Bildirim
Beyler bi yardım ederseniz sevinirim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Dostum anakartı z97 serisi bir model seçmişsin işlemcin oc olmuyor h97 pc mate alabilirsin
Seçtiğin ssd sorunlu bir seri onu değiştirsen daha iyi olur
Daha ucuza getirmek için sinerjiden toplamayı dene bence
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
eyv. kardeşim bu arada oc kesinlikle yapmicam bu arada ssd kingston mı kötü kingstonın hyperx'ini alsam nasıl olur yada bu nasıl bir ssd
http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-250gb-850-evo-sata-30-okuma-540mb-yazma-520mb-ssd.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakyavuz28 -- 24 Temmuz 2015; 21:55:57 > -
Samsung 850 evo ve kingston hyperx en çok tercih edilem ssdler dostum ikiside seni üzmez
Sinerjiden fiyatlara baktınmı ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
baktım teşekkür ederim bir sorum daha var kapıda ödeme seçeneği varmı sinerjide -
Olması lazım yarın arayıp kesin bilgi alabilirsiniz fiyatı dahada düşürmek isterseniz galax ekran kartına da bakabilirsiniz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X