Şimdi Ara

beyler sevgilinize bir psikopat musallat olsa ne yaparsınız (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
2
Favori
5.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gerçek hayat diye birşey var dostum ve o hayatta böyle şeyler hayal edildiği gibi kolay yapılmıyor
  • eric cartman6167 E kullanıcısına yanıt
    Öyle vurmazsam düz vururum ben vurmazsam dayım vurur dayım vurmazsa babam vurur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrılmazsan vururum diyecekler sizde ayrılacaksınız ? İleride siz nasıl karınıza sahip çıkacaksınız merak ettim doğrusu. Öyle vururum falan fıstık boş havlayan köpek ısırmaz der atalarımız. Eğer musallat olmayı geçtim musallat olduğuna şüphe dahi duyarsam delik deşik ederim pekte umrumda olmaz namus için yaşıyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • birileri için tam olarak aynı şeyi yapmayı planlıyorum, kafamda çok karışık düşünceler var uzun zamandır düşünüyorum burada yazılacak kadarda kısa değiller bazen düşünüyorum acaba yaşamayı hakediyor, yani sonuçta yaşamak insana koyuyor bazen hepimize olmuştur mesele ne biliyor musunuz ? cesaret edebilmek, her konuda en zor olan şey cesaret edebilmektir cesaret ettikten sonra gerisinin hiçbir zorluğu kalmaz yani nasıl oluyorda daha önce hiçkimse cesaret edip her istediğini yapamamıştı. birini öldürmek istiyorum bana bir zararı dokunduğundan değil sırf sahip olmak isteyipte sahip olamadığım herşeye sahip olduğundan yani bana göre güzel bir şeyi yoketmek istiyorum. yani uzun zaman düşündüm bende böyle olabilirim ama sonradan anladımki insanın doğasını hiçbir şey değiştiremez , kimin iradesi ve aklı daha kuvvetliyse o diğerlerine hükmeder. kim daha cesursa diğerleri korkaklar onu gözlerinde inanamayacağınız kadar büyütürler. bende bunu elde etmek istiyorum belkide, bu cesaret bende bulunsun istiyorum, buna aday olmak istiyorum. yani bana göre bu işin ortası yok ya pislik ya kahraman olacaksın, en azından şuanki eylemsizliğim ile kendimi pislikle kamufle olmuş bir kahraman olarak görebiliyorum, ama ortada yaşamak yani tam ortasında sıradan birisi olmak ne korkunçtur yani hepimiz kendimize şu soruyu sormuşuzdur ''acaba ben diğer insanlardan daha akıllı olamayacak kadar aptal mıyım ? '' halbuki bu sorunun cevabını biliyorum ama inadına kabullenmiyorum. zaten hangimiz bu hayattaki rolümüzü gerçekten kabullenip ona göre yaşıyoruz ki, yani hayattaki asıl rolümüzü beğenmeyip kabul etmeyip çok daha leş kokan bir hayat yaşıyoruz bu hep böyle olmuştur. bazen öyle bir orta yerde kalırsın ki o verdiğin karar senin ömrün olur. belkide bundan korkuyorumdur eğer bir yola saparsam diğer yollardan vazgeçmek zorunda kalacağım çünkü, eğer bir yola saparsam ömrümün sonuna kadar o yolda yürüyeceğim ve belkide neler kaçıracağım tabi bir yola sapmamak doğru mu ? değil, bu en kötüsüdur aslında. ama bazen bilhassa bir yola sapmıyorsun ve bunu bilerek yapıyorsun. sen intihar edecektin ama giderken yanında başkalarınıda götürecektin en güzelini yapacaktın aslında. yani insan bazen öyle korkak olur ki intihar ederken bile ya ölürsem diye korkar buna inanırım. yani sen varolmuşsun ve bu varolmuşluğa bu dünyada bir son vereceksin neden bir pisik gibi yalnız ve hiçbirşey yapmadan son veriyorsun yapmak istediklerinin peşinden koşsana. koşamıyor çoğu insan sebebini söyleyeyim çünkü o zaman bile korkuyor. ne kadar zavallıyız aslında ölecekken ölmeyi bile göze almışken yapmak istediğimiz şeyleri yapmayı göze alamıyoruz insan komik yaratılmıştır. o yaşadığının nasıl bir his olduğunu bilirim. emin ol en çok ben bilirim ve şunuda bilirim asla yapacak cesaretim vardıda yapmamayı seçtim lafına inanmam eğer birşeyi yapacak cesaretin varsa onu sadece yaparsın yada yapmazsın ötesi yok. yanlış anlama bende bu cesaretin olduğunu düşünmüyorum. olsa zaten şuan çok daha farklı yerlerde olurdum. ben bunun peşindeyim ama bunun peşinde olmak bile aslında bir yokluk belirtisi yani olmadığını bildiğin için peşindesin. neyse yeter çok felsefe yaptım.

