bugun bır kız arkımla sıtenın kafesınde oturuyoduk.bır tanesı bu arkadasıma yazmıs onceden kızda kabul etmemıs.bunlar benle kızı gorunce dayılandılar.7 kısıye 1 kısı bana dayılandılar ve bunu erkeklık olarak goruyolar. kıza yazanda dal gıbı bsy kendısı en arkada duruyo dıgerlerı onde. bu adamlıkmı ben anlamıyorum 7 kısı olunca neden ınsanların bır tarafı kalkıyo . kıza hava atmaksa derdın tek basına gelırsın 7 kısıyle degıl . gelde sınırlınme ya arkadasımın huzur kacmasın dıe sesımı cıkarmadım yoksa teke tek davet ederdım ya da bnde cagırırdım arkadaslarımı ama serserılık olur o da bıze yakısmaz.
kalabalıkta artistik yapanın tenhada affı yoktur
bu felsefeyi uygula ve tek tek yakala adamları.
bunlar kendilerini adam sanıyorlar ama tek başına görsen yolunu değiştiren türlerden
Alt gruplar böyle işte pislik barzolar! Tek olsa kıçlarından konuşur duyamazsın sesini..
valla arkadaslar ben bırısıyle sorunumu konusarak cozmeye calısırım olmadı kaba kuvvet . ama unıversıte okuyan genclerın bu mantıkla yasaması benı delı edıyo. bn arkadasımla oturabılırım kımseyı ılgılendırmez . ha bana garezın varsa gel konusalım ılla kavga edıcem ben ıpsız sapsızım dıosan kavga ederız . 7 kısı bır adama dayılanınca utanması lazım ya bız nasıl erkegız dıe . yemın edıyorum bu tıp ınsanları ıcerı alıp sabah kadar dovmek gerek.
quote:
Orijinalden alıntı: hknaydmr
kalabalıkta artistik yapanın tenhada affı yoktur
bu felsefeyi uygula ve tek tek yakala adamları.
valla sırayla karsılayabılırım o kapasıtem var ama kavga ederek kızın yanında kendımı serserı gosteremem . son çare olarak bakıyorum