Şimdi Ara

Beyler çok şey kaybediyorum nolcak bu iş help

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İİ geceler öncelikle Beyler biliyorum bu formda benm gibi çok war. utangaç , çekingen ve zavallı gibi görünen ama aslında hiç öyle olmayan insanlardan bahsediyorum.
    bu sene üni1. lojistik bölümüne geçdim. beyler benm derdim sadece kızlarla konuşamama . çok heycanlanıyom ulan çok kuruntu yapıyom elim ayağm titriyo
    benim sorunum galiba özgüven eksikliği. mrb ben yunus desem tavlıcağım çok kız bence.
    Ama diyemiyorum işde çok şey kaybettim hala kaybetmeye dewam ediyorum ulan yokmu şunun bir bileni.yaşadıklarımı yaşamış ve kurtulmuş biri
    Ya mesala kız bana bakıyor bakıyor bakıyor utancımdan kafamı kaldırıp gözüne bakamıyorum kardeşlerim . Ne yapmalıyım?
    Tanımadığım Bir kızın Yanına gidip Mrb ben Yunus demeyi çok isdiyorum.

• Yapılacak şey basit. Öncelikle kaçamak olarak bakacaksın. Yani gözüne değil kız bişeyle meşgulken bakacaksın yüzüne. Eğer farkedip sana bakacak olursa asla paniklemeyeceksin yanındakilerle konuşmaya başlayacaksın. Arada bakıcaksın eğer oda sana hala bakıyorsa dediğim gibi panik yok. Hem böyle kızlara karşı utangaçlığın geçer. Mesela ben de her kızla çok iyi çok güzel konuşurken tek bi kızla konuşurken kem küm ıh mıh edip kalıyorum kekeke cıcıcı diye. Bilirim yani. Kendine bi kız arkadaş bul. Ama sadece arkadaş. Kankan gibi konuş onunla. Ona alışırsın ve böylelikle diğer kızlara karşı da utanmaman gereken bir durumda utanmazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstüne gitmeden geçmez

• ya reddedilme korkusu ve azarlanma korkusu war . mrb ben yunus senin adın ney die sordğmda ' git burdan sanane' yada ' her kızaa böle yawşıyonmu' vb gibi çok olmsuz şeyler sölicekler die korkuyorum vakti zamanında 4 sevgiilm oldu ama onlar teklif etmişdi . arkadaş ortamnda tanşmşdık . hiç bir kızla ilk ben mrb demedim çok kötü oluyom kardeşlerm . hoşlandığm kızlar hep kaçıyo elimden bu huyum yüzünden.
  • Kaybetmekten korkma unutma kaybettiginde degil,vazgectiginde yenilirsin

• Gına geldi şu asosyallerin yardım çığlıklarından,ve yapılan içi boş hiçbirşeye yaramayan yorumlardan,yapabileceğiniz birşey yok kardeşim ne yaparsanız yapın düzelmezsiniz,yapınız böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constantius -- 30 Eylül 2014; 4:33:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michu

Gına geldi şu asosyallerin yardım çığlıklarından,ve yapılan içi boş hiçbirşeye yaramayan yorumlardan,yapabileceğiniz birşey yok kardeşim ne yaparsanız yapın düzelmezsiniz,yapınız böyle.

Yapilacal seyi soyleyeyim.hemen butun etrafinizdaki intermet agini yok edip teknolojik ne kadar cihaz varsa imha edeceksiniz. Akabinde dunyaya bakis aciniz zaten degisecek.. bu teknoloji mahvetti genclerimizi.yazik..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sana tek tavsiyem kızlarında erkekler gibi insan olduğunu bilmen. bu bana bakmaz şu bana bakmaz deme , denemekle birşey kaybetmezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AslanAvda -- 30 Eylül 2014; 5:03:31 >
  • axhen0505 A kullanıcısına yanıt
    vayy. Her korkduğumda aklıma getircem bu sözü kardeşm inş faydası olr çok güzel söz güven verdi
  • kardeşim böyle bi sorunumuz olmasa zaten açmayız eleşdirceğine bi fikir verde faydan dokunsun böle boş yapınca eline ne geçdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.