• Savcılığa ver bak ne yapıyorlar onu. 40 karılık yapar yine kurtulamaz.

• Tacizden içeri tıktırırız kardeş bizim de kendimize göre bi silahımız var.
    Hiç bir şey olmasa dahi bırakmam gerçekten seven bırakmaz.Ayrıca o belaysa ondan daha belaları da vardır yani.

• ona bunun yanlış bir davranış olduğunu söylerim
  • ben dalımı kıranın agacını kokunden sokerım
  • Al senin olsun derdim.

• Ss4Gogeta kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi bölümü kazandınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Luka Modric

quote:

Orijinalden alıntı: hierakles

Adanalıyım. Allah hariç herkese gider rahat ol. Benden kan ondan su mu akıyor Allahını

adanalılar herkul mü oluyor

Bebeğim ne anlatiyon sen dansöz gibi dans ettiririm seni akıllı olmalısın

• quote:

Orijinalden alıntı: Hukukcuu1

quote:

Adanalıyım. Allah hariç herkese gider rahat ol. Benden kan ondan su mu akıyor Allahını

Allaha küfür etmek sizde adet mi ?

Bu konuyu birebir konuşmak isterim vaktiniz varsa, hangi ilde oturuyorsun güzel kardeşim ?

• Valla yazık olur o kişiye. Çivi çiviyi söker diye bir laf var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hukukcuu1

quote:

Allaha küfür etmek sizde adet mi ?

Bu konuyu birebir konuşmak isterim vaktiniz varsa, hangi ilde oturuyorsun güzel kardeşim ?

İstanbul

• quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

quote:

