< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bender B. Rodriquez -- 21 Haziran 2021; 11:20:58 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Beyler ben Azerbaycan'dayim. Egri oturup dogru konusalim
-
-
Ekonomiden daha önemli sorun var. SURİYELİLER!!! 10-20 yıla terör eylemleri yapmazlarsa, polisi taşlamazlarsa gelin yüzüme tükürün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProStr33t -- 22 Haziran 2021; 14:32:43 > -
Azerbaycan Gürcistan Irak Suriye Bosna Makedonya Arnavutluk Kosova buralar Osmanlı'dan dolayı Türkiye'nin arka bahçesi ürünlerimizin satılması normal.
-
Azerbaycan dediğimiz yeri, yönetenler bir aile. Babadan oğula geçiyor. Sadece daha kültürlü ve modern bir aile. Fark bu.
Azerbaycan'a mal satabilmek için, aracılara komisyon vermek gerekiyor.
Böyle bir ülke oldukları için, o kadar doğal kaynaklara rağmen adam olamıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazının tamamını okudum. Alıntı yapıyorum:
Akp liyim diyene reis iyi derdim
Başka sözüm yok. İsyan etmeye devam et hocam sen Azerbaycan'dan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 21 Haziran 2021; 11:37:23 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilader yanlis oldugunu anladigim icin bu konuyu actim zaten.
Azerbaycan'dan ne bekliyordunuz ki zaten?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bender B. Rodriquez
Bilader yanlis oldugunu anladigim icin bu konuyu actim zaten."Yaşamadan anlamama" ısrarının pişmanlıklarına, yeniden şahit olduğumuz bir vaka daha .
İş işten geçti artık Geçmiş olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 21 Haziran 2021; 22:13:1 >
Azerbaycan'da kişi başı satın alma gücü Türkiye'den düşük zaten... Türkiye'deki hayatın iyi olduğunu söylemek için Bangladeş senegal'e de gidilebilir
Adamlarda 70 yıl komünizm vardı 30 yıldır da bir aile... Bizde ise 1960-1983 kızıl komünistlerle kavga 2010-2021 yeşil sosyalistlerle kavga dönemi var... Bu dönemler olmasa en kötü italya-kanada ayarındaydık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 21 Haziran 2021; 14:10:57 >
Burası Türkiye
Doğru oturup eğri konuşulur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet. bu konuda katılıyorum. açtığım konuda yalan haber diye iftira atman gibi.
Yazdığını tatbik ediyorsun.
-
Lan oğlum başlıkta 10 sikke yazıyor(du),haberde 20 sikke yazıyor(du)
Hangisine inanayım
Şimdi baktım başlık değişmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4020D9D24 -- 21 Haziran 2021; 14:31:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bizim Türk milletinde değişik bir huy var, yetkiyi gücü aldıktan sonra değişiyorlar bir süre sonra. Türkmenistan’da da durum çok kötü, Azerbaycan’da da Türkiye’de de. Tesadüf değil, kanımızda güç ve zenginlik hevesi akıyor. başa gelen gitmiyor, yiyor da yiyor. Bu alışkanlıkları aşmış birisi gelir mi bilmiyorum
17 devlet kurup 16 sını batırmış insanlarız biz ,
ve bu gidişle sonuncuyuda batıracağız
-
Bizdeki kadar vergi var mı
Bosch en boktan malları içeriye satıyor sanırım bize de 3 yıl gidiyor
Biz üretiyoruz satıyoruz ama nedense zenginleşmediğimiz gibi sürekli borcumuz artıyor.
İyi kötü birşeyler üretiliyor ta 1960'lardan beri başladık ama bir yere varamadık.
-
İçeriğin ilk cümleleri direk ofsayt. Ulan tr den kaçacam diye gidip eski komünist bir arpa yol almış ülkeyemi kaçtın. Fakir doğu ülkesinde ne var arkadaş. Bir yabancı ülkeye inşaat ameleleri gibi sadece para biriktirmeye gidersen olacağı bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben sero -- 21 Haziran 2021; 23:10:6 >
quote:
Orijinalden alıntı: Ben sero
İçeriğin ilk cümleleri direk ofsayt. Ulan tr den kaçacam diye gidip eski komünist bir arpa yol almış ülkeyemi kaçtın. Fakir doğu ülkesinde ne var arkadaş. Bir yabancı ülkeye inşaat ameleleri gibi sadece para biriktirmeye gidersen olacağı bu.Ben de onu diyecektim. Kaça kaça azerbaycana mı kaçmış, biraz daha kassa irana hindistana kaçacakmış
-
Burasi merdivenin ilk basamagi. Burdan zaten avrupaya gitmek istiyordum ama simdi vazgectim donecegim turkiyeye onu soylemek istiyorum. Tasina topragina gelmedim buranin zaten
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Azerbaycan dediğimiz yeri, yönetenler bir aile. Babadan oğula geçiyor. Sadece daha kültürlü ve modern bir aile. Fark bu.
Azerbaycan'a mal satabilmek için, aracılara komisyon vermek gerekiyor. Böyle bir ülke oldukları için, o kadar doğal kaynaklara rağmen adam olamıyorlar. |
Yazının tamamını okudum. Alıntı yapıyorum:
Akp liyim diyene reis iyi derdim Başka sözüm yok. İsyan etmeye devam et hocam sen Azerbaycan'dan. |
"Yaşamadan anlamama" ısrarının pişmanlıklarına, yeniden şahit olduğumuz bir vaka daha . İş işten geçti artık Geçmiş olsun |
Ekonomiden daha önemli sorun var. SURİYELİLER!!! 10-20 yıla terör eylemleri yapmazlarsa, polisi taşlamazlarsa gelin yüzüme tükürün. |
Burası Türkiye
Doğru oturup eğri konuşulur |
Azerbaycan'da kişi başı satın alma gücü Türkiye'den düşük zaten... Türkiye'deki hayatın iyi olduğunu söylemek için Bangladeş senegal'e de gidilebilir
Adamlarda 70 yıl komünizm vardı 30 yıldır da bir aile... Bizde ise 1960-1983 kızıl komünistlerle kavga 2010-2021 yeşil sosyalistlerle kavga dönemi var... Bu dönemler olmasa en kötü italya-kanada ayarındaydık |
Benzer içerikler
- fissler boykot mu
- esad neden sevilmiyor
- adnan menderes uçak fabrikasını kapattı
- pasaport kayıtlı telefon alınır mı
- en cahil ülkeler sıralaması 2024
- yurtdışı alışveriş limiti
- yurtdışından telefon getirmek
- fiat 600 fiyat
- devletin ücretsiz yazılım kursu
- e devlet plaka kayıp başvurusu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X