Bildirim
beyler bu x-trap hatası neden oluyor?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben sana x-trap ı söyleyim şimdi bilgisayarıma sağ tıkla sonra gelişmiş e tıkla ordan en üsteki ayarlara tıkla altaki seçeneği işaretle eklede sonra knight dosyalarından x-trap ı launcher falan koy uygula tamam o zaman olur ben denedim oldu eğer olamaz sa sonra onları işaretlerini sil yine uygula tamam de olur -
bunları yaptıktan sonra bil i yeniden başlat dio başlatayımmı yeniden?? -
oldumu yoksa başka yollarda var -
olmadı ya
bu dediklerini yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatmam lazımmı? yoksa uygula demem yeterlimi? -
bana oldu sen yap yine -
uygula dedikten sonra yeniden başlatmama gerek warmı bilgisayarı? -
Anaysaa kararı ile oun yasaklanır mı? Yuh her sallanana,söylenene inanma rkadaşım.Anayasa kararı diye bişey olmaz.Anayasada oyunun işi ne? -
aga anayasa kararı knight kapatılsın die deil
aynen şöle
çoçukları ve gençleri sosyal yaşamdan kopartıcı etkiye sahip sanal ortam oyunları çoklu oyunlar
zihinsel ve ruhsal gelişimlerinin düzgün ilerlemesi açısından zararlıdır
internet cafelerde oynatılması ve internete türk IP ile girilmesi yasaklanmıştır
bende IP hack war japon IP si ile giriodum geçen günlerde -
Bu en fazla mahkeme kararıdır olsa olsa (ondan bile şüpheliyim ama.)
Yani anayasa değil de mahkeme kararı denmesi lazım o zaman.Anayasa kararı diye birşey yoktur yani. -
anayasa ya bak knight yasak Allah korusun -
quote:
Orjinalden alıntı: bason41
anayasa ya bak knight yasak Allah korusun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X