Orijinalden alıntı: Korsan

Okurum ben

Karşılıklı olarak çok sevdiğim/sevildiğim bi kız arkadaşım vardı. Kız benden 1 yaş büyüktü, bunun bi de belalısı varmış kızdan büyükmüş galiba çocuk tam hatırlamıyorum. 5. ayımızda falandık bana feysten bi mesaj geldi 'xxin sevgilisi sen misin' diye, evet dedim hayırdır falan, ben dedi bu kızı şöyle seviyorum böyle seviyorum, ben göremezken bile sen ona dokunabiliyorsun falan konuşmaya başladı sonradan cevap vermedim ben. Kıza böyle böyle bu kim dedim, sakın cevap verme mesaj atarsa dedi, konuştuk bile biz dedim. Meğersem eleman kıza daha önce musallat olmuş, kızın bi erkek arkadaşına bıçak çekmiş bir şeyler yapmış kızın da peşini bırakmamış kızın ailesi de şikayetçi olmuş ordan olaylar büyümüş yani. Bunları öğrendikten sonra çocuğu sordum soruşturdum, bizim eski mezunlardan okulda lafı geçen bi abimiz vardı 'onur sakın ters düşme o çocukla, ben bile kurtaramam seni' dedi. O abimizden de öyle cevap gelince aha dedim sıçtık. Neyse gel zaman git zaman, çocuğun bi arkadaşı bana facebooktan yazdı 'onur bak bu çocuk sağlıklı düşünemiyor sana zarar vermeyi planlıyor damarına basma sakın dikkat et' gibisinden. Cevap vermedim, bi süre sonra bu belalı benim numaramı bulmuş bi yerden, mesaj attı bana. Akşam 9da şu şu parka gel diye. Tamam dedim. O park da özellikle akşam saatleri serseri kaynıyor yani daha önce çok kavga, yaralama gerçekleşen bi park. Ufak bi tereddüt ettim napmak lazım diye, sonra kimseye haber vermedim tek başıma gittim parka. Oturdum bekledim biraz, 5 kişi geldi. Bi tanesi o çocuk, arkadaşlarından da bir tanesini tanıyorum. Velhasıl, konuşmaya başladık. 'Bu kızdan ayrılacaksın' dedi ben tepki vermeyince konuşmaya devam etti, 'beni soruşturmuşsun haberini aldım, yeterince soruşturduysan başka çaren olmadığını da bilirsin' dedi. Tek kelimeyle cevap verdim 'ayrılmayacağım' diye. Bu bi başladı esip gürlemeye, ama ben bu sırada en ufak bi tepki bile vermiyorum, yüz ifadem bile değişmiyor. Bi tane arkadaşı aldı parkın kenarına çekti çocuğu bir şeyler söyledi cebinden bir şey çıkarıp çocuğun cebine koydu. Korkayım diye mi yaptılar yoksa cidden emanet mi vardı, hala bilmem o ayrıntıyı. Arkadaşlarından birini tanıyorum demiştim, bu emanet olayı olurken yani o 2 çocuk yokken 'olm napıyosun sen' falan dedi 'ne demek napıyosun abi, senin de çok sevdiğin bi sevgilin var sana ayrıl deseler ayrılıcak mısın' dedim, ayrılmam tabi falan dedi bir şeyler söyledi o ara geldi çocuklar tekrar. Bu sefer ben başladım konuşmaya. Bak dedim ben bu kızı seviyorum, siz burda beni dövseniz de öldürseniz de yaralasanız da ben bu kızı seviyorum. Takarsın bıçağı 3 gün hastanede yatarım yine başımda o kız bekler, olay duyulur yine senin başın yanar gibisinden şeyler söylüyorum. Ben konuşurken üstündeki ceketini çıkardı kollarını sıvadı bi elini cebine attı beni dinliyor, çenesi elleri falan titremeye başladı bi süre sonra sinirden. Lafımı bitirdikten sonra arkadaşlarına kenara geçin dedi. 'Montunu çıkar' dedi gerek yok dedim. Kollarımı birbirine kavuşturdum ifadesiz bi şekilde çocuğa bakmaya başladım. Asla saldırmayacaktım, o saldıraydı karşılık verecektim sadece. Arkadaşlarından bi tanesi 'x, çocuk kafaya koymuş ikisi de aşık, sana bi şey yapmak düşmez yakışmaz artık' falan dedi öbürü çıktı bi şeyler söyledi çocuk o şekilde sakinleşti.

O şekilde yırttım döndüm arkamı gittim. O gün biraz bile olsa korkuyor olsaydım, ya da tereddüt etseydim işler çok daha farklı olurdu. %90 ihtimalle bıçaklanacağım yerden elimi kolumu sallaya sallaya çıktım yani :)

Şuan o kizla devam mi ediyosunuz

• Ss4Gogeta kullanıcısına yanıt
    Helaaaaaalll

• O serserinin gözleri önünde, sevdiceğimi öperim
  • Havlayan köpekten değil, sessiz olandan korkacaksın.

• Mutluluklar dilerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_executioner_

quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

quote:

Orijinalden alıntı: Korsan

Okurum ben

Karşılıklı olarak çok sevdiğim/sevildiğim bi kız arkadaşım vardı. Kız benden 1 yaş büyüktü, bunun bi de belalısı varmış kızdan büyükmüş galiba çocuk tam hatırlamıyorum. 5. ayımızda falandık bana feysten bi mesaj geldi 'xxin sevgilisi sen misin' diye, evet dedim hayırdır falan, ben dedi bu kızı şöyle seviyorum böyle seviyorum, ben göremezken bile sen ona dokunabiliyorsun falan konuşmaya başladı sonradan cevap vermedim ben. Kıza böyle böyle bu kim dedim, sakın cevap verme mesaj atarsa dedi, konuştuk bile biz dedim. Meğersem eleman kıza daha önce musallat olmuş, kızın bi erkek arkadaşına bıçak çekmiş bir şeyler yapmış kızın da peşini bırakmamış kızın ailesi de şikayetçi olmuş ordan olaylar büyümüş yani. Bunları öğrendikten sonra çocuğu sordum soruşturdum, bizim eski mezunlardan okulda lafı geçen bi abimiz vardı 'onur sakın ters düşme o çocukla, ben bile kurtaramam seni' dedi. O abimizden de öyle cevap gelince aha dedim sıçtık. Neyse gel zaman git zaman, çocuğun bi arkadaşı bana facebooktan yazdı 'onur bak bu çocuk sağlıklı düşünemiyor sana zarar vermeyi planlıyor damarına basma sakın dikkat et' gibisinden. Cevap vermedim, bi süre sonra bu belalı benim numaramı bulmuş bi yerden, mesaj attı bana. Akşam 9da şu şu parka gel diye. Tamam dedim. O park da özellikle akşam saatleri serseri kaynıyor yani daha önce çok kavga, yaralama gerçekleşen bi park. Ufak bi tereddüt ettim napmak lazım diye, sonra kimseye haber vermedim tek başıma gittim parka. Oturdum bekledim biraz, 5 kişi geldi. Bi tanesi o çocuk, arkadaşlarından da bir tanesini tanıyorum. Velhasıl, konuşmaya başladık. 'Bu kızdan ayrılacaksın' dedi ben tepki vermeyince konuşmaya devam etti, 'beni soruşturmuşsun haberini aldım, yeterince soruşturduysan başka çaren olmadığını da bilirsin' dedi. Tek kelimeyle cevap verdim 'ayrılmayacağım' diye. Bu bi başladı esip gürlemeye, ama ben bu sırada en ufak bi tepki bile vermiyorum, yüz ifadem bile değişmiyor. Bi tane arkadaşı aldı parkın kenarına çekti çocuğu bir şeyler söyledi cebinden bir şey çıkarıp çocuğun cebine koydu. Korkayım diye mi yaptılar yoksa cidden emanet mi vardı, hala bilmem o ayrıntıyı. Arkadaşlarından birini tanıyorum demiştim, bu emanet olayı olurken yani o 2 çocuk yokken 'olm napıyosun sen' falan dedi 'ne demek napıyosun abi, senin de çok sevdiğin bi sevgilin var sana ayrıl deseler ayrılıcak mısın' dedim, ayrılmam tabi falan dedi bir şeyler söyledi o ara geldi çocuklar tekrar. Bu sefer ben başladım konuşmaya. Bak dedim ben bu kızı seviyorum, siz burda beni dövseniz de öldürseniz de yaralasanız da ben bu kızı seviyorum. Takarsın bıçağı 3 gün hastanede yatarım yine başımda o kız bekler, olay duyulur yine senin başın yanar gibisinden şeyler söylüyorum. Ben konuşurken üstündeki ceketini çıkardı kollarını sıvadı bi elini cebine attı beni dinliyor, çenesi elleri falan titremeye başladı bi süre sonra sinirden. Lafımı bitirdikten sonra arkadaşlarına kenara geçin dedi. 'Montunu çıkar' dedi gerek yok dedim. Kollarımı birbirine kavuşturdum ifadesiz bi şekilde çocuğa bakmaya başladım. Asla saldırmayacaktım, o saldıraydı karşılık verecektim sadece. Arkadaşlarından bi tanesi 'x, çocuk kafaya koymuş ikisi de aşık, sana bi şey yapmak düşmez yakışmaz artık' falan dedi öbürü çıktı bi şeyler söyledi çocuk o şekilde sakinleşti.

O şekilde yırttım döndüm arkamı gittim. O gün biraz bile olsa korkuyor olsaydım, ya da tereddüt etseydim işler çok daha farklı olurdu. %90 ihtimalle bıçaklanacağım yerden elimi kolumu sallaya sallaya çıktım yani :)

Şuan o kizla devam mi ediyosunuz

Hayır

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.