Şimdi Ara

beyler sevgilinize bir psikopat musallat olsa ne yaparsınız (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
2
Favori
5.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hierakles

Adanalıyım. Allah hariç herkese gider rahat ol. Benden kan ondan su mu akıyor Allahını

:D KOMİKSİN ADANALIYMIŞ DEMİYO ADANAYA YERLEŞEN DİYARBAKIRLI BİRİYİM :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

quote:

Orijinalden alıntı: the_executioner_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Korsan

Okurum ben

Karşılıklı olarak çok sevdiğim/sevildiğim bi kız arkadaşım vardı. Kız benden 1 yaş büyüktü, bunun bi de belalısı varmış kızdan büyükmüş galiba çocuk tam hatırlamıyorum. 5. ayımızda falandık bana feysten bi mesaj geldi 'xxin sevgilisi sen misin' diye, evet dedim hayırdır falan, ben dedi bu kızı şöyle seviyorum böyle seviyorum, ben göremezken bile sen ona dokunabiliyorsun falan konuşmaya başladı sonradan cevap vermedim ben. Kıza böyle böyle bu kim dedim, sakın cevap verme mesaj atarsa dedi, konuştuk bile biz dedim. Meğersem eleman kıza daha önce musallat olmuş, kızın bi erkek arkadaşına bıçak çekmiş bir şeyler yapmış kızın da peşini bırakmamış kızın ailesi de şikayetçi olmuş ordan olaylar büyümüş yani. Bunları öğrendikten sonra çocuğu sordum soruşturdum, bizim eski mezunlardan okulda lafı geçen bi abimiz vardı 'onur sakın ters düşme o çocukla, ben bile kurtaramam seni' dedi. O abimizden de öyle cevap gelince aha dedim sıçtık. Neyse gel zaman git zaman, çocuğun bi arkadaşı bana facebooktan yazdı 'onur bak bu çocuk sağlıklı düşünemiyor sana zarar vermeyi planlıyor damarına basma sakın dikkat et' gibisinden. Cevap vermedim, bi süre sonra bu belalı benim numaramı bulmuş bi yerden, mesaj attı bana. Akşam 9da şu şu parka gel diye. Tamam dedim. O park da özellikle akşam saatleri serseri kaynıyor yani daha önce çok kavga, yaralama gerçekleşen bi park. Ufak bi tereddüt ettim napmak lazım diye, sonra kimseye haber vermedim tek başıma gittim parka. Oturdum bekledim biraz, 5 kişi geldi. Bi tanesi o çocuk, arkadaşlarından da bir tanesini tanıyorum. Velhasıl, konuşmaya başladık. 'Bu kızdan ayrılacaksın' dedi ben tepki vermeyince konuşmaya devam etti, 'beni soruşturmuşsun haberini aldım, yeterince soruşturduysan başka çaren olmadığını da bilirsin' dedi. Tek kelimeyle cevap verdim 'ayrılmayacağım' diye. Bu bi başladı esip gürlemeye, ama ben bu sırada en ufak bi tepki bile vermiyorum, yüz ifadem bile değişmiyor. Bi tane arkadaşı aldı parkın kenarına çekti çocuğu bir şeyler söyledi cebinden bir şey çıkarıp çocuğun cebine koydu. Korkayım diye mi yaptılar yoksa cidden emanet mi vardı, hala bilmem o ayrıntıyı. Arkadaşlarından birini tanıyorum demiştim, bu emanet olayı olurken yani o 2 çocuk yokken 'olm napıyosun sen' falan dedi 'ne demek napıyosun abi, senin de çok sevdiğin bi sevgilin var sana ayrıl deseler ayrılıcak mısın' dedim, ayrılmam tabi falan dedi bir şeyler söyledi o ara geldi çocuklar tekrar. Bu sefer ben başladım konuşmaya. Bak dedim ben bu kızı seviyorum, siz burda beni dövseniz de öldürseniz de yaralasanız da ben bu kızı seviyorum. Takarsın bıçağı 3 gün hastanede yatarım yine başımda o kız bekler, olay duyulur yine senin başın yanar gibisinden şeyler söylüyorum. Ben konuşurken üstündeki ceketini çıkardı kollarını sıvadı bi elini cebine attı beni dinliyor, çenesi elleri falan titremeye başladı bi süre sonra sinirden. Lafımı bitirdikten sonra arkadaşlarına kenara geçin dedi. 'Montunu çıkar' dedi gerek yok dedim. Kollarımı birbirine kavuşturdum ifadesiz bi şekilde çocuğa bakmaya başladım. Asla saldırmayacaktım, o saldıraydı karşılık verecektim sadece. Arkadaşlarından bi tanesi 'x, çocuk kafaya koymuş ikisi de aşık, sana bi şey yapmak düşmez yakışmaz artık' falan dedi öbürü çıktı bi şeyler söyledi çocuk o şekilde sakinleşti.

O şekilde yırttım döndüm arkamı gittim. O gün biraz bile olsa korkuyor olsaydım, ya da tereddüt etseydim işler çok daha farklı olurdu. %90 ihtimalle bıçaklanacağım yerden elimi kolumu sallaya sallaya çıktım yani :)

Şuan o kizla devam mi ediyosunuz

Hayır

Boşu boşuna dayak yicektin yani

• Alin kendinize ruhsatli bir usp çıkarın bakalim orda ne oluyor hickimse birsey yapamaz.en geç seneye almayi dusunuyorum boyle olaylar için.Yaş 20 şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 26 Aralık 2015; 11:44:40 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hukukcuu1

quote:

Adanalıyım. Allah hariç herkese gider rahat ol. Benden kan ondan su mu akıyor Allahını

Allaha küfür etmek sizde adet mi ?

Bu konuyu birebir konuşmak isterim vaktiniz varsa, hangi ilde oturuyorsun güzel kardeşim ?

Alıntıları Göster
    Laftan anlayan ile konuşacaksın. Eğer laftan anlamıyor ise anladığı dilden konuşacaksın.

Böyle bir mevzu geçti başımdan. Şimdi ki eşimin eski erkek arkadaşı rahatsızlık veriyor o zamanlar. Bizim birlikte olduğumuzu öğrenmiş herhalde. Evinden almış kızı koca gün boyu eziyet etmiş. Bizim ki de bana haber etmiyor. Daha önceden de çok böyle eziyetleri olmuş. Tehdit etmiş vs. Benden önce tabi.

Derken zorla telefon numaramı almış. Aradı beni. Gel yüzleşeceğiz. Bende sakin bir şekilde dedim ki ''eğer oraya gelirsem seni bulunduğun yere gömerim.''

O da karşılık olarak gel bakalım kim kimi gömüyor dedi. Peki dedim. Telefon açtım sadece 2 arkadaşıma. Olay yerine gittiğimiz vakit 8 kişiydik. Lan olum Hüseyin dedim ne gerek var. Olsun hacı garantiye alalım kendimizi dedi. Bahsettiğim arkadaşların hepsi sporcu.

Olay yerine geldik. Yüzleşeceğiz hani. Bu arada 10 kişi falan da onlar var. Bizim zebanileri bir gördüler kimse inmiyor arabadan. Gel bakalım dedim anlat derdini. Gerçek manada sakince konuşup artık birlikte olduğumuzu karşıma çıkmaması gerektiğini söyleyecektim.

Derken bu benim hanıma elini kaldırdı bir gaflete düşüp. Sonrasını hatırlamıyorum. Kaburgaları zedelenmiş. Bizim Ediz'de arabadan inen olur ise kemerle boğarım demiş diğerlerine. Bizim zebaniler baya bir ıslattı bu elemanı. İçim el vermedi gittim aldım yerden.

Dedim oldu mu şimdi? Sana buraya gelirsem seni gömerim demiştim, ki bak elimi sürmedim daha ne haldesin dedim. Ki 5 sene civarı Kick Boks yaptım. Diğer gelen arkadaşlarda hep salondan.

Seni şikayet edeceğim savcılığa dedi. Selo'da şikayet edersen öldürürüm seni dedi çok açık bir şekilde. Doğulu bir arkadaşım oda. Sağlamdır.

