Böyle hırslı oyuncular olsun canımı yesinler yav yıllardır görmüyoruz bu tür futbolcuları.
böyle olsun gelsin beni de yesin.sorun değil .
Beyler adam hayatında böyle bir seyirci görmemiş, bunu da hesaba katın
Seyirci adını haykırdıkça adam müthiş hırslanıyor
Unutmayın Maldini ne demişti, "Burada 20 bin kişi olduğuna inanmıyorum. Yok böyle tezahurat" falan filan cart curt
Böyle taraftar sevgisi, taraftar gazı falan adamları fena gazlıyor ne yapsınlar...
Takım bir süreden beri oldukça ruhsuzdu. Özellikle geçen sene çok saç baş yolduk. O yüzden beni yüreğiyle oynayan futbolcu görünce çok çabuk benimsiyoruz fakat unutmamamk gerekir ki Lugano da yürekten oynardı. Bunun yanında hem kasap hem çirkefti. Bu işin sonucu bir adet luganoya çıkacaksa, istemem kalsın
quote:
Orijinalden alıntı: Seka_1905
Takım bir süreden beri oldukça ruhsuzdu. Özellikle geçen sene çok saç baş yolduk. O yüzden beni yüreğiyle oynayan futbolcu görünce çok çabuk benimsiyoruz fakat unutmamamk gerekir ki Lugano da yürekten oynardı. Bunun yanında hem kasap hem çirkefti. Bu işin sonucu bir adet luganoya çıkacaksa, istemem kalsın
Su anda oyle bir gidişat goremiyorum ama umarım dedigin gibi olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: O Rei
Beyler adam hayatında böyle bir seyirci görmemiş, bunu da hesaba katın
Seyirci adını haykırdıkça adam müthiş hırslanıyor
Unutmayın Maldini ne demişti, "Burada 20 bin kişi olduğuna inanmıyorum. Yok böyle tezahurat" falan filan cart curt
Böyle taraftar sevgisi, taraftar gazı falan adamları fena gazlıyor ne yapsınlar...
desene fener maçında çimleri değil fileleri de yer bu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme