Şimdi Ara

beyler sevgilinize bir psikopat musallat olsa ne yaparsınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
124
Cevap
2
Favori
5.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler diyelim kız arkadaşınız var sevgilinizede daha önce adam vurmuş adam yaralamış tam bir manyağın teki musallat oluyor ondna ayrılacaksın diyor kızıda harbiden seviyorsunuz. ne yapardınız ? bırakmaz iseniz ya vurulacaksınız yada başınıza kötü birsürü şey gelecek. gidip kendiniz mi o kişiyi vurmaya kalkarsınız vurursanız eğer boşuna ceza yatacaksınız hiç değmemesine rağmen. düşünsenize sizden her anlamda çok daha güçlü böyle manyaklarla dolu ortalık ve onların insafına kalmış yaşıyorsunuz ''boşver yaa ne alaka yapmaz '' falan diyerek. ya yaparsa ? ya böyle saçma bir durumun içine düşerseniz ne yaparsınız çok merak ediyorum

• yukarı beyler olmaz demeyin lan herşey oluyor neler neler gördüm hele aşık insan herşeyi yapar derler
  • Ayrılırım. Başıma bir de bela mı alayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağzını yüzünü sopayla kırarım 3 ay kaşıkla beslerler. Taburcu olacağa yakın hastane odasında silahla tehdit ederim.

Sonra hep silahla dolaşırım
  • Duruma gore degisir. Evlilik hayalelrim varsa bisekilde defetmeye calisirim ama asla tek yapmam bu isi. Gozunu korkuturum ya da bi hataya zorlatip iceri attiririm. Gerci duruma gore sacma olur evlenmesem bile boyle yaparim. Iceri attiririm yoksa beni birakir baskasina gider...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle insanların dünyasında yumruk diye birşey yok dostum. nasıl işliyor biliyor musun önce kesin ceza yememek için gelip seni bacaktan vurur sonra çevresinin gücüyle eğer şikayet ettiysen sana zorla şikayetini geri alacaksın derler seninde eğer bu işlerde büyük bir ailen ve çevren yoksa zaten seni öldürebileceğini görtermiş can korkusundan şikayetinide geri alırsın elini kolunu sallaya sallaya dolaşır. böyle adam vurupta cezasını hiç yatmayan çok kişi tanıyorum
  • algı operasyonu kullanıcısına yanıt
    peki ya adamlığın ? vicdanın rahat olacak mı kendine sonrasında nasıl adam diyeceksin ? erkeklik gururun ne olacak ? kendine yedirebilecek misin ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric cartman6167

peki ya adamlığın ? vicdanın rahat olacak mı kendine sonrasında nasıl adam diyeceksin ? erkeklik gururun ne olacak ? kendine yedirebilecek misin ?

Hayatımdan sağlığımdan önemli değil bence. Sonuçta hayatımın bu döneminde yaşadığım bir ilişki muhtemelen ciddi bir şey olmaz. Ciddi olmayan bir ilişki de kendimi bildiğim için muhtemelen karşı taraftan gelen bir hata yüzünden biteceği için hiç değmeyecek biri için kendimi riske atmam. Benim vücut bütünlüğüm bu dünyadaki en önemli şeylerdendir benim için.
    Edit: Ne kadar çok için kullanmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi algı operasyonu -- 26 Aralık 2015; 0:22:41 >
  • algı operasyonu kullanıcısına yanıt
    gerçekten sevdiğin birisi diyorum eğlencesine yatmak için hormonların yüzünden çıktığın birisi değil hiç birini sevdinmi bilmiyorum ama gerçekten sevdiğin birini bir psikopat yüzünden bıraktığını düşün sence kafayı yemez misin ?
  • quote:

gerçekten sevdiğin birisi diyorum eğlencesine yatmak için hormonların yüzünden çıktığın birisi değil hiç birini sevdinmi bilmiyorum ama gerçekten sevdiğin birini bir psikopat yüzünden bıraktığını düşün sence kafayı yemez misin ?

Eğer ayrılmazsam yiyecek bir kafam kalmayabilir. :)

• Böyle bişey başıma geldi çok ciddiye almadım ama almam gerekiyormuş sonradan farkettim.gerçi kız değmezmiş orası ayrı

• GüneyKampüs kullanıcısına yanıt
    Hayırdır hocam ne oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB18211D7 -- 26 Aralık 2015; 0:34:19 >
  • Kızla bigün yürürke o tabir ettiğin sıfata uyan arkadaşla karşılaştık zaten devamlı kızı rahatsız ediyordu.neyse dayağımızı yedik o gün hemde kızın yanında ama sonra öğrendim ki kız onunla da konuşuyormuş zaten.ayrıca burda bakma sen asarım keserimcilere öyle biri karşılarına çıksa ağlarlar abi yapma diye.

• GüneyKampüs kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam.
    En büyük korkumdur kızla yürürken kavga çıkması ve dayak yemem. Umarım ömrümün sonuna kadar öyle bir olay yaşamam.
  • Kızın yanında dayak yesen çok bişey farketmez boşver takma kızları o kadar rahat ol korkarsan başına gelir

• Adanalıyım. Allah hariç herkese gider rahat ol. Benden kan ondan su mu akıyor Allahını

• Hocam öyle deme ben birkeresinde yemiştim 2 kişiden kızın bana olan sevgisi 2 kat arttı resmen yerde mal gibi kıvranırken gelip aşkım iyimisinler felen biryandan da hoşuna gidiyor tabi sonra ayrıldık orası ayrı konu
  • Yaşamak istiyorsan kızın peşini bırak kardeş adamı deleriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sudden79 -- 26 Aralık 2015; 1:33:53 >
  • hierakles kullanıcısına yanıt
    benim aile aslında gerçekten çok büyük türkiyenin en büyük ailesi, hatta kürt aşiretleri b*k yemis yanında adam yerine koyup üzerlerine bile s*çmazlar o aşiretlerin en az benim korkmam lazım ama psikoloji işte adamı çökertiyor sonuçta hayatın mahvolacak sonunda
  • quote:

adamlıkla ne alakası var la tırrek
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.