Şimdi Ara

beyler biri bana yardım etsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gunz a giriom herşey normal çalışıo ve oynuo bi tane oyuna giriom agent error:agent not avaible die ne demek biri yardım etsin offf delircemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

• AE portlarla alakalı. options'dan port ayarlarını yapman lazımda.Ayarların nasıl oldugunu bilmiyorum.
  • optionsdan değil canım... modemin içine girip oyunun portları olan 7000~8000 i açman gerekli private serverler için port değişir ona göre ayarlarsın örn: LGnin portu 800
  • ya port açık zaten hem 7700-7800 o 7000 8000 deil açtım ben port gene de bu hatayı verio offfffff oynayamıom 2 gündür ne güzel lwl kasıodum:D

• o zaman quest serverlere girme AE genelde quest serverde alırsın (IJJI için sadece) gir match 1-2 orda NAT alırsın NAT alınca gene bağlanır ama 50 ~ 100 ping oynar
    hern e kadar 7000~8000 diye hatırlıyoduysamda 7700~7800de olabilir
  • quest yapabiliom sadece adamlarla savaşamıom port ları sildim bida açcam biri bana yardım etsin msn adresim

emre67380@hotmail.com

ok yada söle msn ni ben ekliyim TheKinQ bida açacam port sen yardım edersin biliosan
  • port açma olayı modeminin markasıyla alakalı bişey US Robotics varsa yardım ederim msn profilde yazıcaktı ama bilmiyorum eklersin gunz_turb0lov3r@hotmail.com ve thekinq@w.cn
  • ekledim msn ni:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.