Velhasıl o gün bugün yolda görse yolunu değiştirir çocuk. Korkmayın olum kimseden. Gidip konuşmayı deneyin. Olmuyorsa farklı yollara başvurabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kralorti70

Hocam hangi bölümü kazandınız?

Tercih yapmadım dostum, tekrar hazırlanıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Korsan

Okurum ben

Karşılıklı olarak çok sevdiğim/sevildiğim bi kız arkadaşım vardı. Kız benden 1 yaş büyüktü, bunun bi de belalısı varmış kızdan büyükmüş galiba çocuk tam hatırlamıyorum. 5. ayımızda falandık bana feysten bi mesaj geldi 'xxin sevgilisi sen misin' diye, evet dedim hayırdır falan, ben dedi bu kızı şöyle seviyorum böyle seviyorum, ben göremezken bile sen ona dokunabiliyorsun falan konuşmaya başladı sonradan cevap vermedim ben. Kıza böyle böyle bu kim dedim, sakın cevap verme mesaj atarsa dedi, konuştuk bile biz dedim. Meğersem eleman kıza daha önce musallat olmuş, kızın bi erkek arkadaşına bıçak çekmiş bir şeyler yapmış kızın da peşini bırakmamış kızın ailesi de şikayetçi olmuş ordan olaylar büyümüş yani. Bunları öğrendikten sonra çocuğu sordum soruşturdum, bizim eski mezunlardan okulda lafı geçen bi abimiz vardı 'onur sakın ters düşme o çocukla, ben bile kurtaramam seni' dedi. O abimizden de öyle cevap gelince aha dedim sıçtık. Neyse gel zaman git zaman, çocuğun bi arkadaşı bana facebooktan yazdı 'onur bak bu çocuk sağlıklı düşünemiyor sana zarar vermeyi planlıyor damarına basma sakın dikkat et' gibisinden. Cevap vermedim, bi süre sonra bu belalı benim numaramı bulmuş bi yerden, mesaj attı bana. Akşam 9da şu şu parka gel diye. Tamam dedim. O park da özellikle akşam saatleri serseri kaynıyor yani daha önce çok kavga, yaralama gerçekleşen bi park. Ufak bi tereddüt ettim napmak lazım diye, sonra kimseye haber vermedim tek başıma gittim parka. Oturdum bekledim biraz, 5 kişi geldi. Bi tanesi o çocuk, arkadaşlarından da bir tanesini tanıyorum. Velhasıl, konuşmaya başladık. 'Bu kızdan ayrılacaksın' dedi ben tepki vermeyince konuşmaya devam etti, 'beni soruşturmuşsun haberini aldım, yeterince soruşturduysan başka çaren olmadığını da bilirsin' dedi. Tek kelimeyle cevap verdim 'ayrılmayacağım' diye. Bu bi başladı esip gürlemeye, ama ben bu sırada en ufak bi tepki bile vermiyorum, yüz ifadem bile değişmiyor. Bi tane arkadaşı aldı parkın kenarına çekti çocuğu bir şeyler söyledi cebinden bir şey çıkarıp çocuğun cebine koydu. Korkayım diye mi yaptılar yoksa cidden emanet mi vardı, hala bilmem o ayrıntıyı. Arkadaşlarından birini tanıyorum demiştim, bu emanet olayı olurken yani o 2 çocuk yokken 'olm napıyosun sen' falan dedi 'ne demek napıyosun abi, senin de çok sevdiğin bi sevgilin var sana ayrıl deseler ayrılıcak mısın' dedim, ayrılmam tabi falan dedi bir şeyler söyledi o ara geldi çocuklar tekrar. Bu sefer ben başladım konuşmaya. Bak dedim ben bu kızı seviyorum, siz burda beni dövseniz de öldürseniz de yaralasanız da ben bu kızı seviyorum. Takarsın bıçağı 3 gün hastanede yatarım yine başımda o kız bekler, olay duyulur yine senin başın yanar gibisinden şeyler söylüyorum. Ben konuşurken üstündeki ceketini çıkardı kollarını sıvadı bi elini cebine attı beni dinliyor, çenesi elleri falan titremeye başladı bi süre sonra sinirden. Lafımı bitirdikten sonra arkadaşlarına kenara geçin dedi. 'Montunu çıkar' dedi gerek yok dedim. Kollarımı birbirine kavuşturdum ifadesiz bi şekilde çocuğa bakmaya başladım. Asla saldırmayacaktım, o saldıraydı karşılık verecektim sadece. Arkadaşlarından bi tanesi 'x, çocuk kafaya koymuş ikisi de aşık, sana bi şey yapmak düşmez yakışmaz artık' falan dedi öbürü çıktı bi şeyler söyledi çocuk o şekilde sakinleşti.

