Şimdi Ara

beyler delıkanlılık kalmamış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugun bır kız arkımla sıtenın kafesınde oturuyoduk.bır tanesı bu arkadasıma yazmıs onceden kızda kabul etmemıs.bunlar benle kızı gorunce dayılandılar.7 kısıye 1 kısı bana dayılandılar ve bunu erkeklık olarak goruyolar. kıza yazanda dal gıbı bsy kendısı en arkada duruyo dıgerlerı onde. bu adamlıkmı ben anlamıyorum 7 kısı olunca neden ınsanların bır tarafı kalkıyo . kıza hava atmaksa derdın tek basına gelırsın 7 kısıyle degıl . gelde sınırlınme ya arkadasımın huzur kacmasın dıe sesımı cıkarmadım yoksa teke tek davet ederdım ya da bnde cagırırdım arkadaslarımı ama serserılık olur o da bıze yakısmaz.

• kalabalıkta artistik yapanın tenhada affı yoktur

bu felsefeyi uygula ve tek tek yakala adamları.
  • bunlar kendilerini adam sanıyorlar ama tek başına görsen yolunu değiştiren türlerden
  • Alt gruplar böyle işte pislik barzolar! Tek olsa kıçlarından konuşur duyamazsın sesini..
  • valla arkadaslar ben bırısıyle sorunumu konusarak cozmeye calısırım olmadı kaba kuvvet . ama unıversıte okuyan genclerın bu mantıkla yasaması benı delı edıyo. bn arkadasımla oturabılırım kımseyı ılgılendırmez . ha bana garezın varsa gel konusalım ılla kavga edıcem ben ıpsız sapsızım dıosan kavga ederız . 7 kısı bır adama dayılanınca utanması lazım ya bız nasıl erkegız dıe . yemın edıyorum bu tıp ınsanları ıcerı alıp sabah kadar dovmek gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknaydmr

kalabalıkta artistik yapanın tenhada affı yoktur

bu felsefeyi uygula ve tek tek yakala adamları.

valla sırayla karsılayabılırım o kapasıtem var ama kavga ederek kızın yanında kendımı serserı gosteremem . son çare olarak bakıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler bugün bı kız
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.