Şimdi Ara

BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
76
Favori
42.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
318 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler teravihten çıktım eve giderken yolda buldum önce korktum tişörtle aldım elime ama garip mazlum ilk defa gördüm canlı olarak tam uçamıyor biraz ürkek üç beş poz aldım bir iki gün evde bakarım sonra iyi olursa salarım olmazsa bi veteriner bulacam bakması için..

EDİT

-Beyler kıyma verdim su verdim fakat hiç tepki yok yemiyor gagasını fln açmıyor biraz ürkek gibi

-Kırıkkaledeki veterinerlerin hepsi ahır ve kümes hayvancılığında bilgililer papağanımı götürmüştüm anlayan bi veteriner çıkmadı

-Kanadını toparladı muhtemelen dün bi yere çarpmış veya bişey hırpalamış şu an iyi uçuyor

-Video isteniyor hiç tepki vermiyor gerçi çekerim fakat nasıl yükleyebilirim foruma en kolay şekilde

-Bir arkadaşımızın tavsiyesi ile doğa koruma ve milli parklar müdürlüğüne ulaşacam haftasonu olduğu için çıkmıyorlar telefona pazartesiye kadar kuş bende gibi belediyeye teslim etmeyi düşünüyorum

-Beyler kuşun tüyleri acayip derecede yumuşak pofuduk bişey uçarken konarken hiç ses çıkarmıyor gözünü kapattığını hiç görmedim harekette ettirmiyor güçlü tırnakları var doğası gereği bide hemen karanlık bi yer arıyor saklanmak için dolap köşelerine falan gidiyor

-Abi komedi bu kuş yaa manyak manyak pozlar veriyor

- Beyler bu arada kuşun kendine has hoş bi kokusu var elime sindi çok güzel kokuyor

SON EDİT

-Arkadaşlar kuşu kürdan yardımıyla kıyma ile doyurdum suyunu içirdim fakat bu seferde aşırı şekilde uçmaya başladı elimede gelmez oldu bende kendine zarar vermesin diye uygun bi yere götürüp saldım kuşu gayet güzel uçtu bi ağaç kovuğuna gizlendi uçmasında hiçbir sıkıntı yoktu..uçarken özgür hissetti resmen kendini

-Belki beslenilebilirdi çok güzelde bakabilirdim fakat eşimin kuş istememesi yüzünden daha geçen ay sultan papağanlarımı sahiplendirdim sağlık olsun bana bir günlük neşe kaynağı oldu

-Ciddi anlamda satın alma mesajları geldi yüksek paralar teklif eden oldu ama bilemiyorum doğru olan bu diye düşünüyorum kusura bakmayın

-Güzel mesajlarınız için teşekkür ederim saçma konular arasında konu dışının yüzü biraz gülsün istedim

-Resim çektiğim makinayı soranlar var telefonumla çektim Lg G2 kullanıyorum

-Son ss dh ye selam olsun
     BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !!
     BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !!
     BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esVed -- 3 Şubat 2015; 13:06:50 >

• kıyma ya da küçük parçalarla et ve tavuk verebilirsin kibrit kutusu büyüklüğünde. kuş ve fare türevi yedikleri için sorun olmaz baykuşlarda.
    ayrıca yerim onu ben
    not: gözlerinin altı ve gagasının akasında kalan bölgeyi kaşıyabilirsin. tüm kuşlar çok sever o bölgeleri. hemen mayışır, tüylerini kabartıp yanak çevirirler sana
  • çok tatlı yaaa
  • Vay be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tavuk etiyle besle

• Sondan 2. foto e-okul için mi?

• Bakislar efsane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RΣΛPΣR -- 12 Temmuz 2014; 4:38:15 >
  • Cok tatlii

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kargam Nasıl[Bol SS]
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Omzunuzda nasıl durdu :D Süper çıkmış Bayağı evcilleştirmişsiniz hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok tatlıymış cidden bende mi bitane bulsam
  • Anaaa çok tatlı

• ersanpars kullanıcısına yanıt
    ciddimisin hocam verebilirim fakat et yermi bunlar
  • Çok tatlı.
  • De bismillah lo bayadır gördüğüm en güzel konu

• Tavuk etlerini ufak dilimlere ayırıp verebilirsin.
  • Çok tatlı lan yerim

• Ahmet sen misin la
  • Kukumav kardeş o, veterinere götür o zamana kadar kıyma ver yesin. Çok tatlı
  • Nolur bana ver hep baykusum olmasini istemistim evin yanindaki uzun agaca tunerdi bitane baykusum var diye kendimi avuturdum

Edit: olum niye eksildiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6917628EB -- 16 Kasım 2014; 11:12:39 >
  • Şahsen benim gönlüm bunu doğaya salmaya el vermezdi Olum çok tatlı lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESvED1453

ciddimisin hocam verebilirim fakat et yermi bunlar

tabiki yer bizim bi tanidikta sizin gibi bulmustu elleriyle besledi tavuk eti yogunluktaydi

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.