Şimdi Ara

Beyler bu filmi hatırlayamazsam delirecem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi film vardı(çok klasik başlangıç oldu ama) bi adam zengin işadamıydı sonra işadamalrı arasında oynanan bi oyun öneriyolardı ama bilgisayar oyunu değil adam bi ofise gidiyodu kaydoluyodu oyuna sonra işte hayatında değişik olaylar oluyodu oyun yüzünden oyunu istemiyorum diye ofise gidiyodu ofis kapanmış falan adam oyundan çıkamıyodu sonunda yine boyle oyun mu gerçek mi anlayamıyodu falan değişik bi filmdi. bu filmin adını hatırlayamıyorum ve arkadaşlarım benim şizofren olduğumu böyle bi filmin olmadığını söylüyolar. Hatırlayan varsa soylesin deli damgası yedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benjack -- 3 Şubat 2013; 17:45:08 >

• foruma bunun için kaydolmadım bu arada
  • hugo
  • o değil ya kimin oynadığını falan da hatırlamıyorum deliricem
  • Yok öyle bi film
  • Atın intikamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albert De Salvo -- 3 Şubat 2013; 17:51:30 >
  • the game

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whiskey -- 3 Şubat 2013; 17:51:10 >
  • Eternal sunshine of the spotless mind olabilir bi bak derim.Ayrıca konu yanlış yerde,geldiğin gibi gidicen.
  • the game olabilir sonunda kardeşini vurmak zorunda kalıyordu galiba ama aslında hepsinin oyun olduğunu anlıyorlardı
  • sekreter jale
  • Hangi film ?

(Felsefem 100 bu arada )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syronwar -- 3 Şubat 2013; 18:00:21 >
  • 15 gun tatilde hatirlarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayda sevişenler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • At ve kovboy var mıydı filmde ?
  • The Game
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.