gunz a giriom herşey normal çalışıo ve oynuo bi tane oyuna giriom agent error:agent not avaible die ne demek biri yardım etsin offf delircemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
AE portlarla alakalı. options'dan port ayarlarını yapman lazımda.Ayarların nasıl oldugunu bilmiyorum.
optionsdan değil canım... modemin içine girip oyunun portları olan 7000~8000 i açman gerekli private serverler için port değişir ona göre ayarlarsın örn: LGnin portu 800
ya port açık zaten hem 7700-7800 o 7000 8000 deil açtım ben port gene de bu hatayı verio offfffff oynayamıom 2 gündür ne güzel lwl kasıodum:D
o zaman quest serverlere girme AE genelde quest serverde alırsın (IJJI için sadece) gir match 1-2 orda NAT alırsın NAT alınca gene bağlanır ama 50 ~ 100 ping oynar hern e kadar 7000~8000 diye hatırlıyoduysamda 7700~7800de olabilir
quest yapabiliom sadece adamlarla savaşamıom port ları sildim bida açcam biri bana yardım etsin msn adresim
ok yada söle msn ni ben ekliyim TheKinQ bida açacam port sen yardım edersin biliosan
port açma olayı modeminin markasıyla alakalı bişey US Robotics varsa yardım ederim msn profilde yazıcaktı ama bilmiyorum eklersin gunz_turb0lov3r@hotmail.com ve thekinq@w.cn
ekledim msn ni:D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme