen yine de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kafani sokabilecen bi kaba su doldur yuzunu icine sok gozlerini suda ac kapa yap gozun temizlensin denemekte fayda var

• Bol suyla gözüne su tut düzelmezse doktora

• cevaplarınız için sağolun beyler şuan sabahkine göre daha iyi öğleye kadar beklicem tamamen geçmezse gidecem doktora
  • suni göz yaşlarından al eczaneden,bi kaç gün kullan olmadı doktora gitmekte fayda var.suni göz yaşını tavsiye ederim gözü acayip rahatlatıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısı bana da oldu ertesi gün geçti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arada bana da oluyor öyle, bir süre sonra geçebilir. Geçmezse bir doktora gitmeni öneririm ama.
  • Hocam göz çok hassas bir organdır.En kısa sürede bir göz doktoruna görünmeniz lazım.Bu işin şakası yok.
  • hocam refresh tears diye bir suni gözyaşı ilacı var ondan al gözüne sık. Doktor kaşınma ve kızarma için vermişti bana.
  • Yav he he.

• Gözüne kolanya dökk

• Aile hekimine git o gerekirse seni 2.basamak olan devlet hastanesine yönlendirecektir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.