Arkadaşlar dayım bora almayı düşünüyor ama 16 valfe olanlardan ne zman boralarda 16 valfe kullanıldı? ve bora performansyakıt tüketimi v.b. özelliklerini söylerseniz sevnirim bi pacificler varmış o modellerin özelliği ne golf pacific de avr da ondan sordum
dostum kaliteli konforlu güzel bir araç 16v seçeneği 2001in sonunda geldi o yüzden sanırım 2002 modellerden itibaren bulabilirsiniz 0-100 hızlanması 11sn nin altında ve bu bence gayet iyi bi değer yakıt tüketimine gelirsek test tüketimi yaklaşık 8.5lt ve bu değer rakiplerinden çok da farklı değil bagajı gayet geniş ama arka koltukları arabanın cüssesinden beklenmeyen bi şekilde dar ama çok iri insanlar değilseniz rahatça sığabilirsiniz bence sizi çoğu konuda tatmin eder kolay gelsin
Arkadaşım bencede al ben de geçen hafta pazartesi günü aldım 2004 bora pasific ve inanılmaz memnunum helede geniş araba seviyorsan kesinlikle tatmin edecektir. İçine otruduğun zaman yumuşak bir hava hissediyorsun konforun getirdiği bir hava bence bu hızlanma gerçekten iyi sınıfına göre ve yakıt tüketimi tamamen senin kullanmaa bağlı ben 1 depo full 98 oktan shell aldım arabyı ilk aldığımda ve acemiliğim var artı baya da gezdik şuan 320 km. yapmışım depoyu fullediimden beri daha yeni %50 ye indi yani 1 depo ile ortalama 600 km. falan yapabilirsin ki benim acemiliğim var onu atarsam birazda kastırırsam daha da az yakabilir. diyorum ben
arkadaşımın borası var ve cocuk isyanlarda. cunku ailesiyle biniyor arabaya ve araç cok dar. bu uyarıyı unutma bence ama diğer ozelliklerinden memnun. genişlik ve duz arka zemin arıyorsan en iyisi civic.
Ben arabayı yeni aldım hocam 2001 bora 8v otmatik comfortline son derce memnunum bi tek biraz sağlam yakıyo ama onun dışında verdiğin parayı sonun a kadar hakeden bi araba , denilidiği gibi arka taraf biraz dar ama cok ta değil alınır bi araba ki zaten ben aldım
hayırlı olsun abi ben 16 valve den aşşasını tavsiye etmedim dayıma siz ne dersiniz?
tavsıyele yurucek bısıd eyıl buda su demektır 8v ıle 16v arasında 10-15 bın farkeder kılometrede maksımum oda 8v dusuk devırde serı 16v buyuk devırde serıdır.abartıldıgı gıbı bı durum yok yanı 16v 350 aykar 8v 300 yakar gıbı bır dururm yok suan jetta da bıle 8v secenegı var ve boralarda 2001 sonundan ıtıbaren 2 motor secenegı oldu 8v-16v secenegı ama golflerde 2002 den ıtıbaren 16v olarak cıktı.bence 8v senı performansız bırakır cok yaktırrı dıye bısı yok en temız arac nasıl bulursan ona bakın derım :)
arkadaşım bora gerçekten kaliteli bi araba o arabanın hastasıyım bence al !!!
arkadasımda var en son cıkanlardan pacific modeli ve 16V lısı arkadasım 190 boyunda aracın darlıgından söz ediyordu... Ve onu en cok üzen 32,000 YTL verdigi Borasında arka kapılarda hoparlör yoktu ve servise sölediinde bunalrda hoparlör yok sonradan siz taktırıosunuz demişşş Arkadasım haricinde cok yaktıgını ve performans oalrak düşük oldugunu biliyorum... Birde bora ve selefinin oldugu yıllarda dergide sınıfında sonuncu arac secildigini hatırlıyorum dergiyi bulamadım ama autoshow du sanırım....Malzeme kalitesi ve işçilik olaraksa selefine göre üstündür...Benim sahsi görüsrüm BORA yerine ASTRA sedan veya FOCUS sedan düşün derim
quote:
Orjinalden alıntı: __RaVe__®
arkadasımda var en son cıkanlardan pacific modeli ve 16V lısı arkadasım 190 boyunda aracın darlıgından söz ediyordu... Ve onu en cok üzen 32,000 YTL verdigi Borasında arka kapılarda hoparlör yoktu ve servise sölediinde bunalrda hoparlör yok sonradan siz taktırıosunuz demişşş Arkadasım haricinde cok yaktıgını ve performans oalrak düşük oldugunu biliyorum... Birde bora ve selefinin oldugu yıllarda dergide sınıfında sonuncu arac secildigini hatırlıyorum dergiyi bulamadım ama autoshow du sanırım....Malzeme kalitesi ve işçilik olaraksa selefine göre üstündür...Benim sahsi görüsrüm BORA yerine ASTRA sedan veya FOCUS sedan düşün derim
arkadaşının borasımıydı şu 2 tane hoperlor çıkan
ewet mersinli kendisi üniden arkadasım aracını seviyor ama cok eksii oldugunuda kabulleniyor
pasific modellerde maalesef donanım eksiklikleri var. bunu diğer araçlarla fiyatı dengelemek için yapıyorlar. ama ne olursa olsun BORA yerine gidip de ASTRA almam. Hadi vectra tamam da astra olmaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme