Şimdi Ara

Mafya babası yada ajan olmak istiyorum beyler gelin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
4.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle 2 film izledikten sonra bu kararı almadım çocuk değilim yaşım 18 ve Üni okuyorum belli bir olgunluğa sahibim. Bu güne kadar annemin babamın sözünden çıkmadım ne deseler yaptım lisede kavgalara karışmadım sorunsuz sınıf geçtim mezun oldum üni kazandım bitirince mühendis olucam. Ama hocalar felan bu devirde ölene kadar okusan adamın olmadıktan sonra iyi bir yerlere gelemezsin diyor cebine aylık 3000 para koyarlar ondan sonra senin bütün beynini sömürürler ve zerre saygı itibar kazanamazsın bu biraz senin karakterinede bağlı ama devir bu herkez müdür olmak ister ve olmak içinde birilerinin sırtına basmak şart. heryerde torpil var heryerde saygısız insanlar var 5 bin tl maaşın olur akşam işte çıkar evine gelirsin eninde sonunda mahhalledeki kahvenin önünden geçicen dimi heh işte tam o anda içerden birisi bağarır 'mühendis bey araban 0 maaşallah arada bizide bir gör' der herşeyi bırakıp gitmek istersin o kadar paramı var nereye gidiyon annen baban karın çocukların.

Yani uzun işin kısası hayatın boyunca bunlarla uğraşacağına 50 bin tl kredi çekip 20 yıl ödemek zorunda kalacağına küçük hesaplarla yaşamaya çalışacağına neden beline emaneti takıp bir kaç düzen baz bar gece kulübü kumarhane vs haraca bağladıktan sonra para oluk oluk akmaya başlayınca altına q7!yi arkanada 3-5 body guard koydutan sonra kim seni görünce yalakalık yapmadan geçebilir kim söz almadan laf edebilir tamam kelle koltukta gezersin ama en azından ölene kadar adam gibi gezersin sizleri bilmem ama ben ölene kadar eşşek gibi çalışıp sevdiklerime yardım edemeden ölmek yerine kelle koltukta paşa gibi gezerim canım istediğimde gider kendime galeriden bir aston martin seçer al kredi kartımdan çek derim gittiğim hiçbir restorantta fiyatı merak etmem. Ben bu hayatı tercih ederim tabikki herkez bu hayatı tercih eder ama önemli olan o cesarete sahip olmak

Yıllardır çocuklara gençlere anneleri babaları şu lafı söyler 'OĞLUM OKU BÜYÜK ADAM OL OKUMAZSAN HİÇBİŞİY OLURSUN'

Bende şu lafı söylüyorum 'OKUMAZSAN KÜÇÜK ESNAFIN AMELELERİ OLURSUN FİZİKİ GÜCÜNÜ EMERLER AMELE OLURSUN, EĞER OKURSAN BÜYÜK PATRONLARIN HOLDİNGLERDE AMELELERİ OLURSUN BEYİN GÜCÜNÜ EMERLER. OKUMAYAN ADAM İNŞAAT AMELESİ OKUyAn ADAMDA MÜHENDİS AMELESİ OLUR. OKUMAYAN ADAMIN ELİNE AYLIK 850 TL VERİRLER SIRTINI OKŞARLAR SENİN HAKKIN BU HADİ BAKALIM YARIN GEL BUNLARIDA TAŞI. OKUYAN ADAMIN ELİNE AYLIK 3000 VERİRLER ALTINA BMW ÇEKERLER SIRTINI OKŞARLAR HADİ BAKALIM YARIN GEL BU ÇİZİMLERİDE YAP. YANİ NE OLURSANIZ OLUN KENDİNİZE ŞUNU SORUN SIRADAN BİR İNSANMI OLMAK İSTİYORUM YOKSA FARKLIMI HERKEZ LİSEYE GİDEBİLİR HERKEZ ÜNİVERSİTEYE GİDEBİLİR AMA SİZİN AKLINIZA GELEN ŞEYLER SADECE SİZİN AKLINIZA GELBİLİR.

• Yarın gel başla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyah takım al yarın 5 gibi gel başla.

• mafya mı kaldı bu devirde en büyük mafya para babaları cocuk oldugun hiçbirşey görmedigin belli
  • üzerine rahat şeyler giyin gel yarın.
  • yarın çıplak gel başla bi şey deniycez
  • quote:

Orijinalden alıntı: stars4ever

mafya mı kaldı bu devirde en büyük mafya para babaları cocuk oldugun hiçbirşey görmedigin belli

Kardeşm biliyorum genelde en büyük mafyalar şirket sahipleri iş adamları vb olur mesela ben abramoviçe güvenmiyorum adamın tpite var bişiy emin ol çok fazala parası olan adamın tanımlayacak tek bir sıfat vardır İŞ ADAMI ama ne işi ? cevabı olmayan bir soru. Bemim isteiğme gelince ben öyle ortadoğu çapında bir mafya olmak isemiyorm ege bölgesi çapında olsa yeter zaten o bölgeninde aylık 1.000.000 tl geliri vardır oda bana yeterde artar bile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    knight'da bayan olmak...
    19 yıl önce açıldı
    Beyler bu kız kim?? (Gif içerir)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Toptancılara git oyuncak keleş bide rayban gözlük al bi tanede camları filimli bmw kirala bi arkadaşında şöför olsun ankaraya gidin başbakanlığın ordan geçerken camdan uza oyuncak kelesi sıkacakmışta son anda polisleri görünce vazgeçmiş gibi yap kapıda elinde mp5le bekleyen polisler görsün peşine takılsın sonra geçek bir mafya olursun ve insanlar kitleler halinde peşinden gelir

• Okuyan adama kim 3000 tl veriyor kardeş kaç tane devirdin de açtın bu konuyu.

• çocuk yap ve adını mafya koy artık sen de mafya babasısın

• quote:

Orijinalden alıntı: DEVIDBEKIM

quote:

mafya mı kaldı bu devirde en büyük mafya para babaları cocuk oldugun hiçbirşey görmedigin belli

Kardeşm biliyorum genelde en büyük mafyalar şirket sahipleri iş adamları vb olur mesela ben abramoviçe güvenmiyorum adamın tpite var bişiy emin ol çok fazala parası olan adamın tanımlayacak tek bir sıfat vardır İŞ ADAMI ama ne işi ? cevabı olmayan bir soru. Bemim isteiğme gelince ben öyle ortadoğu çapında bir mafya olmak isemiyorm ege bölgesi çapında olsa yeter zaten o bölgeninde aylık 1.000.000 tl geliri vardır oda bana yeterde artar bile.

kolaydı

• tutyor gibi iyi konu
  • Çocuk yap, erkek olsun mümkünse. İsmini mayfa ver. Otomatikman mayfa babası olursun zaten.
  • Sedat abinin yeğeni olman lazım. sedat pekerin yeğenleri konuya bekleniyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş Scarface yi izleyince öyle oluyorum hep
    değmez bu hayata diyorum gel beraber takılalım ölümüne sapına kadar delikanlıysan
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitaga32

kardeş Scarface yi izleyince öyle oluyorum hep
    değmez bu hayata diyorum gel beraber takılalım ölümüne sapına kadar delikanlıysan

Gel la adam kaldırmayı ben yaparım öldürmeyi sen halledersim okeymi. Elimize geçen paranın 100%25 bana 25 sana 25 adamlarımıza korumalarıza 25te şirket hesabına arabalara evlere ticaret kamuflajına vs nasıl.
  • quote:

valla babamla birlikte bi arsa ihalesine girdiğimizde mafyanın biri geldi siz girmeyeceksiniz dedi bayağı kişiler vardır.. tabi bizle başedebilirlermi babam tek başına onların hakkından geldi onların ihaleye girmesini engelledik diğerlerinide engelledik ihale başladığı gibi bitti
  • Tamam gel "Demokratik Donanım Cumhuriyeti"nde mafia ol.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaip olgunmuşsun gerçekten kardeş. Tabancanı kap gel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankebut1

Sedat abinin yeğeni olman lazım. sedat pekerin yeğenleri konuya bekleniyorsunuz.

53 PEKER 53 vardı bir ara "Dayım hapisten tahliye olacağız.Veya biz girecez, çıkartacaz. 55 tane araç alacağız, sizce bmw mi? mercedes mi olmalı? diyordu..

Edit diyorum çünkü, şimdi baktım da.http://forum.donanimhaber.com/m_53702555/tm.htm konu buydu 2011 de efsane idi..

hatta adama diyorlar, 'Olm o kadar para var gidip 2. el araba alıyonuz öyle mi ? İlginç.'

adam hayal dünyasında bile cimri
    quote:

53 PEKER 53: 'para kolay kazanılmıyor maalesef..gidip sıfır alalım da vergiler tavan yapsın..'

Konu özeti: "Farklı olmak istiyorum.Ne Okumuş işçi, ne de okumamış işçi olmak istiyorum"

aynı benim istediğim gibi..
    Ya;
    - Para Babası, Baron olacaksın.
    - Milletvekili

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.