Apartman dış cephe mantolaması için toplantıya katılanların çoğunluğumu yoksa apartman çoğunluğu mu önemli . |
Beyler Avukat Lazım
-
-
Apartman olduğunu tahmin ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kocaeli hukukçu var forumda,ülkenin en nezih,en bilgili avukatlarından biridir kendisi
-
Ayrica 4+ ortalama yaptigi icin fakulteyi 2 senede bitirmistir
Hocam 1 sene beklerseniz yardımcı olurum ama danışma ücretli
1 sene çok geç hocam.quote:
Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ koluHocam 1 sene beklerseniz yardımcı olurum ama danışma ücretli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Santiago Munez
1 sene çok geç hocam.
Alıntıları GösterStajım anca biter hocam üzgünüm
Avukatın işi okumak olmuş. Şunun için avukata mı gerek var açıp baksan, okuyup bulacağın bir şey
hocam okudum.
dış cephe için ayrı.
fayda sağlayan dış cephe için ayrı.
o için ayrı
bu için ayrı sayılar var.
yani okumayla olmadı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Santiago Munezhocam okudum.
dış cephe için ayrı.
fayda sağlayan dış cephe için ayrı.
o için ayrı
bu için ayrı sayılar var.
yani okumayla olmadı.
O zaman g.t oldum. Yukarıdakiler bloklu ne yazdılar göremedim ama kanunda kural olarak yarıdan bir fazlayla toplanıp, oy çokluğuyla karar alıyorlar. Mantolama fayda sağlayan dış cephe işi olduğu için istisnası varsa bile apartman çoğunluğu istenmez
20 dairelik binada 11 kişi ile toplanıp, 6 kişi ile karar alabilirler örneğin. 20/6 neredeyse üçte birle karar alınıyor yani
Faydalı ve gerekli bir işse oybirliği değil oy çokluğu yani yarıdan 1 fazlası yeterlidir. Ancak bu mantolama lükse girmediği için faydalı işlere girdiği için dava açsanızda bişey olacağını sanmıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X