Arkadaşlar bayramdan sonra body e gitcem biraz zayıf ve çelimsiz bi duruşum var o yüzden gitmek istiyorum fakat eksi sözlükten arattırdım body işte cinsel gücü felan azaltır lafları felan vardı o yüzden korktum walla evdeki bulgur hesabı neyse şimdi biraz tırstım gitmelimiyim beyler aylıkta en fazla 30 ytl imiş belki merak eden vardır.!!!
Body nin bi zararı varmıdır.!!!
Boyun 1.80 in üzerindeyse git.
tam 1,80 20 yaşındayım
Bilinçli yapılan sporun zaraı değil yararı vardır. Bu olayı içine sinerek rahat rahat yapmak istiyorsan araştır ve öğren. Bir çok hastalığa iyi gelen bir spor dalıdır Bodybuilding. İllaki iğne yada ilaç alman şart değil, tamamen doğal ürünler ile gayet iyi bir vücut sahibi olursun. Dinç kalırsın, sağlıklı olursun.
body bence kas şişirmek sadece. Vücudu şekle soktuğuna inanmıyorum açıkçası.
böyle cinsel gücü felan azaltır seylere inanma,profesyoneler gibi ilac ve benzer kullanırsan ve kendini yıllar boyu kaptırırsan,eh belki olur dostum senin yapıcan ne ki. sadece haftada 3-4 kere gidib body calışıcan. bunu 3 ay aktiv bi şekilde yaparsan,göze görülür bi gelişme kayedersin. ve cinsel gücünden bi şey kaybetmesin. Benim kardeşim masallah,sadece ağırlıklarla ilac sız iğnesiz baya bi geliştirdi. ve yaklaşık 5 yıldan beri yapıyor,ve cinsel gücü masalah.
Yani dert etme,body calışmak ruhen bedenen rahtlatır,ve spor yapmış olursun.
peki dostlar body e gidince yediğine içtiğine dikkatmi edecen yoksa ne bulursan yiyecenmi.!!! dikkat edceksen ne tür yiyecen body e gidenler mutlak vardır.!
ben de megadeth severim.. hastasıyım aslında!!! CErnunos u gordum aklıma geldi.
sporu, vücudu es geç, zaten yiyeceğine dikkat etmen lazım. Spor yapacağın için et ürünlerini bol tüket, kan yapacak yiyecekler ye, su iç ama söylendiği gibi abartma, ayarında iç. Tuz vs çok kullanma. Sebze falan. İğne, hap falan deneme bence. Doğal ilerle....
yok baba ne iğnesi ne hapı yaw ben manyakmıyım doğal en güzeli herşeyin doğalı güzel.!!! Yaw eğer beni biraz rahatlatcak ve güven getircek bişey olduğu için gitmek istiyom zaten evde yatıyom sayılır.!!!
yaw bide nedendir bilmem öküz gibi yiyorum kilo almıyorum bu yüzdende body git dediler kilo aldırır.!!!
BABA SAKALLAR ÇIKIYO YAVAŞ YAVAŞ SAÇLARI UZATIYORUM BİRAZ BİDE VUCUD YAPTIMMI SURAT ZATEN GÜZEL DEĞMER KEYFİME OLACAK İNŞALLAH !.
<Body Cinsel gücü azaltsaydı şimdiye ksır olmuştum. Dostum bilinçli yapar iyi beslenirsen çok estetik bir vücüdün ve güçlü olursun.Yalnız şunu söyleyeyim. Beslenme yoksa istersen 10 sene çalış genede bi .ok yapamassın.Bu iş %70 beslenme %30 antrenmandır.Protein ağırlıklı besleneceksin.GÜnde 3 öğün deil 5-6 öğün yiyeceksin.Bol bol yumurta,tavuk türü bol proteinli besinler tüketeceksin eğer çok çalışıp beslenmessen olan kasınıda kaybedersin ona göre.
quote:
Orjinalden alıntı: Carters
Arkadaşlar bayramdan sonra body e gitcem biraz zayıf ve çelimsiz bi duruşum var o yüzden gitmek istiyorum fakat eksi sözlükten arattırdım body işte cinsel gücü felan azaltır lafları felan vardı o yüzden korktum walla evdeki bulgur hesabı neyse şimdi biraz tırstım gitmelimiyim beyler aylıkta en fazla 30 ytl imiş belki merak eden vardır.!!!
Body nin bi zararı varmıdır.!!!
Yaşın uygun başlamak için.
İyi bir salona gittiğinden emin ol. İğne falan olayına sakın girme. Karbonhidrat tozu ile protein alsan da olur almasan da. İyi beslenirsen ek ıvır zıvır şeyler almana gerek kalmaz.
Ağırlıklara birden yüklenme.
Beslenmeye gelince, dengeli beslen yeter. Et de lazım vücuda sebze meyve de. Cips falan filan yeme. Süt iç. Bol su iç. Vitamin falan al arasıra. Öğünler arasında biraz atıştır. Metabolizmanın hızlanmasına faydası oluyor yanlış hatırlamıyorsam. Sabah kahvaltı, yulaf ezmesi gibi besinler iyi enerji verir. Yeterli protein aldığından emin ol. Antremandan sonra kasların yenilenmesi için çok önemli protein. Bu arada, bol bol yumurtayı sarısıyla birlikte yersen kaş yaparken göz çıkartırsın.
Her şeyden önce kendi araştırmanı yapmaya başla. Her öğüt verenin söylediği doğru olmayabilir(Buna bende dahilim istemeden de olsa söylediklerim arasında yanlış bilgiler olabilir. ). Nette bu konuda bayağı bilgi var. Kendini olabildiğince bilgilendirmee çalış.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme