Şimdi Ara

Beyler bu saç modelini yapıcam Berbere ne demeliyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Beyler bu saç modelini yapıcam Berbere ne demeliyim ?

Evet beyler saç modelı kafama uygun zaten elemanla benziyoruz birbirimize ama berbere ne demeliyim

• İyi bir berbere gitmezsen bunu apaci saci olarak algilayip apaci kesimi yapicaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç kasma kendini fotoğrafı çıkar yazıcıdan yapıştır aynaya bunu istiyorum panpa de :)
  • hocam yazıcıda kartuj olsa çıkarcam zaten çıkaramadım ıcın dedım :D Yanı sekıl olarak ne demelıyım ? amerıkan kesım var gerısınde ne demelıyım uzunluk felan fıkrım yok
  • at telefona resmi göster ürksün berber
  • saçtan anlayan yok mu vay be :D
  • o adamın berberiyle senin berber aynı kapasitede değil böyle şeylere özenmeyin o yüzden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

o adamın berberiyle senin berber aynı kapasitede değil böyle şeylere özenmeyin o yüzden.

+1

Ayrıca o saç sende öyle duracak mı ki?
  • apaçi de anlar
  • şu saçıda apaci yaptınız ya helal olsun beyler :D
  • Ne apaçısı ya :D

Bu saç bildiğin subay traşı :)
    Yalnız resimdeki kişinin saçları nemli, ince telli ve bir müdahale var. Kestirince aynı bu şekil olacağını sanma yani.
  • eğer ki saç rengin siyahsa hiç bulaşma
  • Kıyamam sana 3 de yapar o dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası sakız

Ne apaçısı ya :D

Bu saç bildiğin subay traşı :)
    Yalnız resimdeki kişinin saçları nemli, ince telli ve bir müdahale var. Kestirince aynı bu şekil olacağını sanma yani.

+1... çok zor bi traş değil, saç yapın uygunsa ve bu şekli verebileceksen kestir bu şekilde. saç rengi farklıysa bunun gibi durmayabilir
  • burak yilmaz de yeter
  • ben ilkokuldayken babam beni berbere götürür okul traşı derdi adamda hep bunu yapardı amerkan traşı,subay traşı de yapar aynısını.
  • elemanla herşeyimiz aynı sayılır :D türk şubesıyım beyler subay tıraşı dıyorum oyleyse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.