O şekilde yırttım döndüm arkamı gittim. O gün biraz bile olsa korkuyor olsaydım, ya da tereddüt etseydim işler çok daha farklı olurdu. %90 ihtimalle bıçaklanacağım yerden elimi kolumu sallaya sallaya çıktım yani :)

Şuan o kizla devam mi ediyosunuz

Hayır

Boşu boşuna dayak yicektin yani

Boşu boşuna değil aslında. Kavga olayına kesinlikle karşıyım ben, zamanında çok uğraştık bu tarz şeylerle dayak attık da yedik de ne kazandık hiçbir şey. Vücudumda ellerimde tonla yara izi var gerek var mıydı yoktu. Mümkün olduğunca konuşarak halletmeye çalışırım, yüzyüzeyken karşımdaki insanı ikna etme konusunda ciddi bi becerim var onu da çok iyi değerlendiriyorum (kullanıyorum hatta). Ama o an yapılması gereken şey o gece oraya gidip o olayı halletmekti, gerek benim gerek kız arkadaşımın selameti için.

• quote:

quote:

quote:

Bu konuyu birebir konuşmak isterim vaktiniz varsa, hangi ilde oturuyorsun güzel kardeşim ?

Alıntıları Göster
    Cevap vermezsen bir şey olmaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kralorti70

Hocam hangi bölümü kazandınız?

Tercih yapmadım dostum, tekrar hazırlanıyorum.

Edebiyata biraz geç başladığındandır
  • AY DÖVERİM ONU AYOL.
  • quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Bence başına bela almaya değmez. Eğer çok rahatsız edici olursa ilk önce onun saldırmasını beklemek daha iyi olur. Çünkü ilk saldıran kişi olursanız haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz.

Psikopat birisi dediğiniz muhtemelen kızın eski sevgilisi olur. Öyle kişilerle birlikte olan bir kızla beraber olacağımı sanmıyorum. Her ihtimale karşı Allah korusun. Bir akıl hastası yüzünden hayatımı kaybedersem bunun telafisi olmaz. Belki kısa bir süre hapse girip çıkar. Geride kalan ailenizi, arkadaşlarınızı ve sevgili dediğiniz kişiyi de düşünün.

• Konu buram buram ergenlik kokuyor,insiyatiflerinde yaşıyormuş insanlarda bilmemne. Büyüyüp adam olunca anlarsınız. Lisenin en belali çocuğundan korkunca oluşan seneryoyu hayata aktarma girişimi resmen,20 li yaşlarını geçmiş ve bütün hayatini kuyruğun bacaklarinin arasında gecirmediysen,en serseri tip kadar tehlike yaratma potansiyelin var. Aradaki fark su ki bu it kopuk serseri insanlar masum bir insani incitebilir sen incitmezsin.
  • Ss4Gogeta kullanıcısına yanıt
    Sen şansliymissin kardeşim. Adam gerçek psikopat değilmiş. Benim arkadaşın olayinda bizzat ben tanık oldum.

