agalar +7 salamnder vardı yan char ı bıraktım ozaman aldım +7 kukry le degistim asas tım dogru mu yaptım??
quote:Orijinalden alıntı: bLuEnT_TRoyunu bırak benceAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: bLuEnT_TR oyunu bırak bence kesinlikle
quote:Orijinalden alıntı: LioNiNaCaGequote:Orjinalden alıntı: bLuEnT_TR oyunu bırak bence kesinlikle Alıntıları Göster kötü girmiş sana
quote:Orijinalden alıntı: ___HaKaN___hangi serwerdasın?quote:Orjinalden alıntı: ___HaKaN___ hangi serwerdasın? hangi serverda olursa olsun bence kötü yapmış.
quote:Orijinalden alıntı: LeTh3quote:Orjinalden alıntı: ___HaKaN___ hangi serwerdasın? hangi serverda olursa olsun bence kötü yapmış.Alıntıları Göster bence sen şimdi ctrl+w yap soora KO yu bilgisayardan sil keyfine bak
bence de çok yanlış yapmışsın salamanderı koysan rahat 50 mden gider +1 kukry 2 m geçmiş olsun takma kafana
quote:Orijinalden alıntı: Alpbence de çok yanlış yapmışsın salamanderı koysan rahat 50 mden gider +1 kukry 2 m geçmiş olsun takma kafanasalamnderi 50 den koyardın hemen giderdi walla +5 mirage bile alırdın (serverine göre degişir +6 da alabilirsin )
quote:Orijinalden alıntı: Guest-DBADFA1C8salamnderi 50 den koyardın hemen giderdi walla +5 mirage bile alırdın (serverine göre degişir +6 da alabilirsin )Alıntıları Göster aga lar 5m ye 2 saat de almadılar 15m den kukry yi 1 saat de sattıolar
quote:Orijinalden alıntı: LioNiNaCaGequote:Orjinalden alıntı: bLuEnT_TR oyunu bırak bence kesinlikle Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: megsnl1 quote:Orjinalden alıntı: bLuEnT_TR oyunu bırak bence kesinlikle +1
quote:Orijinalden alıntı: LeTh3quote:Orjinalden alıntı: ___HaKaN___ hangi serwerdasın? hangi serverda olursa olsun bence kötü yapmış.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: LeTh3 quote:Orjinalden alıntı: ___HaKaN___ hangi serwerdasın? hangi serverda olursa olsun bence kötü yapmış. %100 katılıyorum
quote:Orijinalden alıntı: ße®kquote:Orjinalden alıntı: megsnl1 quote:Orjinalden alıntı: bLuEnT_TR oyunu bırak bence kesinlikle +1Alıntıları Göster yaw 1.Adam asassin deil mi? 2.Münasip bi tarafına sokamıyabilir(doludur belki ) 3.Bu bi çelişkimidir bu üçünü istiom
quote:Orijinalden alıntı: feroliiiiiaga lar 5m ye 2 saat de almadılar 15m den kukry yi 1 saat de sattıolarAlıntıları Göster keske değişmedenönce bi pazarı gezseydin neyse sağlık olsun
quote:Orijinalden alıntı: banko77keske değişmedenönce bi pazarı gezseydin neyse sağlık olsunAlıntıları Göster bırak oynama sen