Şimdi Ara

[b]Beyler buna bir çözüm bulun büyük abiler ablalar kafayı yicem artık...![/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yha koya giriorum 15 dk sonra pc kapanıor lütfen buna bir çözüm msn plusu sildim msn 8.5 i sildim knight online nin bütün ayarlarını en düşüğe getirdim yine aynı lütfen yardım pls hemen cevap bekliorum

• aynı sorun bendede oluyodu format at derim bu tür sorunlar programları yanlış yüklemelerden ayda dogru format atılmamaktan geliyo digerleride olabilir pc çok ısınıyo işlemci ve ram düşük se vs. vs. bence format at derim sonra bilgisayarcıya göster
  • kanka o çok uzun iş yha :S babam izin vermiorki bende öle diim de babam olmas dio:@:@
  • o zamn sil basdan yükle
    yine olmazsa babanı kandır
  • yok olede yapmıcam fan ı temizletcem sordun araştırdım fan dio millet sizce fanı temizletsem işe yararmı_?
  • Format Format .
  • format at derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazyroman321

yok olede yapmıcam fan ı temizletcem sordun araştırdım fan dio millet sizce fanı temizletsem işe yararmı_?

bilgisayarda temizlemediğim yer kalmadı fanı güç kaynağını hepsini temizledim ama aynıydı format attım kurtuldum
  • beyler ille format mı diosunuz bi deniim olmassa atcamda babama format atırcak bahane yok işte bahane lazım ki babam izin versin yoksa vermez
  • hocam ne format nede fan bende o sorunu yaşıodum. format attım 1 hafta sonra eski haline geldi sadece zaman uzadı 25 dk dayken 50 dakkada bir atmaya başladı sonra legalXp yükeldim. düzeldi 1 senedirde atmıo gayet güzel oynuyom...
  • slm kardeşim legaxp nasıl bişi ne yani o bi tanıtım yaparmısın..!
  • dark blue slm kardeşim bu legalxp işini merak ettim şu anda indiriorum msn varsa ver ekliim bana yardımcı olursa sevinirim
  • tahminimce işlemci ısınıyordur bios a gir orada işlemci ayarlarinda bi derece ayarı olacak onu biraz daha üst seviyelere cekersen mesela 85C ise 90 - 100 e fln cikarirsan en azından biraz daha yararlı olur ... tabi benimki sadece bi teori belki başka bir sorunu olabilir ..
  • kardeşim saol önerin için bios nerde bana detaylıca anlatırsan sevinirim
  • ßak karde$ ßendede rEset Atiordu ßen ßunLari yaptim oLay ÇözüLdü..

KasperSky Virus koruyucuyu indirdim..ßiLqiSayarin tüm heryerini Tarattim ßi kaç Virus ßuLdu onLari SiLdim..Sonra Ad-aware SE personaL adLi Virus koruyucuyu indirdim onLada Tarattim Sonra oyuna qirdim..reset feLan yoq..ßi dene derim %85 ßunLAri yaparsan düzeLir..Yardimci oLduySam Ne mutlu ßana..
    ;)
  • hocam geldim legalxp lisansız prolarını lisanslı hale getiriyor we programları kapatmıyor sende de lisansı biten bi kaç pro war heralde şimdi
    legalxp nasıl kullanılır çok basit ss leri war zaten anlatıor 3 adımda pc indeki lisansız olan prolar lisanslı oluor.
    sana direkt link wercem ordan indir we kur ondan sonra pc yi bi kapa aç yeterli
    işte linkhttp://www.indirdown.com/2007/01/03/legalxp.html
    indir we kur orda neler yapcanı tek tek yazıor sslere bakmayı unutma
    binevi pc ni orjinal hale getirior

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lDarkBLuel -- 21 Ocak 2008; 0:56:28 >
  • sorun fanların ömürünü doldurmuş olmasından kaynaklanıyor olabilir eger kasadan yüksek ses geliyorsa buna işaretir.böle durumda fan tam işlevini yerine getirmedıgı ıcın ısınan anakartın zarar görmemesi ıcın ya kendi kendine kapanır yada reset atar bu bu pcyı korumak ıcın
    pc kasasını temizle önce olmazsa fanları kontrol et olmazsa en son çözümün format olsun bence
  • sorun ramlerdende kaynaklanıyor olabilir...ben önceden 256 ram kullanıyordum sonradan 512 ram ekledim ve aldığım ramin 1 adresi var o hasaarlı olduğu için oyun oynarken veya başka bir işle meşgulken hiç beklenmeyen bir anda reset atıyor ramlerde bi değişiklik yenileme falan yaptınmı
  • aynı sorun bende var programları yanlış yukleme ve programlarn cakışmasında oluyormus bilgisayarcı calıştırdan birşeyler yaptı ama anlamdım şimdi süper ama pc ni kpatınca fişini çek aşırı yüklemedende olabiliyormus
  • Ya Plus Live eklentisi varsa sil.!Yada Windows Live Messenger'i sil.!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.