Şimdi Ara

beyler bir bakın sistem iyimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Abit NF7-S anakart
    80 gb hafıza
    amd athlon 2500+ işlemci stage 300w psu
    samsung cdrw
    cooler master cpu soğutucusu
    256mb ddr 400mhz
    beyler sizce bu bilgisayardan neyleri değiştirmeliyim onların yerine ne almalıyım

• Öncelikle belleği değiştirmelisin. En az 512mb olsun toplam miktar. 1gb olursa daha da iyi olur.

Ekran kartı sana yetiyor mu bilemiyorum. Öneri için bütçeyi belirtmelisin.

İşlemci iyi(senin için yeterli mi bilemem)). Daha da iyi olması için fsb'sini 200 yapıp 3200+ olarak kullanabilirsin(tabii bellek de önemli).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 26 Ocak 2006 16:05:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castle Bravo

Öncelikle belleği değiştirmelisin. En az 512mb olsun toplam miktar. 1gb olursa daha da iyi olur.

İşlemci iyi(senin için yeterli mi bilemem)). Daha da iyi olması için fsb'sini 200 yapıp 3200+ olarak kullanabilirsin(tabii bellek de önemli).
    Sistemi ne için topladığını yazsan iyi olur. Çünkü oyun için topladınsa çokk pasif kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R4V3N

Sistemi ne için topladığını yazsan iyi olur. Çünkü oyun için topladınsa çokk pasif kalır.

Alıntıları Göster
    oyun için yardım istiyorum yoksa bu makine ders filan işini gorur ayrıca o fsbyi nerden 200 yapıp 3200+ ya cekecem 3200+ya cekmeyi biliyomda bütcem ekran kartı için 200 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismilazım -- 26 Ocak 2006 16:39:02 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    oyun için belleği en az 1gb yapman lazım ekran kartı da 6600 gt işini görür ama bütçen ne kadar bilmek lazım,işlemciyi 3200e çekmen için overclock yapman lazım bilmiyorsan bulaşma yakarsın anakartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Tyler Durden__

oyun için belleği en az 1gb yapman lazım ekran kartı da 6600 gt işini görür ama bütçen ne kadar bilmek lazım,işlemciyi 3200e çekmen için overclock yapman lazım bilmiyorsan bulaşma yakarsın anakartı

Alıntıları Göster
    yardım edin beyler haydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismilazım

oyun için yardım istiyorum yoksa bu makine ders filan işini gorur ayrıca o fsbyi nerden 200 yapıp 3200+ ya cekecem 3200+ya cekmeyi biliyomda bütcem ekran kartı için 200 ytl

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ismilazım

oyun için yardım istiyorum yoksa bu makine ders filan işini gorur ayrıca o fbsyi nerden 200 yapıp 3200+ ya cekecem 3200+ya cekmeyi biliyomda bütcem ekran kartı için 200 ytl

Bütçen kısıtlı ise ram'i şu anlık 512mb yap daha sonra 1gb yaparsın. Ekran kartı ise bütçe kasabilirsen "6600gt" yoksa "6200" "6600" ler işini görür

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

oyun için yardım istiyorum yoksa bu makine ders filan işini gorur ayrıca o fbsyi nerden 200 yapıp 3200+ ya cekecem 3200+ya cekmeyi biliyomda bütcem ekran kartı için 200 ytl

Bütçen kısıtlı ise ram'i şu anlık 512mb yap daha sonra 1gb yaparsın. Ekran kartı ise bütçe kasabilirsen "6600gt" yoksa "6200" "6600" ler işini görür

Alıntıları Göster
    hadi beyler yardım lütfen

• quote:

hadi beyler yardım lütfen

Alıntıları Göster
    bence de biraz pasif kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: |LeGenD|

bence de biraz pasif kalmış

Alıntıları Göster
    işlemci iyi olsun.oyun için bile olsa ram ve ekran kartı gibi bileşenleri daha sonradan güçlendirebilirsin.örneğin şimdilik 512 veya 256 olsa bile daha sonradan 1gb'a çekebilirsin.
    Ama işlemci öyle bir parça değil.bu yüzden başlangıç için işlemci gibi parçaları yüksek al!!!!
  • quote:

işlemci iyi olsun.oyun için bile olsa ram ve ekran kartı gibi bileşenleri daha sonradan güçlendirebilirsin.örneğin şimdilik 512 veya 256 olsa bile daha sonradan 1gb'a çekebilirsin.
    Ama işlemci öyle bir parça değil.bu yüzden başlangıç için işlemci gibi parçaları yüksek al!!!!

Alıntıları Göster
    kardeş ben sadece ram,ekran kartı,cdrw değiştirmeyi dusunuyom kararım yerindemi tek ekran kartı hususunda caresizim 200ytl ekran kartı için ayırdım tavsiyeler beyler ben bu sistemi geçen sene topladım call of duty 2 farcry vs oyunları gayet iyi aynatıyor ama pasif kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismilazım -- 26 Ocak 2006 18:15:23 >

• quote:

kardeş ben sadece ram,ekran kartı,cdrw değiştirmeyi dusunuyom kararım yerindemi tek ekran kartı hususunda caresizim 200ytl ekran kartı için ayırdım tavsiyeler beyler ben bu sistemi geçen sene topladım call of duty 2 farcry vs oyunları gayet iyi aynatıyor ama pasif kaldı

Alıntıları Göster
    beyler cevap lütfen
  • quote:

beyler cevap lütfen

Alıntıları Göster
    yardım bekliyorum beyler acill
  • quote:

yardım bekliyorum beyler acill

Alıntıları Göster
    Ekran kartı olarak bulabilirsen düz 6600 iyi olur. İkinci el düşünürsen 9800pro veya xt olabilir.
  • quote:

Ekran kartı olarak bulabilirsen düz 6600 iyi olur. İkinci el düşünürsen 9800pro veya xt olabilir.

Alıntıları Göster
    BUNLARIN FİYATLARI NEY
  • quote:

BUNLARIN FİYATLARI NEY

Alıntıları Göster
    quote:

BUNLARIN FİYATLARI NEY

İkinci el 9800pro'lar 140 tl civarıydı yanılmıyorsam.

6600 agp bulmak zor . Fiyatı 110$+kdv'den 130$+kdv'ye kadar değişiyor.

http://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/detayli_bilgi.php?s=7Z8Au353kKDGYpfCRNGe9efnZSM96T&ad=ekran_karti&ur_no=505

Bu kart fiyat olarak iyi. Daha iyi markalar 120-130$+kdv arası. Umarım bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 26 Ocak 2006 20:04:12 >

• quote:

quote:

BUNLARIN FİYATLARI NEY

İkinci el 9800pro'lar 140 tl civarıydı yanılmıyorsam.

6600 agp bulmak zor . Fiyatı 110$+kdv'den 130$+kdv'ye kadar değişiyor.

http://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/detayli_bilgi.php?s=7Z8Au353kKDGYpfCRNGe9efnZSM96T&ad=ekran_karti&ur_no=505

Bu kart fiyat olarak iyi. Daha iyi markalar 120-130$+kdv arası. Umarım bulabilirsin.

Alıntıları Göster
    ATİ NİN ONERDİĞİN 256LIKMI 128 LİKMİ

• quote:

ATİ NİN ONERDİĞİN 256LIKMI 128 LİKMİ

Alıntıları Göster
    BEYLER YARDIM

• quote:

Öncelikle belleği değiştirmelisin. En az 512mb olsun toplam miktar. 1gb olursa daha da iyi olur.

quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

aynen katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: omero06

quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

aynen katılıyorum

Alıntıları Göster
    beyler yardım lütfen

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.