Şimdi Ara

Beyler ben Azerbaycan'dayim. Egri oturup dogru konusalim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
5.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kardeşim taşlama olayını yapalı çok olduu,, geldikleri ilk 2011 2012 yıllarında durdukları kamptaki marketı soymaya calısıp yagmaladılar tasladılar polis dukkanın ıcıne gırıp kalkanla bekledı o zamanda onlarıda tasladılar

güneş gözlüğü kremi vermiyosn dıye doktorda dovduler olay cıkardılar yaw bunları goremeyen zaten ne dıyım kı

• Oy atmamışsın, konuşma hakkın yok senin.

Oy atmadığını en başa yazsaydın da boşu boşuna hayatımın 10 saniyesini yemeseydin.

• ProStr33t P kullanıcısına yanıt

Şu $€ işaretlerini harf olarak kullanmayın. İmladan şikayet ettim. Eğer düzgünce yazmaya korkuyorsanız yazmayın. Görüntü kirliliğide oluşturmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt
    Dolar ve Euro’ya dikkat çekmek için 2-3 tane bu tarz yorum attım. Küçük çocuklar gibi hemen öğretmene şikayet etmeye gerek yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ProStr33t P kullanıcısına yanıt

Bu aralar forumda bu yazı şekili moda oldu. Böyle böyle doğru düzgün yazan insan kalmıyor işte.

• Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt
    Haklısın ama benim niyetin başka idi. Yazım kurallarına dikkat etmeye çalışırım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProStr33t

Ekonomiden daha önemli sorun var. SURİYELİLER!!! 10-20 yıla terör eylemleri yapmazlarsa, polisi taşlamazlarsa gelin yüzüme tükürün.

En önemli sorun, kim gelirse gelsin iktidara bu sorunu çözmeli!

Açlık fakirlik biryere kadar, mesele ÜLKE!

• quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Azerbaycan dediğimiz yeri, yönetenler bir aile. Babadan oğula geçiyor. Sadece daha kültürlü ve modern bir aile. Fark bu.
    Azerbaycan'a mal satabilmek için, aracılara komisyon vermek gerekiyor.
    Böyle bir ülke oldukları için, o kadar doğal kaynaklara rağmen adam olamıyorlar.

Geçen reis tren de aliyev le iş bağlıyordu yaa bizim kolin inşaat var yapar gibisinden

aha videosu da bu

sen yazınca taşlar yerine oturdu ☺

• Azerbaycan ile aramızda öyle pek fark da yok abartmayalım. Bizim bir altımız bangladeş işte ordan hesap edin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cop kutusu bile turkiye be ver mehteri
    Beyler ben Azerbaycan&amp;#39;dayim. Egri oturup dogru konusalim

• geçen biri Londra'daki odasını gösterirken mutfağa da geçmişti, bulaşık makinesi fırın ve dolap Beko idi... burda bayağı tutuluyor bunlar diyordu.

• Bender B. Rodriquez kullanıcısına yanıt

kardeşim Avrupa'ya da geç, orayı da gör, fırsatın olursa dünyanın diğer ülkelerini de gör derim...

bu ülke bizim zaten, eninde sonunda yine burda olacağız / yada burda olmayı son nefesimizi burda vermeyi isteyeceğiz, ona şüphe yok.

ülkenin çok çalışkan insanları var, üreten insanları var... tabi zıddı da çok ama bu ülkenin bence asıl sorunu;

"partizanlık" ve "partileri rant kapısı görme eğilimi".

ülkeye partiden huzur gelmez, ülkesini-insanları düşünen çalışkan insanlardan huzur gelir..

• mtanhu kullanıcısına yanıt
    Adam akilli tek yorum seninki hocam. Tesekkur ederim haklisin. Ama insallah ulkemizi daha ileriye tasiyacagiz. Az kaldi inaniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Azerbaycan dediğimiz yeri, yönetenler bir aile. Babadan oğula geçiyor. Sadece daha kültürlü ve modern bir aile. Fark bu.
    Azerbaycan'a mal satabilmek için, aracılara komisyon vermek gerekiyor.
    Böyle bir ülke oldukları için, o kadar doğal kaynaklara rağmen adam olamıyorlar.

O kadar doğru söylediniz ki. TR'de çok Azerbaycan vatandaşı insan var. çoğu burayı zıplama yeri olarak görüyor. Avrupa - Amerika hayallerini süslemekte.

Azerbaycan da temel servis ücretleri (elektrik - ısınma - su vb) gayet makul ve uygun. Zaten toprağa çakmak tutsan yanıyor gibi bir şey. Ülkenin her yerinden petrol ve doğalgaz fışkırıyor. Ancak bütün bunların yönetimi Amerikan ve İngiliz şirketlerinin elinde. Hem Aliyev ailesi hem de Putin bu işlerden nemalanmakta. Çok farklı bir oligarşi var Azerbaycan da. Halkta gayet memnun ortamdan. Umurunda değil gibi takılıyorlar. Zaten 5-6 milyon nüfus vardı sanırım.

• Bizim gibi doğu toplumlari adam olmaz.
    Ne zaman insanlar oy vererek seçtikleri kişileri yiceltmeyi bırakır, kontrol etmeye denetlemeye sorgulamaya başlar o zaman değişir.
    Hiç kimse tlc izlemiyor mu?
    Adam ev yeniliyo. Dışını boyauacak. Belediye 3 alternatif sunuyor diyo. Her satışta gelip kontrol ediyo. Yönetmeliğe aykırı yaparsan hayvan gibi ceza yazıp evi de sattirmiyo.
    En basiti bu.
    Çöpleri ayrıştırma dan atarsan ceza yazıyorlar.
    Bizde nasıl? Hiçbir şeyin standardı yok. Herkes her şey kim kime dum Duma.
    Avrupa'da çiftçiler üreticiler kooperatife zorunlu üye oluyorlar.
    Kooperatif toprağının analizini yapıp birkaç alternatif sunuyor ekmen için. Cüzi bir fiyata tarım makine teçhizatları o kiraya veriyor. Hasat zamanı da seni tüccara ezdirmiyor. Çünkü tüm kooperatifler bir birlik olusturuyor. Tek fiyat var. Bizde nasıl? Tüccar gider köylüye. Şu fiyattan verirsen alırım.

• Herkes elini taşın altına koymalı da önce zihniyetin değişmesi gerekiyor. Aksi hâlde boşa çaba.

• Alıntı

metni:
    Eti hosbes var 4 manat 20 lira yapiyor

Bizim buranın Oreo Pisküviti gibin...

Edit : Şimdi fiyatına baktım yok daha da pahalısıymış. File markette ithal kurabiyeler var onlar gibi diyeyim.Beyler ben Azerbaycan&amp;#39;dayim. Egri oturup dogru konusalim 

Bunun gibi diyeyim ama Trendyol da 38,61 TL.

Beyler ben Azerbaycan&amp;#39;dayim. Egri oturup dogru konusalim

Amacım konuyu sulandırmak değil, Benzer durumu bizde yaşıyoruz. Bizde farklı açılardan yaşıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahcey -- 23 Haziran 2021; 10:20:24 >

• @12 Angry Men

sen ne düşünüyorsun ?

• Beyler ben Azerbaycan&amp;#39;dayim. Egri oturup dogru konusalim

• e_capkan kullanıcısına yanıt

Konu ne hocam ? Özet geçebilir misiniz? Ben de şu an bakü’deyim. Beyler ben Azerbaycan&amp;#39;dayim. Egri oturup dogru konusalim 

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.