Arkadaşa musallat oldu bi psikopat. Tehditler, asarımlar keserimler. Bi gün işten eve donuyom. Bi baktım bizim arkadaşı yakalamış bağırıp çağırıyor . ben yanasdim. Napiyon kardeşim bırak onu falan diyince bana kufur etti. O ara sinirlendim. Biz ikimiz adama Daldık. Bi kaç vurduk bıraktık. Amacımız kavga degildi. Ayağa kalktı arkadaşıma bıçağı taktı kaçtı gitti. Heyecandan ambulansin numarası aklıma bile gelmedi. Yoldan geçen birini gorunce arattim aldık goturduk hastaneye. Ölümden donmus dedi arkadaşınız. Adamdan şikayetçi olduk. Ceza almadan çıktı. Deli raporu bilmem neyi varmış. Bi şekilde serbest kaldı. Sonra aradan 6-7 ay geçti. Arkadaşımı tekrar bıçaklamış. Su an arkadaşım iyi ama aradan 5 sene geçmesine rağmen hala o yaraların etkisini ve zararlarini çekiyor. Mahallede birisi ise sırf sevdiği kıza başka biri baktı diye kalktı gırtlağına taktı bıçağı. Bi mezarda biri hapiste. İşin içine gerçek psikopat girdi mi işler değişiyor.

• Korkmamaya ve sakin kalmaya çalışırım

Dalarsam döverler korkarsam döverler dayak sorun değilde öbürü sıkıntı ama seviyosam vazgeçmem abi gören adamda anlasın bi zahmet yani
  • Öldürürüm.
  • quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Bu durumda ne yapacağın kıza olan sevginle doğru orantılıdır. Eğer eften püften üç beş günlük birşey ise hiç riske bile giresin gelmez zaten. Ama hakikaten seviyosan öyle bi cesaret gelir ki o kızı savunacağım diye. Kendini tanıyamazsın. Yaşadık ki söylüyoruz..

• Yerse olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

quote:

Sen nediyon balım, öperler seni bil istedim
  • quote:

quote:

quote:

özr dlerim komserim kardeşm yazmış döwdm onu bn bn adanıları çk sewrm nolr bişe yapmayn dua ederm sze nlur affedin i günler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-77293B3E8

quote:

quote:

quote:

özr dlerim komserim kardeşm yazmış döwdm onu bn bn adanıları çk sewrm nolr bişe yapmayn dua ederm sze nlur affedin i günler..

Alıntıları Göster
    benzeri bir olay benim de başımdan geçti. kızla ilişkiye başlamak üzereydik. eski sevgilisinin kızın başına bela olduğunu öğrendim. bunun üzerine kızla buluşmadım. çünki buluşsaydım ona çıkma teklif edecektim. o da muhtemelen kabul edecekti. gerçi bu psikopata rağmen çıkma teklif edecektim ama strese girdim. inanın o stres çok kötü 1 gün zor dayandım. neyse sonuç olarak kıza çıkma teklif etmekten vazgeçtim. Şimdilik anlıyorum ki resmen Allah korumuş beni. çünki kızla çıkmaya başlasaydım ve o psikopat ayrıl deseydi gurur yapardım ve kızı sevmesem bile( ki seviyorum) hayatımı ortaya koyar ve savaşırdım. ve sonuç olarak ya mezara ya hapse giderdim. kız da başkasıyla evlenir ve mutlu olurdu.
    benim tavsiyem akıllı olun. psikopat tiplerle çıkan akılsız kızdan o psikopat kızın peşini bıraksa bile hayır gelmez. kız dediğin çıktığı kişiyi seçecek. peşine psikopatları takmayacak. zaten matematiksel olarak da öyle bir kızla mutlu olma ihtimali yok. sen ya mezara ya hapse gideceksin.
    modern ve elit kızlarla takılın.

• quote:

Orijinalden alıntı: eric cartman6167

benim aile aslında gerçekten çok büyük türkiyenin en büyük ailesi, hatta kürt aşiretleri b*k yemis yanında adam yerine koyup üzerlerine bile s*çmazlar o aşiretlerin en az benim korkmam lazım ama psikoloji işte adamı çökertiyor sonuçta hayatın mahvolacak sonunda

Öyleyse neyi düsünüyorsun kendin bulasmak istemiyorsan karşılığını alıp istediğini yapacak kisiler vardır elbet.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.