Şimdi Ara

beyler sevgilinize bir psikopat musallat olsa ne yaparsınız (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
2
Favori
5.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

quote:

Orijinalden alıntı: hierakles

quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

quote:

Adanalıyım. Allah hariç herkese gider rahat ol. Benden kan ondan su mu akıyor Allahını

:D KOMİKSİN ADANALIYMIŞ DEMİYO ADANAYA YERLEŞEN DİYARBAKIRLI BİRİYİM :D

Sen nediyon balım, öperler seni bil istedim

özr dlerim komserim kardeşm yazmış döwdm onu bn bn adanıları çk sewrm nolr bişe yapmayn dua ederm sze nlur affedin i günler..

Kes.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hukukcuu1

quote:

Adanalıyım. Allah hariç herkese gider rahat ol. Benden kan ondan su mu akıyor Allahını

Allaha küfür etmek sizde adet mi ?

Bu konuyu birebir konuşmak isterim vaktiniz varsa, hangi ilde oturuyorsun güzel kardeşim ?

Alıntıları Göster
    arkasından sinince gelip bayıltırım sonra aids'li şırıngayı sokarım bırak eziyet çeke çeke ölsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElveNLorD -- 27 Aralık 2015; 0:58:43 >

• Bu konuda kız çok önemli. Eğer gerçekten seviyorsanız birbirinizi ve ailende biliyorsa bence kendini güvene alıp konuş arkadaşların dediği gibi anlat, geri vites yapma aman yoksa çocuk peşini bırakmaz. Ama sakin ol her zaman. Kimin ne olacağı belli değil bu devirde
  • Ss4Gogeta kullanıcısına yanıt
    Kaç kilosun kardeş.kilondan iki çıkartıp gerisi *aşak esprisi yapacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: aye aye

kimseye satasmam hayatimda 3-4 kere kavga etmisimdir ama kursun gecirmeyen insan var mi arkadaslar ?

once sikayet edip dosya actiririm ki bisey oldugunda basim belaya girmesin. daha sonra karsima ciktiginda nefsi mudafa susu altinda oldururum. Allah vermesin ama kendime guvenirim fiziksel guc anlaminda bilek guresi futbol normal gures %99 hep galip cikarim fiziksel durumda. 2 kisi fln yerimden oynatamadigi yada hali sahada bana carpip ucan cok olmustur. fiziksel bogusmadan hic korkmadim o yuzden.
  • ^^Evo^^ ^ kullanıcısına yanıt
    Selonun soyadı akay mi ?
  • o işler öyle olmuyor ama işte işlerin ciddiye binmesi için ya ölmen ya vurulman yada başının harbi belada olması lazım kimse ufak fazla büyük olmayan bir olaydan sebep uğraşmaz böyle insanlarla. birde olmam gereken yerden başka şehirdeyim memleketimde yaşasam böyle şeyleri gram kafaya takmam belkide doğduğumdan beri burayı yabancı hissettiğim için takıyorumdur böyle şeyleri kafaya
  • inonu88 kullanıcısına yanıt
    o işler çok ani oluyor nefsi müdafa suçu vereceğim derken bir bakmışsın ölüyorsun saniyelik olaylardır onlar yani o şekilde işlemiyor
  • Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi burda artislik yapabilecek çok adam vardır ama gerçekte çok farklı hale gelir. Her insanın anladığı dilden konuşurum diyorsan sakın ayrılma hele birde kızı seviyorsan hayatının hatasını yaparsın. Ben şahsen böyle bir durumla hiç karşılaşmadım ama her insanın ya da farklı bir yaratığın konuştuğu dilden konuşurum anlaşacağım dili illa ki bulurum bence senin böyle bir yeteneğin varsa sende böyle yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComputerScientist

Selonun soyadı akay mi ?

Aynen doğrudur, nereden tanıyorsunuz hocam (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

quote:

Selonun soyadı akay mi ?

Kendisi olmasın?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lotusx

quote:

quote:

Selonun soyadı akay mi ?

Kendisi olmasın?

Alıntıları Göster
    Kellesini gövdesinden ayırıp pişiririm. Namus bu oyuna gelmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: aye aye

63-64 falanım, yaptın farzediyorum ben
  • Dh'de konu açarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lotusx

quote:

quote:

Selonun soyadı akay mi ?

Kendisi olmasın?

Yok yahu. Forumlarda falan takılmaz pek o.

• Sevgiliyi bilmemde o kadın karım ise yapacağı son sey olur.
  • ^^Evo^^ ^ kullanıcısına yanıt
    Çok sevdiğim bi abimdir :) bende manisaliyim :)
  • 5-6 sene önce 8. sınıfa giderken okulun en popüler kızlarından biriyle çıkıyordum.
    Bir apaçi kızın fotoğrafının altına iltifat edicem diye saçma saçma şeyler yazmıştı.
    Ben de klavye delikanlısıyım ya, mesaj attım amacın ne sil onu uzak dur kızdan gibisinden.
    Çocuk 1 hafta sonra okul çıkışına gelmişti arkadaşlarını da alıp. Araya kızın eski sevgilisi girip kurtarmıştı beni.
    İyi ki de kavga etmemişim.
    Ama evleneceğim kadın için kavga edebilirim.
  • Tehdit derecesine vardıysa görürüm ben onu. Şimdi bana hiç "bir şey olamaz yaa, hukuk mu var?" demeyin zira trafikte bayan avukata laf atan kişi, avukatın uğraşı sonucu 30 günlük hapis cezasına mahkum edildi. Yani iş, ne yapacağını bilmek ile bitiyor.
  • quote:

Çok sevdiğim bi abimdir :) bende manisaliyim :)

Aynen öyle. Çok kıyak adamdır.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.